Marjanovic Написано Јануар 28, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2012 Занима ме да ли си своје идеје преточио у праксу и постао успешан бизнисмен ? Искрено бих волео да јеси. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 28, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2012 Није поента тих идеја да свако постане успешан бизнисмен. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marjanovic Написано Јануар 28, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2012 Ранди, ова екипа је старо друштво на форуму, сви су супер. Само опуштено. У ствари, био сам изненађен колико је људи разумело и прихватило те ствари када смо први пут о томе разговарали. Рекао бих пар пута више од просека. Има овде још десетак трулих капиталиста који се не јављају... Ех да их има заиста толико економија нам била боља, овако се све своди на теоритисање, што веома подсећа на марксистичке дискусије о неминовсноти неког економског система. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Randy Написано Јануар 28, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2012 Занима ме да ли си своје идеје преточио у праксу и постао успешан бизнисмен ? Искрено бих волео да јеси. Ха ха ха а ја таман мислио да ти кажеш да напишеш ЦВ и мотивационо писмо и пошаљеш у приватној поруци. Стварно, јел ти треба посао? Шта знаш да радиш? www.heysuccess.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Randy Написано Јануар 28, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2012 Ех да их има заиста толико економија нам била боља, овако се све своди на теоритисање, што веома подсећа на марксистичке дискусије о неминовсноти неког економског система. Стари, ако ти је ово досадно и ако те не интересује што се укључујеш. Имаш тамо других тема о рецимо књижевности, уметности, знаменитостима Београда итд. Пусти нас којима је ово интересантно да о овоме причамо. www.heysuccess.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marjanovic Написано Јануар 28, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2012 Шта вреди да причате ако не примењујете те идеје у пракси. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Randy Написано Јануар 28, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2012 Шта вреди да причате ако не примењујете те идеје у пракси. А ти знаш шта ми примењујемо у пракси? www.heysuccess.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 28, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2012 Ех да их има заиста толико економија нам била боља, овако се све своди на теоритисање, што веома подсећа на марксистичке дискусије о неминовсноти неког економског система. Кад кажем "трулих капиталиста" мислим у идеолошком смислу. Наш народ мора да схвати ове ствари о којима разговарамо иначе нам никада неће бити боље. Опстанак нам зависи од тога. Дословно. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marjanovic Написано Јануар 28, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2012 Не знам, али рачунам да прави ккапиталиста баш не би имао толико времена за пискарање на форуму, већ би га користио корисније и профитабилније. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Randy Написано Јануар 28, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2012 Кад кажем "трулих капиталиста" мислим у идеолошком смислу. Наш народ мора да схвати ове ствари о којима разговарамо иначе нам никада неће бити боље. Опстанак нам зависи од тога. Дословно. Инају неки који нису само у идеолошком смислу. Али то не вреди њему објашњавати. www.heysuccess.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Randy Написано Јануар 28, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2012 Не знам, али рачунам да прави ккапиталиста баш не би имао толико времена за пискарање на форуму, већ би га користио корисније и профитабилније. Не, него сам чуо да овде на форуму има један страшно интересантан и занимљив дечко, неки "Марјановић". Тако су ми људи рекли. И ја лепо дошао да те упознам. Па, како си? www.heysuccess.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marjanovic Написано Јануар 28, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2012 Има занимљивијих од мене, упознај њих. Мене си већ упознао. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јануар 28, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2012 ... Наш народ мора да схвати ове ствари о којима разговарамо иначе нам никада неће бити боље. Опстанак нам зависи од тога. Дословно. Е видиш, овако сви причају Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Randy Написано Јануар 28, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2012 Има занимљивијих од мене, упознај њих. Мене си већ упознао. Зашто, да ли сматраш да ниси занимљив? И ниси ми одговори она питање: како си? Кога можеш да ми препоручиш? (А да то није Оби Ван, он ми се не допада.) www.heysuccess.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јануар 28, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2012 ... То онда, кроз низ државних акција, изазива балон на тржишту некретнина који пуца и изазива светску финансијску кризу. ... Е то ме занима, како? Шта је балон? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука