Jump to content

Атеисти vs поукаши - за децу Прихватилишта

Оцени ову тему

Препоручена порука

Од ове злонамерне организација ништа позитивно не може доћи...нека је подвала у питању :)

? ? ?

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Од ове злонамерне организација ништа позитивно не може доћи...нека је подвала у питању :)

Moguće. Možda je gej mašina za veš. Ko će ga znati :)

Подели на овим сајтовима

Moguće. Možda je gej mašina za veš. Ko će ga znati :)

:))))))))) лол !

Поуке.орг разбија концепцију атеиста Србије, артемита и осталих секташа.

"МАМЛАЗИ И КРИПТОМАРКСИСТИ" у псеудоморфози анархо-левичара и ауто-деструктивних либерала (-често гејева, мазохиста, шмркача итд).

Подели на овим сајтовима

Kakva je tu zla namera? Sakupljen novac i pomoc je pruzena .Gde se vidi podvala?Od kada su ateisti organizacija? Slobodna volja da li sam verujuci ili nisam verujuci. Takvom analogijom i verujuci su organizacija , sto je daleko od pameti. Da li to treba shvatiti da ateisti ne mogu da cine dobra dela,jer je to eksluzivno pravo verujucih,i to iskljucivo pravoslavaca. Kakva bi tek reakcija bila da se radilo o drugim konfesijama jer i oni su verujuci, na primer Jehovini svedoci.Pomozi ako mozes , ne onima koji su pomogli i jos da im trazis neke umisljene skrivene namere.Drustvo ateista je sakupilo novac za dva dana sto je samo za pohvalu.Cuj , zla namera i podvala.

Подели на овим сајтовима

Атеисти Србије упућују јавни изазов члановима и симпатизерима форума ЖРУ да се такмиче у брзини прикупљања хуманитарне помоћи за децу Прихватилишта.

Eto prilike da se "rokamo" a da ishod može samo pozitivan da bude!!!"

Za svaku pohvalu je kupovina ove mašine za mališane.

Bog vam dobro dao!

Nadam se da ćete (bez obzira na motive) još po neko dobro

delo učiniti bilo klincima iz prihvatilišta, bilo nekoj drugoj

grupaciji koja je u potrebama.

Pre par (ili nepar!) godina sam i ja učestvovao u sličnoj akciji,

s time da se osim za benzin i vreme, nisam 'isprsio' nizašta drugo.

Vama ljudi 'kapa dole'...

Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији!
Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761

Подели на овим сајтовима

Za svaku pohvalu je kupovina ove mašine za mališane.

Bog vam dobro dao!

Nadam se da ćete (bez obzira na motive) još po neko dobro

delo učiniti bilo klincima iz prihvatilišta, bilo nekoj drugoj

grupaciji koja je u potrebama.

Pre par (ili nepar!) godina sam i ja učestvovao u sličnoj akciji,

s time da se osim za benzin i vreme, nisam 'isprsio' nizašta drugo.

Vama ljudi 'kapa dole'...

Bravo.

Подели на овим сајтовима

Vro je lako svsko dobro delo izvrgnuti ne ukusnim "duhovitim" primedbama.

Sta je zasluzilo toliki podsmeh?

Ako si na mene mislio, pogrešio si ali nije problem - i meni se to dogadja.

Jer moje pisanije nije ni cinično ni sarkastično već napisah što

mislim i osećam. Ne ljutim se što si me loše protumačio,

jer ti me ni ne poznaješ!

Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији!

Подели на овим сајтовима

Ako si na mene mislio, pogrešio si ali nije problem - i meni se to dogadja.

Jer moje pisanije nije ni cinično ni sarkastično već napisah što

mislim i osećam. Ne ljutim se što si me loše protumačio,

jer ti me ni ne poznaješ!

Veuj mi ,da nisam pomislio na tebe. Tvoje pismo sam shvatio kao najiskrenije ,i shvatio sam ga bez zadnjih namera.
Подели на овим сајтовима

Veuj mi ,da nisam pomislio na tebe. Tvoje pismo sam shvatio kao najiskrenije ,i shvatio sam ga bez zadnjih namera.

Ma znam, to sam i sam sada uvideo...

Brži mi prsti od pameti!

Ništa novo kod mene...

Подели на овим сајтовима

Od kada su ateisti organizacija?

Ateisti Srbije su registrovana organizacija (udruzenje gradjana) njihov ateizam nije sporan njihovo pravo i volja ali oni se jedino bave satanizovanjem SPC mrznja koju oni propagiraju (vecina njih prema Hriscantvu prvenstveno) jednaka je onoj komunistickoj posle drugog svetskog rata

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...