Jump to content

Атеисти vs поукаши - за децу Прихватилишта

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Гости

Честитам свима, важно је да су деца добила оно што им је потребно.

Акција је веома занимљива и ово показује управо оно што треба сви да радимо упркос различитим ставовима. У крајњем случају, ово јесте начин разбијања предрасуда. Било да смо верници или атеисти, делимо ову исту земљу и исти ваздух и исту људску природу. Мислим да је ово заиста лепа ствар и честитам Предрагу на организацији. Са њим ћу се увек спорити по погледу на веру јер знам шта браним али за ово скидам капу. Верујем када би се видели да висмо веома лепо и људски разговарали. Мислим да је прошло време тешких речи и осуда, нема ни потребе за тим. Болесне слике и исмејавање вере су ствари за дечурлију али не и за озбиљне људе. Ако се неко бави атеизмом и заговара атеизам, потребно је да изнесе философски став да бисмо могли озбиљно да разговарамо.

Подели на овим сајтовима

Од ове злонамерне организација ништа позитивно не може доћи...нека је подвала у питању :)

Подели на овим сајтовима

Од ове злонамерне организација ништа позитивно не може доћи...нека је подвала у питању :)

Мислим да грешиш.

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Док се ми овде прегањамо људи завршили пос'о

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

svaka čast ateistima srbije i za inicijativu i još više za rezultat... na žalost, dobra volja uslovno -suprotne strane- često iz nas izmami loše stvari

i da, naziv teme na at.forumu je perfektan

Izazov Poukašima

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Честитам људима са АТ форума на акцији и човекољубљу. Свака част. Прикупити паре за 48 сати, док нажалост моја браћо ви тресете празну сламу, и тражите у сваком пројекту теорију завере. Боље би било да сакупимо паре и набавимо постељину, или нешто друго што је деци потребно!?

Caelum a non celando, quia apertum est.

http://www.pravoslavniistocnik.net/

Подели на овим сајтовима

Честитам људима са АТ форума на акцији и човекољубљу. Свака част. Прикупити паре за 48 сати, док нажалост моја браћо ви тресете празну сламу, и тражите у сваком пројекту теорију завере. Боље би било да сакупимо паре и набавимо постељину, или нешто друго што је деци потребно!?

Kazem ja, imao ovde mnogo samozadovoljnih fariseja i ћеролога који никако да одрасту. Док деца гладују и немају чиме да закрпе своје егзистенцијалне потребе неки од "наших", брзи за препирку, расправу и ћерологију (-ћорологију) већ извређаше и изклеветаше атеисте (-Бог да их поживи за ово добро и хумно дело).

Стварно смо већина као окречени гробови (-фарисеји).

Често се стидим због таквих људи.... увек ми осрамоте веру и Цркву.

Поуке.орг разбија концепцију атеиста Србије, артемита и осталих секташа.

"МАМЛАЗИ И КРИПТОМАРКСИСТИ" у псеудоморфози анархо-левичара и ауто-деструктивних либерала (-често гејева, мазохиста, шмркача итд).

Подели на овим сајтовима

Nemojte sad da pretjerate sa hvalom - uobrazićemo se! Ma šalim se - istina je da su ateisti imali određenu prednost - prvo što su imali već otvoren i dinarski račun i paypall (preko koga je stiglo oko 100 evra) pa je olakšano sakupljanje sredstava - a drugo - što je ideja bila njihova - pa se odmah krenulo na ralizaciju - dok su ovdje od nekih dočekani na nož - a ovi što su se složili su onda gubili vrijeme na suprostavljanju ovim prvima umjesto na skupljanju sredstava... Ipak - ovo ne mora biti kraj - možete i vi nekad pokrenuti nešto slično za neku drugu organizaciju.

Ja zaista nisam vidio problem što je akcija bila izazov i vs. - ako je to pokrenulo nekog ateistu na akciju - da li zato što su ljudi u prirodi kompetetivni ili je razlog neki drugi - ne znam. Ali ako je rezultat dobar kao što je ovdje - potpuno podržavam.

Ja lično ne znam kada sam poslednji put dao 20 evra za dobrotvorne svrhe - a i poukašima sam ponudio 10 što govori da mi nije bilo toliko bitno da ateisti pobjede i dokažu nešto - već me eto taj kompetetivni duh ponio i drago mi je da je iskorišten u neke dobre svrhe.

I naravno - i kada se ne takmičimo - da ne zaboravimo na humanost. Ne samo novčano - već i volontiranje, davanje krvi npr.

Pade mi na pamet - mogli bi jednom zajedno da damo krv ili tako nešto :)

Подели на овим сајтовима

"Pitali su me iz Prihvatilišta i ja sam im tako rekao jer su ipak i neki vernici sa pouka uplatili direktno na naš račun.

Ali su zamolili da ostanu anonimni što ćemo naravno ispoštovati."

Evo šta je peđa napisao povodom teksta saopštenja :)

Подели на овим сајтовима

Sve je ispalo OK.Pare su sakupljene i to je najbitnije.

Ko je i zasto zeleo da ostane anoniman,ko je bio hejter a ko darodavac vise nije bitno.

Licno smatram da cemo se i sami medjusobno vise postovati i razumeti posle ove akcije,a mnogi ljudi ce promeniti misljenje i o ateistima i o vernicima ( nece ih sve izjednacavati ) .

Dace Bog da bude jos ovakvih akcija i da se nesto konkretno radi.Ovako samo bla bla bla bla bla........ i nema nista. :)

Mi srbi smo cudo od naroda.Volimo da se svadjamo i ogovaramo ali kada dodje do nevolje i treba se pruziti pomoc umemo da se slozimo (doduse na kratko :) )

Подели на овим сајтовима

Sve je ispalo OK.Pare su sakupljene i to je najbitnije.

Ko je i zasto zeleo da ostane anoniman,ko je bio hejter a ko darodavac vise nije bitno.

Licno smatram da cemo se i sami medjusobno vise postovati i razumeti posle ove akcije,a mnogi ljudi ce promeniti misljenje i o ateistima i o vernicima ( nece ih sve izjednacavati ) .

Dace Bog da bude jos ovakvih akcija i da se nesto konkretno radi.Ovako samo bla bla bla bla bla........ i nema nista. :)

Mi srbi smo cudo od naroda.Volimo da se svadjamo i ogovaramo ali kada dodje do nevolje i treba se pruziti pomoc umemo da se slozimo (doduse na kratko :) )

.mislise.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...