Jump to content

Насилно преваспитавање штићеника

Препоручена порука

Треба бити ошишан пуританац па се правити као да ти смета третман непослушних наркомана лопатом по туру. А кад наркомани што говоре коментари на сајту, сјеку главе и пељеше родитеље и све друге људе, кад има никаква лијепа ријеч не помаже онда нико нема одговор, или треба бити јако тврдоглав да не призна да се окорјели наркомани не могу лијечити мажењем.

Било је у Ц.Реци и другачијих удараца, кад онај један чувар бије кољеном једног штићеника, (додупе може да се коментарише да то није неки јак ударац)...и то јесте грешка била, али не може поништити да су неки тешки наркомани били дошли себи у Цр.Реци када је о.Бранислав био настојатељ центра.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

или треба бити јако тврдоглав да не призна да се окорјели наркомани не могу лијечити мажењем.

очигледно је да мало знаш о Земљи живих, кад можеш овако нешто да кажеш.

http://www.zemljazivih.info/kontakti-sa-zemljom-zivih.html

Подели на овим сајтовима

Подршка о. Браниславу, драго ми је да је наставио са радом и поред свега.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Гости

Наравно, али без онаквих сцена какве смо гледали на снимцима. Ипек то не треба ни њему ни Цркви.

Мислим да је о. Бранислав члан нашег сајта, па се може и сам обратити или неко од његови пријатеља да му пренесе поруку да је тема покренута.

А сада једна дигресија која и има везе са темом:

Да ли је истина да је овај убица мајке на Божић у Јагодини био у центру Црна Река?

Подели на овим сајтовима

Zar se silom ne čini zlo?

Nema tu sile.To je bila u ovoj konkretnoj situaciji disciplinska mjera i u toj zajednici je to sasvim normalno funkcionisalo,pogledaj izjave momaka koji su se liječili tamo.Mislim nije to zatvor ili neki alkatraz.

Подели на овим сајтовима

Podrška ocu Branislavu i dobro je što je nastavio sa radom. Ranih devedesetih, moja porodica na ivici bede, dvoje male dece, a samo suprug radi. Kad dobije plaatu vredi 7-8 maraka, dok stigne do prodavnice 4-5, a prodavnice prazne. U toj strahoti kaže njemu jedan narkoman: "Znaš, ja sam drugačije živeo, puno sam proputovao, video sveta i živeo luksuzno pa mi je sad teško da prihvatim svu ovu situaciju." Situacija mu je bila da mu je otac ostavio trosoban stan i još neku imovinu koju je svu rasprodao za drogu, a mi bili podstanari u kući sa zemljanim podom. Tada sam pomislila, e da je njega babo malo tetrao da radi, a koji put i malo istukao umesto što ga je mazio i slao na putovanja, bolje bi mu učinio.

Подели на овим сајтовима

Подршка и од мене.

Са наркоманима је екстремно тешко радити. О.Бранислав не може сам да обавља тај посао.

Али мора да пази да се не чини насиље. Треба се доћи до добрих идеја и стваралаштва.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

387567_219176291496866_100002134898789_512976_1501105726_n.jpg

Стојте непрестано на духовној стражи, јер не знате када ће вас Господ позвати к себи. У своме земаљском животу будите спремни свакога минута да му положите рачун. Чувајте се да вас враг не улови у своју мрежу и не обмане, приморавши вас да паднете у искушење. Свакодневно испитујте вашу савјест, провјеравајте чистоту ваших намјера и ваших мисли.

Подели на овим сајтовима

385045_225365907544571_100002134898789_530552_1545934456_n.jpg

Стојте непрестано на духовној стражи, јер не знате када ће вас Господ позвати к себи. У своме земаљском животу будите спремни свакога минута да му положите рачун. Чувајте се да вас враг не улови у своју мрежу и не обмане, приморавши вас да паднете у искушење. Свакодневно испитујте вашу савјест, провјеравајте чистоту ваших намјера и ваших мисли.

Подели на овим сајтовима

381251_225366857544476_100002134898789_530554_1533650076_n.jpg

Подели на овим сајтовима

383801_225369050877590_100002134898789_530579_542457546_n.jpg

Подели на овим сајтовима

Nekolicina ljudi sa slika su usnuli pomolimo se za njih.Svako dobro ocu Branislavu njegovim saradnicima jer da ne bese njega ne bi ni ja sada ovo pisao.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...