zlata Написано Јун 6, 2012 Пријави Подели Написано Јун 6, 2012 Kako je divno proslo nase crkveno vencanje u manastiru Jazak... Sve vreme sam se plasila da li ce moje noge izdrzati stajanje u mestu s obzirom da sam se dosta ugojila i da naticem poprilicno i da sam u osmom mesecu trudnoce...Medjutim ispalo je tako divno i proteklo sve u harmoniji da nisam ni poomislila na noge i bolove u kicmi... Nedavno sam listala po ko zna koji put slike sa vencanja i jedan prizor me je ostvavio bez teksta...Bas zato bih zelela da to podelim sa vama... Pogledajte prizor iza dveri... srcee -Владимир-, Natasa., Драшко and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 6, 2012 Пријави Подели Написано Јун 6, 2012 Злато, обоје сте дивни...а и манастир такође...нека вас Господ никад не напусти...а теби Пресвета Богородица нека помогне при порођају... 0442_feel katja, Драшко, мирођија and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јун 6, 2012 Пријави Подели Написано Јун 6, 2012 On 6. 6. 2012. at 11:07, zlata рече Kako je divno proslo nase crkveno vencanje u manastiru Jazak... Sve vreme sam se plasila da li ce moje noge izdrzati stajanje u mestu s obzirom da sam se dosta ugojila i da naticem poprilicno i da sam u osmom mesecu trudnoce...Medjutim ispalo je tako divno i proteklo sve u harmoniji da nisam ni poomislila na noge i bolove u kicmi... Nedavno sam listala po ko zna koji put slike sa vencanja i jedan prizor me je ostvavio bez teksta...Bas zato bih zelela da to podelim sa vama... Pogledajte prizor iza dveri... srcee Cestitam, sve najbolje t5509 1500_baby slavaaa мирођија је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Јун 6, 2012 Пријави Подели Написано Јун 6, 2012 Hvalaaaaaaaa :group111: "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 6, 2012 Пријави Подели Написано Јун 6, 2012 е па баш лепо, баш ми је драго, нисам ни знао да сте се узели честитам обома, да живите у миру и љубави и добро, кад ће то дете да се радујемо још више pink panter and -Владимир- је реаговао/ла на ово 2 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Јун 6, 2012 Пријави Подели Написано Јун 6, 2012 22. jul, tako kazu bliss jeeee Лидија Миленковић, Драшко, katja and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
katja Написано Јун 9, 2012 Пријави Подели Написано Јун 9, 2012 divno bliss jeeee je li to račić ili lavić u horoskopu? "Smatraj svaki dan kao jedan ceo, otpočet i završen život. Odživi ga kao celinu, a ne kao deo. Nek se svaki tvoj dan odroni od tebe kao ceo jedan čovek s kojim ćeš želeti da se opet sastaneš kao s prijateljem, i da ga bez stida pokažeš vasioni." - Sveti Vladika Nikolaj Srpski Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 9, 2012 Пријави Подели Написано Јун 9, 2012 On 9. 6. 2012. at 7:27, katja рече divno bliss jeeee je li to račić ili lavić u horoskopu? морам greengrin 7896634 7896634 7896634 7896634 7896634 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јун 10, 2012 Пријави Подели Написано Јун 10, 2012 On 9. 6. 2012. at 7:27, katja рече divno bliss jeeee je li to račić ili lavić u horoskopu? Covek Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јун 10, 2012 Пријави Подели Написано Јун 10, 2012 O tome kako je lepo imati crkvu u blizini i nedeljom biti u Liturgiji Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јун 10, 2012 Пријави Подели Написано Јун 10, 2012 kako je Bogu sve moguće i u to se uzdam.....kako su sport, sviranje, vežbanje, kafa sa frendovima lek za mozak, brige i beskorisno razmišljanje "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јун 10, 2012 Пријави Подели Написано Јун 10, 2012 послушање је изгледа за многе непознаница као и расуђивање није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Resistance is futile Написано Јун 10, 2012 Пријави Подели Написано Јун 10, 2012 Želim da da podijelim sa vama tekst jedne pjesme, ima li ovde takva stranica, tema? мирођија је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јун 10, 2012 Пријави Подели Написано Јун 10, 2012 Можеш овде,,, https://www.pouke.org/forum/forum/34-let-the-music-play/ https://www.pouke.org/forum/topic/2782-%D0%BF%D0%B5%D1%81%D0%BC%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D1%98%D1%83-%D0%B1%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B5-%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%BE-%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%BB%D0%B8-%D1%81%D0%B0-%D0%BD%D0%B5%D0%BA%D0%B8%D0%BC-%D1%87%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%BC-%D1%84/page__st__4368 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јун 10, 2012 Пријави Подели Написано Јун 10, 2012 Како бих заиста требала узети ону философију и учити, јер у уторак имам испит! .mislise. .mislise. мирођија, Драшко and Олимп је реаговао/ла на ово 3 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука