Jump to content

О чему размишљаш тренутно?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Kako je divno proslo nase crkveno vencanje u manastiru Jazak... Sve vreme sam se plasila da li ce moje noge izdrzati stajanje u mestu s obzirom da sam se dosta ugojila i da naticem poprilicno i da sam u osmom mesecu trudnoce...Medjutim ispalo je tako divno i proteklo sve u harmoniji da nisam ni poomislila na noge i bolove u kicmi...

Nedavno sam listala po ko zna koji put slike sa vencanja i jedan prizor me je ostvavio bez teksta...Bas zato bih zelela da to podelim sa vama...

Pogledajte prizor iza dveri... srcee

533420_395516493833072_234903642_n.jpg

150162_395516403833081_864414835_n.jpg

"Видети свет у зрнцу песка,

И небо у дивљем цвету,

Држати бесконачност на длану

А вечност у једном часу"

В.Блејк

Подели на овим сајтовима

Злато, обоје сте дивни...а и манастир такође...нека вас Господ никад не напусти...а теби Пресвета Богородица нека помогне при порођају... 0442_feel

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

On 6. 6. 2012. at 11:07, zlata рече

Kako je divno proslo nase crkveno vencanje u manastiru Jazak... Sve vreme sam se plasila da li ce moje noge izdrzati stajanje u mestu s obzirom da sam se dosta ugojila i da naticem poprilicno i da sam u osmom mesecu trudnoce...Medjutim ispalo je tako divno i proteklo sve u harmoniji da nisam ni poomislila na noge i bolove u kicmi...

Nedavno sam listala po ko zna koji put slike sa vencanja i jedan prizor me je ostvavio bez teksta...Bas zato bih zelela da to podelim sa vama...

Pogledajte prizor iza dveri... srcee

Cestitam, sve najbolje t5509 1500_baby slavaaa

Подели на овим сајтовима

е па баш лепо, баш ми је драго, нисам ни знао да сте се узели :D

честитам обома, да живите у миру и љубави :)

и добро, кад ће то дете да се радујемо још више :D

Подели на овим сајтовима

22. jul, tako kazu bliss jeeee

"Видети свет у зрнцу песка,

И небо у дивљем цвету,

Држати бесконачност на длану

А вечност у једном часу"

В.Блејк

Подели на овим сајтовима

divno bliss jeeee je li to račić ili lavić u horoskopu?

"Smatraj svaki dan kao jedan ceo, otpočet i završen život. Odživi ga kao celinu, a ne kao deo. Nek se svaki tvoj dan odroni od tebe kao ceo jedan čovek s kojim ćeš želeti da se opet sastaneš kao s prijateljem, i da ga bez stida pokažeš vasioni." - Sveti Vladika Nikolaj Srpski

Подели на овим сајтовима

kako je Bogu sve moguće i u to se uzdam.....kako su sport, sviranje, vežbanje, kafa sa frendovima lek za mozak, brige i beskorisno razmišljanje

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Како бих заиста требала узети ону философију и учити, јер у уторак имам испит! .mislise. .mislise.

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...