Гост Написано Јун 2, 2012 Пријави Подели Написано Јун 2, 2012 U tom drustvu ja sam poslednja osoba koja bi ti bila od pomoci, veruj mi. мирођија је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Марио Токовић Написано Јун 2, 2012 Пријави Подели Написано Јун 2, 2012 Смрт је страшна.Уљез у Мрежи Живота,Духа Светога. Као црна удовица која вреба партнера да га прождере. То је једна страна. А она друга страна... Блискост са починулим.Парадсокс смрти-да она људе чини блискијим,приснијим. Чак и оне који се за живота нису знали. О.Радовану за земног добробитија,никада не бих могао да кажем ТИ.А он је 1956,ја 1959. А сада МОГУ. Оче,чувај нам места. JESSY, Mironosica, мирођија and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јун 4, 2012 Пријави Подели Написано Јун 4, 2012 Kako je lepo kada su praznici i "ne valja se" da se radi vec praznujes ... a pegla, usisivac i ostali instrumenti cekaju Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јун 4, 2012 Пријави Подели Написано Јун 4, 2012 gotovi ispiti.......raspus na pragu......želim novo poglavlje, novo vino u nove mehove i punim plućima dalje.......eeeeeeeee........ "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 4, 2012 Пријави Подели Написано Јун 4, 2012 тражим неки добар текст из историје Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Желе Зека Написано Јун 4, 2012 Пријави Подели Написано Јун 4, 2012 Како је супер када се на Литургији освећује воће па се после једе. Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јун 4, 2012 Пријави Подели Написано Јун 4, 2012 On 4. 6. 2012. at 22:10, АлексаАлексије рече Како је супер када се на Литургији освећује воће па се после једе. Stvarno ? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Желе Зека Написано Јун 5, 2012 Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 On 4. 6. 2012. at 22:59, Katarina N рече Stvarno ? Да, на Преображење на пример Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јун 5, 2012 Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 Размишљам о тоталној небризи градске власти за онолики народ на левој обали Дунава. Поражена сам просто... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
katja Написано Јун 5, 2012 Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 volim kad sam na poslu brža i efikasnija nego što sam mislila da ću biti bliss jeeee "Smatraj svaki dan kao jedan ceo, otpočet i završen život. Odživi ga kao celinu, a ne kao deo. Nek se svaki tvoj dan odroni od tebe kao ceo jedan čovek s kojim ćeš želeti da se opet sastaneš kao s prijateljem, i da ga bez stida pokažeš vasioni." - Sveti Vladika Nikolaj Srpski Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 5, 2012 Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 Размишљам како се пола форума ЖРУ претворило у приче о смрти и изјаве саучешћа...шта би тек било да је рат RYLAH, Милан Меденица :), ВИЛМА and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Јун 5, 2012 Пријави Подели Написано Јун 5, 2012 pobedili bismo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
katja Написано Јун 6, 2012 Пријави Подели Написано Јун 6, 2012 On 5. 6. 2012. at 10:53, Жељко рече Размишљам како се пола форума ЖРУ претворило у приче о смрти и изјаве саучешћа... Жељко у праву си! Ових дана најзад имам мало више времена за нет и форум, и само се прича о смрти.. Зар нас то окупља?! Ако конкретно нечија смрт није повод, онда мало о гробовима, о томе како замишљам(о) смрт... за име Бога! "Smatraj svaki dan kao jedan ceo, otpočet i završen život. Odživi ga kao celinu, a ne kao deo. Nek se svaki tvoj dan odroni od tebe kao ceo jedan čovek s kojim ćeš želeti da se opet sastaneš kao s prijateljem, i da ga bez stida pokažeš vasioni." - Sveti Vladika Nikolaj Srpski Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
katja Написано Јун 6, 2012 Пријави Подели Написано Јун 6, 2012 ха! управо угледах још једну (васкрслу) тему: "направите гроб по жељи" хит... fmqmtx "Smatraj svaki dan kao jedan ceo, otpočet i završen život. Odživi ga kao celinu, a ne kao deo. Nek se svaki tvoj dan odroni od tebe kao ceo jedan čovek s kojim ćeš želeti da se opet sastaneš kao s prijateljem, i da ga bez stida pokažeš vasioni." - Sveti Vladika Nikolaj Srpski Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 6, 2012 Пријави Подели Написано Јун 6, 2012 како намеравам да идем на поклоничко путовање у манастир Ћелије ...даће Бога да идем и да буде лепо време... 0442_feel pink panter, Драшко, Мара and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука