katja Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 verujem da je velika muka kad čovek nema posao, ali kad posla ima preko glave i kad radi doslovce svaki dan po ceo dan, i tako nekoliko nedelja... Николa је реаговао/ла на ово 1 "Smatraj svaki dan kao jedan ceo, otpočet i završen život. Odživi ga kao celinu, a ne kao deo. Nek se svaki tvoj dan odroni od tebe kao ceo jedan čovek s kojim ćeš želeti da se opet sastaneš kao s prijateljem, i da ga bez stida pokažeš vasioni." - Sveti Vladika Nikolaj Srpski Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 докле ћу да тражим правду у овом свету?..... Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Мај 22, 2012 Пријави Подели Написано Мај 22, 2012 kako želim da ostvarim svoje želje, onako kako sam ih video verujem, katja and Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Мај 23, 2012 Пријави Подели Написано Мај 23, 2012 pa ti onda cesce tamo da ne bude medjutim :D gde si bre gloria sto godina konfiskuju mi redovno kompjuter... znam sram me bilo.. ali evo sada se trudim da ne bude vise "medjutim" omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мика Написано Мај 23, 2012 Пријави Подели Написано Мај 23, 2012 о доста тога...а најрадије бих да се искључим на пар сати али не може.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 23, 2012 Пријави Подели Написано Мај 23, 2012 Мислим се кад ће жена да зове на ручак, како да поправим неки баг у некој апликацији за контролу рафинерија нафте (ако експлодира нека негде, знате ко је крив), шта да напишем у некој понуди за пројекат који морам да пошаљем данас до краја дана, да л` ћу стигнем да одвезем дете на час виолине, што онај професор дере брааатееее, како је леп дан а нисам стигао да изађем, које будале ме ово стално зову са некаквим рекламама, кад ћу стигнем да свратим до другара да свирамо нешто, да л` могу да увалим један тенис меч пре пута у недељу а да ме жена не остави (види под бр.1), много сам тврдо нашпановао рекет не свиђа ми се, да л` да се умешам у тему о еволуцији, штета што сам скренуо ону о свемирским летовима, што нико више неће да се свађа на теми о изборима (отишли људи на спавање, сутра ће буде...), ух треба зовем оног што ме јури да му правим неки сајт, треба ми нове жице за гитару, треба ми сталак за електричну мрзи ме да је стално вадим из кофера, да л` сам лепо исполирао ону огреботину на колима, треба заменим уље у тојоту, мора завршим ону књигу што сам почео... И после што си луд... Таша, Pantera, Драшко and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Malina Написано Мај 23, 2012 Пријави Подели Написано Мај 23, 2012 O tome kako se slažu sladoled i pivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Николa Написано Мај 23, 2012 Пријави Подели Написано Мај 23, 2012 O tome kako ću na jesen da jedem kelerabu i karfiol iz svoje bašte. I rotkvice! brokoli Драшко, Таша, feeble and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Мај 25, 2012 Пријави Подели Написано Мај 25, 2012 majke ubijaju decu ........ није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pantera Написано Мај 25, 2012 Пријави Подели Написано Мај 25, 2012 О томе како уживам у јагодама са шлагом....какве год, прве, вештачке или мале или ...ја их ипак једем мирођија, Таша and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
19горан80 Написано Мај 25, 2012 Пријави Подели Написано Мај 25, 2012 зашто и како смо постали тако лоши...како да одбраним свештенике кад их људи око мене осуђују...ниједна несрећа па чак и сама смрт више не изазива никакву емоцију...колеги умрла баба па је позвао нас неколико да му помажемо око припреме,сво време псовање метереолога и временских прилика,унесосмо ковчег у собу,нико ништа не говори,ни да се прекрсти,један бледи покушај једне жене да испусти сузу,уместо мириса тамјана шири се дим цигарета,предложих да се на ковчег стави икона (нико ме није ни чуо),нико да проговори коју добру реч о покојници,само се прича о храни и пићу и њиховим ценама,неизбежна политика (зашто је тома плакао,ко ће више да краде) и као врхунац чух клетву до тада мени непознату "дабогда му земља кости не примила"...каква ли ме сахрана сутра очекује...ово је онај осећај кад си поражен,знаш понешто али не можеш ништа да промениш,таман кренеш и одмах се сетиш "што да им ја објашњавам,има ко је задужен за то и како да им ја просипам мудрост кад сам гори од њих"...шта треба да се деси да се променимо,да будемо људи Pantera је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 25, 2012 Пријави Подели Написано Мај 25, 2012 зашто и како смо постали тако лоши...како да одбраним свештенике кад их људи око мене осуђују...ниједна несрећа па чак и сама смрт више не изазива никакву емоцију...колеги умрла баба па је позвао нас неколико да му помажемо око припреме,сво време псовање метереолога и временских прилика,унесосмо ковчег у собу,нико ништа не говори,ни да се прекрсти,један бледи покушај једне жене да испусти сузу,уместо мириса тамјана шири се дим цигарета,предложих да се на ковчег стави икона (нико ме није ни чуо),нико да проговори коју добру реч о покојници,само се прича о храни и пићу и њиховим ценама,неизбежна политика (зашто је тома плакао,ко ће више да краде) и као врхунац чух клетву до тада мени непознату "дабогда му земља кости не примила"...каква ли ме сахрана сутра очекује...ово је онај осећај кад си поражен,знаш понешто али не можеш ништа да промениш,таман кренеш и одмах се сетиш "што да им ја објашњавам,има ко је задужен за то и како да им ја просипам мудрост кад сам гори од њих"...шта треба да се деси да се променимо,да будемо људи катастрофа... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 25, 2012 Пријави Подели Написано Мај 25, 2012 зашто и како смо постали тако лоши...како да одбраним свештенике кад их људи око мене осуђују...ниједна несрећа па чак и сама смрт више не изазива никакву емоцију...колеги умрла баба па је позвао нас неколико да му помажемо око припреме,сво време псовање метереолога и временских прилика,унесосмо ковчег у собу,нико ништа не говори,ни да се прекрсти,један бледи покушај једне жене да испусти сузу,уместо мириса тамјана шири се дим цигарета,предложих да се на ковчег стави икона (нико ме није ни чуо),нико да проговори коју добру реч о покојници,само се прича о храни и пићу и њиховим ценама,неизбежна политика (зашто је тома плакао,ко ће више да краде) и као врхунац чух клетву до тада мени непознату "дабогда му земља кости не примила"...каква ли ме сахрана сутра очекује...ово је онај осећај кад си поражен,знаш понешто али не можеш ништа да промениш,таман кренеш и одмах се сетиш "што да им ја објашњавам,има ко је задужен за то и како да им ја просипам мудрост кад сам гори од њих"...шта треба да се деси да се променимо,да будемо људи Nadam se da necu ziveti jako dugo. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Мај 25, 2012 Пријави Подели Написано Мај 25, 2012 pa razmišljam kako mi je muka od teologa koji samo na rečima ispovedaju veru nek im je prosto i njima i meni Natasa. and R.Žiskar је реаговао/ла на ово 2 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
katja Написано Мај 25, 2012 Пријави Подели Написано Мај 25, 2012 da mi je samo da ne razmišljam ako ništa, bilo bi mi lakše Pantera and Николa је реаговао/ла на ово 2 "Smatraj svaki dan kao jedan ceo, otpočet i završen život. Odživi ga kao celinu, a ne kao deo. Nek se svaki tvoj dan odroni od tebe kao ceo jedan čovek s kojim ćeš želeti da se opet sastaneš kao s prijateljem, i da ga bez stida pokažeš vasioni." - Sveti Vladika Nikolaj Srpski Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука