JESSY Написано Април 16, 2013 Пријави Подели Написано Април 16, 2013 О томе како бих села крај Њених ногу, слатко ставила главу у Њена крила и сита се исплакала. управо бих то желела....али не могу да плачем..... Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 16, 2013 Пријави Подели Написано Април 16, 2013 Тј. колико је потребно, неки минимум, да би неко престао да ти се јавља? нисам те баш разумела....јел` то неко престао да се јавља....или ти размишљаш да се не јављаш....извињавам се ако сам превише радознала...иначе мислим да пријатељство ништа не кошта, јер се не може купити ни на који начин....оно је само скупоцено...и треба га неговати, али само ако је у обостраном интересу....немогуће га је одржавати у једном смеру.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Април 16, 2013 Пријави Подели Написано Април 16, 2013 нисам те баш разумела....јел` то неко престао да се јавља Неко је престао да се јавља Ко зна, можда сам паметно инвестирао новац? Има она умотворина које сада не могу да се сетим, али у смислу: Ако сте пријатељу позајмили новац и он је том приликом престао да се јавља, сматрајте тај новац паметно инвестираним (тако нешто) Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 16, 2013 Пријави Подели Написано Април 16, 2013 Неко је престао да се јавља Ко зна, можда сам паметно инвестирао новац? Има она умотворина које сада не могу да се сетим, али у смислу: Ако сте пријатељу позајмили новац и он је том приликом престао да се јавља, сматрајте тај новац паметно инвестираним (тако нешто) захвали се Господу на томе....сигурно си паметно инвестирао новац.... prst ka gore Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Април 16, 2013 Пријави Подели Написано Април 16, 2013 захвали се Господу на томе....сигурно си паметно инвестирао новац.... prst ka gore Једино ми је мало криво што сам ја тај новац наменио за нешто, па сам сада морао да се задужим Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 16, 2013 Пријави Подели Написано Април 16, 2013 едино ми је мало криво што сам ја тај новац наменио за нешто, па сам сада морао да се задужим шта ћеш, живот је суров.... морало је тако да буде....плаћање драгоцене поуке на кредит.... stadaradim Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kirios1 Написано Април 16, 2013 Пријави Подели Написано Април 16, 2013 A sto su mi trebale tolike masline... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Април 18, 2013 Пријави Подели Написано Април 18, 2013 Размишљам о ономе што сам малопре чуо од монаха Арсенија Јовановића : "Ја предлажем једну другачију врсту комуникације. Значи, уместо електронског општила - фејсбука предлажем много бољи фејсбук. А то је иконостас у цркви. facebook - књига лица. Погледајмо та лица. Отворимо фејсбук - Исусову укону. Упишимо Његов email, то је Оче наш; Укуцајмо Његов мобилни број телефона, то је Исусова молитва. И затим разговарајмо уживо са Њим преко скајпа који се зове Света Литургија. А онда када се напунимо Небеске енергије тада општимо са другима и са собом, али сада на једном здравом и разумном нивоу." - Монах Арсеније Јовановић Ставио сам то у потпис. Биљана, Срђан Ранђеловић, YOKA and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Април 18, 2013 Пријави Подели Написано Април 18, 2013 О Дарку Рундеку. ♪♫ Онда дуго као лијек слушам Били Холидеј Ништа није заувијек па ни ово лутање ♫♪♪ Драшко, Ignjatije, Јелина and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Април 18, 2013 Пријави Подели Написано Април 18, 2013 О оном изнад! Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Април 26, 2013 Пријави Подели Написано Април 26, 2013 gde su ta sa odusevljevenjem najavljivana mnogobrojna pitanja nekih novih clanova,koji osim muzickih klipova sa YT ne postavise ni jedno? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Април 26, 2013 Пријави Подели Написано Април 26, 2013 Many mini minotaurs hate tartar sauce. RYLAH and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 26, 2013 Пријави Подели Написано Април 26, 2013 http://www.bbc.co.uk/worldservice/learningenglish/radio/specials/1720_uptodate4/page6.shtml o ovome Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Април 26, 2013 Пријави Подели Написано Април 26, 2013 о паузи за кафу "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Април 26, 2013 Пријави Подели Написано Април 26, 2013 О сендвичима са поврћем, без рибе и уља. Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука