Ljubičasta Написано Децембар 30, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2012 O tome kako sam srecna sto sam pronasla ovo divno mjesto za mnoga moja pitanja.... Јанко, Јадранка-Дервента, kirios1 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Децембар 30, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2012 ....Ау ...гадна нека туга ударила...загризла па не пушта, ко пит бул... терај то сестро! осмех на силу, лепе мисли, молитва! "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 30, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2012 ....Ау ...гадна нека туга ударила...загризла па не пушта, ко пит бул... Kako bi rekli - to mu dodje pit bol... 0102_laugh ... Znaci, ako je tuga stegla, mozda treba malo da se rastegne... gringrin trening ... E, nemoj da mi zameris, ja sam danas nesto raspolozen, pa reko mozda malo predje i na tebe... ^-^ Silence and Драшко је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Децембар 30, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2012 О томе када ће ми бити исплаћене дневнице за рад на Европском првенству у рукомету, за жене? Милан Б and Дејан је реаговао/ла на ово 2 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kirios1 Написано Децембар 30, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2012 I ne samo divno mesto za pitanja, nego i za odgovore, da odgovaramo, diskutujemo, napisemo razmisljanja, stavove (ZRU svasta trpi -nekad bilo papir). Mislim sto li me sad i ledja bole i stomak, i zasto mi se nesto ne desava kad bi, cini mi se, kamenje se rasplakalo, a Gospoda ne mogu da dirnem, Bozija volja, On zna zasto mi daje to sto mi daje Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kirios1 Написано Децембар 30, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2012 u, i ja treba da zavrsim neki sastav-treba da traje 10 minuta :291291291: , a uglavnom kad sednem za kompjuter da kucam, dok vidim sta ima ovde i na fcb, i mejlu, itd, itd, ode vreme i nista ne uradim a vreme prolazi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Децембар 31, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2012 Kako bi rekli - to mu dodje pit bol... 0102_laugh ...Znaci, ako je tuga stegla, mozda treba malo da se rastegne... gringrin trening ... E, nemoj da mi zameris, ja sam danas nesto raspolozen, pa reko mozda malo predje i na tebe... ^-^ А што ли би ти брате замерала !?... Него не иде то тако, да растегнем, па да ми моја вољена тугица пукне ко ластиш !? Него ја имам другу тактику, она мене ко пит бул, ја њу ко ротвајлер, па ко жив - ко мртав., :-) Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Децембар 31, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2012 БАБА јес из Ивањице ил сам те видео у Београду некад, пре једно 10 година? Oglo је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Децембар 31, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2012 Размишљам о Транс-сибирској железници. Какво ли је то путовање... Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Децембар 31, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2012 БАБА јес из Ивањице ил сам те видео у Београду некад, пре једно 10 година? ха, ха, не видео си ме у Ивањици пре 10 година, само се не сећаш... Шалим се, из Београда сам. Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Децембар 31, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2012 Размишљам о Транс-сибирској железници. Какво ли је то путовање... Moram odmah da ti razbijem sve idealizacije, kažu mi oni koji su bili da nije previše interesantno pošto sam i ja mislila da se zaputim, pa su mi se smejali "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Б Написано Децембар 31, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2012 О томе када ће ми бити исплаћене дневнице за рад на Европском првенству у рукомету, за жене? Тебе нису обавестили да си волонтирао? ;-) Драшко, Јадранка-Дервента, Дејан and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Децембар 31, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2012 Moram odmah da ti razbijem sve idealizacije, kažu mi oni koji su bili da nije previše interesantno pošto sam i ja mislila da se zaputim, pa su mi se smejali Па не знам шта су очекивали, не знам ни сам шта очекујем, у ствари. Ништа, шта буде — биће. Кад буде... Сама помисао да пропутујеш од Москве до Пекинга, има шта да се види гарантовано. Што, шта су ти рекли? Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Децембар 31, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2012 Тебе нису обавестили да си волонтирао? ;-) ахахахахахахаха :0104cheesy: Није ми нико ништа рекао :0104cheesy: Милан Б је реаговао/ла на ово 1 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 1, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2013 како су после ноћашње еуфорије људи као испумпани балони.... Баба, Перса and obi-wan је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука