feeble Написано Мај 25, 2012 Пријави Подели Написано Мај 25, 2012 da mi je samo da ne razmišljam ako ništa, bilo bi mi lakše хоће то од вишка слободног времена RYLAH and Natasa. је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
19горан80 Написано Мај 26, 2012 Пријави Подели Написано Мај 26, 2012 Nadam se da necu ziveti jako dugo. и мене ухвати понекад такав осећај,често помислим "какви смо људи,добро смо још живи"...Господе дај ми снаге да прихватим ствари које не могу да променим,храбрости да променим ствари које могу да променим,мудрости да могу да их разликујем...куд ћеш боље молитве -Владимир- and Николa је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Мај 31, 2012 Пријави Подели Написано Мај 31, 2012 Ogledalo koje radi kao toplomer Upravo pročitah jednu zanimljivu vest ,pomalo čudnu ali i korisnu. Jako je zanimljiva ali opet u krajnjem slučaju jako korisna za nas i naše zdravlje a i jako laka za korišćenje. Japanska kompanija NEC/Avio Infrared Teknolodžiks predstavila je u Tokiju ogledalo sa specijalnim infracrvenim senzorom, koji na daljinu meri temperaturu čoveka koji se u njemu ogleda. Bez fizičkog kontakta ogledalo meri temperaturu ljudskog tela, i ukoliko je ona viša od biološke norme, ispušta zvučni signal. Pored infracrvenog senzora, uređaj je upotpunjen i providnim displejem na kome se ispisuje rezultat merenja. U slučaju da se u ogledalu niko ne ogleda, na displeju se ispisuje datum, vreme, vlažnost vazduha i sobna temperatura. Prema specifikaciji uređaja koju na sajtu navodi proizvođač, ogledalo je dijagonale 30 centimetara, teško je 1,2 kilograma, s tim što je greška u merenju temperature maksimalno 0,5 stepeni Celzijusa. U prodaji su dve vrste ogledala, po ceni od 1.180 i 1.440 dolara, i to je, kako tvrde predstavnici kompanije, manje od deset odsto cene teplovizora koji se koriste na aerodromima, stanicama i drugim javnim mestima za potrebe identifikacije potencijalnih nosilaca opasnih infekcija. "Očekujemo da će naša ogledala biti tražena u školama, bolnicama, biroima, javnom prevozu i drugim javnim mestima na kojima se okuplja veliki broj ljudi", izjavili su predstavnici japanske kompanije, koja planira da ove godine proda do 5.000 uređaja. http://samo-zdravo.blogspot.com/2011/01/ogledalo-koje-radi-kao-toplomer.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pantera Написано Мај 31, 2012 Пријави Подели Написано Мај 31, 2012 О томе како је диван дан, а ја морам да три пута дневно перем и пеглам веш јер идемо на пут за два дана, а не могу да се одвојим од компа јер ми је лепо да ћаскам са вама и о томе како пијем хладну нес кафу, а волим..топлу Што рече неко, књига тек започета и не види се крај процесу савладавања дела "Quo vadis". Решила сам ...идем после на трчање, бар ћу урадити једну корисну ствар, ако не завршим остале мирођија, katja and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 2, 2012 Пријави Подели Написано Јун 2, 2012 o мојим милим упокојеним... мирођија је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
katja Написано Јун 2, 2012 Пријави Подели Написано Јун 2, 2012 kako tmuran dan.. nedostaje mi 0442_feel ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 "Smatraj svaki dan kao jedan ceo, otpočet i završen život. Odživi ga kao celinu, a ne kao deo. Nek se svaki tvoj dan odroni od tebe kao ceo jedan čovek s kojim ćeš želeti da se opet sastaneš kao s prijateljem, i da ga bez stida pokažeš vasioni." - Sveti Vladika Nikolaj Srpski Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јун 2, 2012 Пријави Подели Написано Јун 2, 2012 О томе како ме нервира ово време... Такође и о томе како ће ми се деца привићи на вртић... О доброј књизи коју ћу за 5 минута да наставим да читам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 2, 2012 Пријави Подели Написано Јун 2, 2012 О доброј књизи коју ћу за 5 минута да наставим да читам шта читаш...? .smesko. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Јун 2, 2012 Пријави Подели Написано Јун 2, 2012 sta cu sa sobom stadaradim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јун 2, 2012 Пријави Подели Написано Јун 2, 2012 Дођи код мене да те запослим... t4431 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Јун 2, 2012 Пријави Подели Написано Јун 2, 2012 cime? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јун 2, 2012 Пријави Подели Написано Јун 2, 2012 Није важно, заборави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Јун 2, 2012 Пријави Подели Написано Јун 2, 2012 bez brige, samo me interesovalo sta nudis, bez namere da krnem bilo gde. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јун 2, 2012 Пријави Подели Написано Јун 2, 2012 шта читаш...? .smesko. "Врт лажи"; Ајлин Гуџ. После ње иде "То" од Стивена Кинга njamnjam Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јун 2, 2012 Пријави Подели Написано Јун 2, 2012 bez brige, samo me interesovalo sta nudis, bez namere da krnem bilo gde. Ма ћути, имала сам данас мајстора и двојицу са њим, радили нам неке степенице, и тројицу мушкараца из моје куће,... Па знаш оно доручак,ручак,вечера...за све, а ниједно женско да ми помогне...па сам се била већ заморила, да ти објасним...Па још идосмо и на гробље данас... Али, заврши се коначно све...Хвала Богу... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука