Andre Williams Написано Март 27, 2012 Пријави Подели Написано Март 27, 2012 О томе како морам да идем да освештавам васкршњу водицу и како налазим оправдање да има времена, јер ми се нешто баш не иде можда ти се деси нешто веома лепо данас у водици... Always Look On the Bright Side of Life 0205_whistling Желе Зека је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Март 27, 2012 Пријави Подели Написано Март 27, 2012 О томе како морам да идем да освештавам васкршњу водицу и како налазим оправдање да има времена, јер ми се нешто баш не иде још увек ниси отишао у водицу? gringrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 27, 2012 Пријави Подели Написано Март 27, 2012 како ми се иде на васкршњи сајам... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Март 27, 2012 Пријави Подели Написано Март 27, 2012 trenutno mastam o kuci sa dvoristem o cvecu kozama basti .... DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pantera Написано Март 27, 2012 Пријави Подели Написано Март 27, 2012 ....o томе како су ми супер испали ови посни мафини са јабукама по рецепту из Минјине кухуњице. Правила сам за ћерку, а сад их ја поједох DYNABLASTER, Anette and Желе Зека је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Март 27, 2012 Пријави Подели Написано Март 27, 2012 ... o tome kako se osecam smoreno ... DYNABLASTER and мирођија је реаговао/ла на ово 2 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Март 27, 2012 Пријави Подели Написано Март 27, 2012 Колико људи мало размишљају, и пуштају да их води непромишљеност... или превише размишљају... али погрешно... DYNABLASTER, Mironosica and ZarkoZ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Randy Написано Март 27, 2012 Пријави Подели Написано Март 27, 2012 Како сам издангубио ово вече, и како ми је мука од губљења времена и како та лоша навика мора да престане! Желе Зека, Mironosica, ZarkoZ and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 www.heysuccess.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Март 28, 2012 Пријави Подели Написано Март 28, 2012 O pasivnoj agresiji i nametljivosti primitivaca u ruhu ljubaznosti i pokusaju da nadjem adekvatanu zastitu od iste, u istom ruhu tj. zastitu koja ce biti "ljubazna" i konvencionalna, prihvatljiva.... Таша and мирођија је реаговао/ла на ово 2 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Март 28, 2012 Пријави Подели Написано Март 28, 2012 О томе како морам да идем да освештавам васкршњу водицу и како налазим оправдање да има времена, јер ми се нешто баш не иде Zamislite da smo svi mi koji cenimo Vas rad sa Vama prisutni i da se radujemo osvestavanju vaskrsnje vodice... I sto je jos lepse, bicete u pravu мирођија је реаговао/ла на ово 1 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Март 28, 2012 Пријави Подели Написано Март 28, 2012 O pasivnoj agresiji i nametljivosti primitivaca u ruhu ljubaznosti i pokusaju da nadjem adekvatanu zastitu od iste, u istom ruhu tj. zastitu koja ce biti "ljubazna" i konvencionalna, prihvatljiva.... Ту само Исусова молитва помаже...буди истрајна...и све ће се окренути... florenntina је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Март 28, 2012 Пријави Подели Написано Март 28, 2012 Како је ова туга досадна и безобразна.. Кад навали... Гост је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
katja Написано Март 28, 2012 Пријави Подели Написано Март 28, 2012 отерај тугу :bla: и :10900: на лице!!!! anajrim је реаговао/ла на ово 1 "Smatraj svaki dan kao jedan ceo, otpočet i završen život. Odživi ga kao celinu, a ne kao deo. Nek se svaki tvoj dan odroni od tebe kao ceo jedan čovek s kojim ćeš želeti da se opet sastaneš kao s prijateljem, i da ga bez stida pokažeš vasioni." - Sveti Vladika Nikolaj Srpski Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ssimke Написано Март 28, 2012 Пријави Подели Написано Март 28, 2012 moram na posao a bas mi se ne ide Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Март 28, 2012 Пријави Подели Написано Март 28, 2012 отерај тугу :bla: и :10900: на лице!!!! Борба са ветрењачама.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука