Данче* Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 @@feeble, Јој овај мученик ко зна каква га је мука мучила, али шта је са овим људима што му вичу да скочи, јел` су бре нормални,шта је ово?! Страшно! feeble је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 Pozajmi mi malo te ruzicaste naocare da i ja tako gledam na stvari Прво сам прочитала доње делове текста, затим почетне у којима пише да је остао жив, па сам се обрадовала. А маси на част (мада на клипу нигде нема масе која скандира). Блиц је то - чуј људи доводили породице (како би били посматрачи и навијачи). Небулоза. "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Март 11, 2015 Пријави Подели Написано Март 11, 2015 "A ja sto cu,ali sa kime cu..." I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Март 12, 2015 Пријави Подели Написано Март 12, 2015 Covece.... Zena 1936.to godiste ... i njene uspomene iz mladosti. Pre dva dana joj se desila ljubav na prvi pogled ... :jahojao234: Slusam i ne mogu da verujem. Ne znam sta da kazem . Posle mi je trazila 6000 din na zajam da mi upali svecu u crkvi . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dada 982 Написано Март 12, 2015 Пријави Подели Написано Март 12, 2015 gdje je granica izmedju širenja posla i pohlepe? I kako čovjek zna da li da prihvati dar Božiji i da blagodari ili da žali što mu dušu otimaju i udaljavaju ga od Boga? :.mislise. :.mislise. :.mislise. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Март 13, 2015 Пријави Подели Написано Март 13, 2015 Posle mi je trazila 6000 din na zajam da mi upali svecu u crkvi . Nisam stigla da zavrsim post ... Slucajnost . U novcaniku sam imala 6000 din . Nesto me je preseklo . :shocking: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Март 13, 2015 Пријави Подели Написано Март 13, 2015 Juce je moja Baba Dusmanka rekla da je sutra "onaj dan " , tj. dan koji se ne pominje . Ja sam insistirala ,ali ona nije htela da mi kaze , a verovatno ni sama ne zna .Postice danas i sutra. Danas je petka pred onaj dan ,a sutra je taj dan. Pokusala sam da joj objasnim da "petka " n e p o s t o j i ,ali nije bilo govora. Noj je majka rekla , o tome ne sme da se prica ,jer ce "on " da se naljuti . O cemu se radi ? Svi cvikaju od onog dana. Moju rodjaku posebno zanima taj datum 14.03. jer je tada otpocela vezu sa svojim deckom.Obecala sam joj da cu da se raspitam .Da li vi znate nesto o tome i kakve su to babske price ? Натан је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Март 13, 2015 Пријави Подели Написано Март 13, 2015 Juce je moja Baba Dusmanka rekla da je sutra "onaj dan " , tj. dan koji se ne pominje . Ja sam insistirala ,ali ona nije htela da mi kaze , a verovatno ni sama ne zna .Postice danas i sutra. Danas je petka pred onaj dan ,a sutra je taj dan. Pokusala sam da joj objasnim da "petka " n e p o s t o j i ,ali nije bilo govora. Noj je majka rekla , o tome ne sme da se prica ,jer ce "on " da se naljuti . O cemu se radi ? Svi cvikaju od onog dana. Moju rodjaku posebno zanima taj datum 14.03. jer je tada otpocela vezu sa svojim deckom.Obecala sam joj da cu da se raspitam .Da li vi znate nesto o tome i kakve su to babske price ? Није могуће да сазнаш било шта о ''том дану'', јер о њему не сме да се говори. У сваком случају, нека се рођака уда за тог дечка, јер ''дечко'' је измишљена категорија, постоји само муж ил' ништа. :-/ А, у ствари, о сутрашњем дану сме да се говори тек када прође, што значи кад постане јуче, а не буде сутра, то је значи прекосутра, а може и од понедељка, данас никако. Није пожељно. хд Дуња је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Март 13, 2015 Пријави Подели Написано Март 13, 2015 Није могуће да сазнаш било шта о ''том дану'', јер о њему не сме да се говори. У сваком случају, нека се рођака уда за тог дечка, јер ''дечко'' је измишљена категорија, постоји само муж ил' ништа. :-/ А, у ствари, о сутрашњем дану сме да се говори тек када прође, што значи кад постане јуче, а не буде сутра, то је значи прекосутра, а може и од понедељка, данас никако. Није пожељно. хд Shvatila sam. Niko ne zna. A ako se vracamo u nazad, kroz to cutanje moramo da dodjemo do neke reci ... Rekla sam i njoj i njemu ... Ona nece dok ne nadje posao, hoce da bude samostalna , a to ce biti kad na vrbi rodi grozdje ...Dete ce jedno da ima, nece imati vremena ni njemu da se posveti ,imace malu platu,nedovoljnu za sve stoj joj treba ,hoce sve da priusti buducem cedu ,nece da zivi sa svekrom i svekrvom ,nece da se zarobi...i da se deformise posle porodjaja ...Ona zeli da njeno dete ima lepu majku ... On je takodje ... To je ludilo .Ludilo ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Март 13, 2015 Пријави Подели Написано Март 13, 2015 Shvatila sam. Niko ne zna. A ako se vracamo u nazad, kroz to cutanje moramo da dodjemo do neke reci ... Нема речи уопште, то се јасно види из чувеног немог предања. :-))) Rekla sam i njoj i njemu ... Ona nece dok ne nadje posao, hoce da bude samostalna , a to ce biti kad na vrbi rodi grozdje ...Dete ce jedno da ima, nece imati vremena ni njemu da se posveti ,imace malu platu,nedovoljnu za sve stoj joj treba ,hoce sve da priusti buducem cedu ,nece da zivi sa svekrom i svekrvom ,nece da se zarobi...i da se deformise posle porodjaja ...Ona zeli da njeno dete ima lepu majku ... On je takodje ... To je ludilo .Ludilo ... Аи, какво је то фантазирање. Џаба причаш, кад немаш коме. Пробај да вичеш, само смирено, може да помогне. х-))) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 13, 2015 Пријави Подели Написано Март 13, 2015 Ja sutra odoh na vasar ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Март 13, 2015 Пријави Подели Написано Март 13, 2015 Ja sutra odoh na vasar ... Јел Crveni, о'ш то сутре вашерити? Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 13, 2015 Пријави Подели Написано Март 13, 2015 Јел Crveni, о'ш то сутре вашерити? Ocem .... зеленизуб је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 13, 2015 Пријави Подели Написано Март 13, 2015 Kakva je ovo za.....ja sa Beogradom na vodi? Zidaju dve zgrade? Mislim stvarno .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Март 13, 2015 Пријави Подели Написано Март 13, 2015 Ima i restoran vec napravljen, kud ces vise. Crveni Baron and Дуња је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука