Ненад Р. Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 Да одем у кревет. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Октобар 20, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2014 O putu u Jaši vrlo brzo! tako sam sretna! Данче*, Лидија Миленковић, Ljubičasta and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Октобар 20, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2014 O cajevima. Kaludjerovic Sreten, Рада. and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Октобар 20, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2014 Trazim temu ...ali ne uspevam.Nema je. Razmisljam...Kakva je knjiga Nesveti ,a sveti ? Vredi li da pocinjem ? Je l citao ko ? A cujem,svi je hvale. O cemu se radi ? Moze neki size... i utisak koji je ostavila na vas... Ljubičasta је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Октобар 20, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2014 .Kakva je knjiga Nesveti ,a sveti ? Vredi li da pocinjem ? Je l citao ko ? Вреди. Ако си гледала документарац оца Тихона Шевкунова о Псково Печерском манастиру онда имаш одличну припрему за читање јер доста пише о својим искуствима док је боравио тамо али у књизи има и много више. Ја је управо читам, нисам завршио па не могу много да кажем. Ово ти може помоћи да се одлучиш за читање. Постоји и аудио верзија књиге: https://drive.google.com/?tab=mo&authuser=0&urp=https://www.pouke.org/forum/topic/27976-%25D0%25B0%25D1%258#folders/0B463fW-U5sqGUWhpRzFxaFVqSnc. Лидија Миленковић and Arsenija је реаговао/ла на ово 2 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Октобар 21, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2014 Hvala puno na odgovoru.Gledala sam nekoliko reportaza,ali skoro ni jednu do kraja.Knjigu zelim da procitam,misim da Arsenija ima jednu,ali gde da je nadjem sad. Steta,stvarno steta sto ne postoji vise biblioteka otvorenog tipa....sa proverenim izdanjima. Procitas knjigu i odmah je vratis na mesto. Mnogi ljudi nisu u mogucnosti da kupuju knjige,drugi pak nemaju gde da ih smeste,a trecima je tesko da stalno sa sobom nose taj teret,pdf je bleda slika ,cetvrtima smetaju jer prave nered,dok peti obozavaju da gomilaju stvari,bilo da su one potrebne ili ne. Zivele biblioteke ! Link Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 21, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2014 Arsenija slobodno pocni da je citas...ja sam je procitao i uz to imam dva primerka iste knjige i jos razmisljam uskoro da pocnem ponovo da citam. Ima knjiga dusu,price iz manastira,dogodovstine prepricane,dosta je dobra knjiga. Skoro sam procitao "Decanske i druge price" malo lici posto je slicna stvar u pitanju,prepricavanje zanimljivih dogadjaja koji su se zbivali u manastiru. Ja volim takve knjige...ne znam da li postoji jos nesto slicno? Arsenija and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Октобар 21, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2014 Гладна сам, а јело врело! Надам се да ће се охладити док ја ово напишем Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Октобар 21, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2014 @@МилошБГ, U tom slucaju cu morati da je kupim. I posle,sta da radim sa njom,kome da je dam,sta ce mi ? Imam toliko knjiga da su pocele da me nerviraju.Stalno ih prenosim ... neke su mi veoma potrebne ,neke ne bas...Ne mogu vise,Umorna sam od svega. Mislia sam da mi knjige nista ne znace,a onda kad mi je baba uzela knjigu sa posvetom koju dobih za rodjendan,koju ce kao da procita,znala sam da je zauvek izgubljena,i bilo mi je zao...Vidite sad kakvo sa ja ljudsko bice. Stalno se zalim,ropcem,ako se to tako kaze. Volela bih da se te knjige smanje i da budu lake kao perce,ponekad ih mrzim sto su tako teske,i pozelim da ih se zuvek oslobodim,da ih ostavim ,pa neka ih nanje neko ,ako su mu sudjene,a onda kada neko pozeli da ih uzme,meni je zao...jer su to uspomene. Ni o cemu ne razmisljam,citam neku knjigu,nije losa....Imam extra jastuk,poklonio mi jedan fiziotrapeut,Bog mu srecu dao. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 21, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2014 Daj je na citanje,a vraca ces se njoj,veruj mi,dobra je Arsenija је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Октобар 23, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2014 Mili (MilOrd ) je kriv. Da nije sadio cvece,sada ja ne bih imala upalu srednjeg uva. Jadna ja. Odlazim kod Babe da zalijem cvece.U menjuvremenu pocinje da pada kisa,pada i pada,lije. Covece ! Nikad ne pratim prognozu,uvek kazu bice malo sunca,koji oblak i cemu sve to,uvek ista prica.Jednom recju> Smara . Ali ovog puta ne .Izgleda da je trebalo ca cujem koju rec. Spremicu nesto da jedem. Ima vremena,mogu ja i sutra da se vratim,nikud ne zurim. Svice dan.Cujem kako negde u daljini zvone crkvena zvona. osecam da tamo zivi jedan svet,podjednako stvaran kao ovaj moj ovde i sada... Moram nazad. Kasnim i kisnem. Pravim nekoliko presedana iz busa u bus...i napokon stizem . Dobijam temperaturu.Nema veze,medicina je cudo. Stizem kuci,ukljucujem radio,poznati glasovi... Pokrivam se preko glave,bol se pojacava. Taj jasan i cist glas postaje nepodnosljiv,neprirodno ubrzan,naporan,ne mogu da podnesem zvuk...ne stizem da pritisnem dugme,cupam kabal iz zida. Mislila sam proci ce,ali stvar je postala ozbiljna,sada sam dobila terapiju,bicu ok. Imam poslednju zelju ( ),molite se za mene. Sa ljubavlju,vasa sestra Arsenija.... мирођија and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Октобар 23, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2014 Kako bih voljela da do kraja zivota za poklon dobijam samo knjige,knjige,knjige... I tamo,kad budem u poznoj starosti,da imam svoju malu biblioteku,neku staru fotelju,neko istroseno cebe,kamin i da citam i uzivam. :0442_feel: Млађони, Kaludjerovic Sreten, JESSY and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 23, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2014 Kako bih voljela da do kraja zivota za poklon dobijam samo knjige,knjige,knjige... I tamo,kad budem u poznoj starosti,da imam svoju malu biblioteku,neku staru fotelju,neko istroseno cebe,kamin i da citam i uzivam. :0442_feel: Јел може смедеревац уместо камина ? :Д Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 23, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2014 Kako bih voljela da do kraja zivota za poklon dobijam samo knjige,knjige,knjige... moj covek.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Октобар 23, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2014 koliko malo treba da ljudi budu dobri. Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука