Mironosica Написано Септембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2014 O kiflicama sa semenkama , mmmmm није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Септембар 7, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2014 О заблуди. Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 O glavobolji...dvodnevnoj. I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Melhisedek88 Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 O prelesti kojoj se moram suprostaviti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 О својим грешкама. Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LogosAgape Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 razmišljam ooo praznini i grehu o suzama i smehu o tebi i meni o svemu o nama i juuu šta mi bi moraću ovo na status da stavim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LISA Написано Септембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2014 O Kandinskom! http://www.brainpickings.org/2014/06/02/kandinsky-concerning-the-spiritual-in-art/ "Обратио си плач мој у игру мени, растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 Ja sam zena debil :4869: Драшко and Arsenija је реаговао/ла на ово 2 I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 О томе како љубав рађа љубав само код нормалних људи. Данче*, Kaludjerovic Sreten and Рада. је реаговао/ла на ово 3 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 o neljudima neljudi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 Практично размишљам о спавању са каменом уместо јастука испод главе, знате, ако би се рецимо десила ратна сиутација није баш ружичасто, па треба испробати све природне начине за бољи сан Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 Да купим себи топ јер ме боли неразумност неких персона sFun_bat Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 Да купим себи топ јер ме боли неразумност неких персона sFun_bat :.mislise. Како Гаги најбрже да проследим топ :.mislise. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/1/19/Chess_piece_-_Black_rook.JPG/280px-Chess_piece_-_Black_rook.JPG Рада., LISA, Данче* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 Да купим себи топ јер ме боли неразумност неких персона sFun_bat Top ? Misliš LapTop ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nevena Zec Написано Септембар 25, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2014 Možda da pojedem malo čokolade .... Ja sam gospodar svoje reči. Kako sam je izrekla, tako mogu i da je povučem kad poželim . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука