Данче* Написано Април 30, 2014 Пријави Подели Написано Април 30, 2014 Нема нет,сервер није доступан и ови са фб само нешто мењају.. :.mislise. Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 30, 2014 Пријави Подели Написано Април 30, 2014 да ли да се бацим у хоризонталу или не.... Драшко је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Април 30, 2014 Пријави Подели Написано Април 30, 2014 баци се... :good2: JESSY је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Мај 3, 2014 Пријави Подели Написано Мај 3, 2014 Kako sam nesto srecna.Razloga bez. :0442_feel: :0442_feel: :0442_feel: Драшко је реаговао/ла на ово 1 I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Мај 5, 2014 Пријави Подели Написано Мај 5, 2014 Svačiji ukus je skup, sve dok ne stigne račun "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Мај 5, 2014 Пријави Подели Написано Мај 5, 2014 Bureci "Sonja" ili "Trendino"...ko će ga znati? ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Мај 6, 2014 Пријави Подели Написано Мај 6, 2014 ...o zloupotrebi službenog položaja i prekoračenju ovlašćenja. Kome da se žalim? ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 Kaže li se ono, "Iz mire trista vire" ili "Iz mire tri vraga vire"? :.mislise. (Mira... , čudo od nje) ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Мај 12, 2014 Пријави Подели Написано Мај 12, 2014 Свет је једно велико гробље... (0_0) "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Мај 20, 2014 Пријави Подели Написано Мај 20, 2014 Kako je jedan zarez za***ana stvar. "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Мај 21, 2014 Пријави Подели Написано Мај 21, 2014 Je li tužno da priznam da daljinski nije u kvaru? ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јун 13, 2014 Пријави Подели Написано Јун 13, 2014 Нeки промашаји се скупо плаћају Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Јун 16, 2014 Пријави Подели Написано Јун 16, 2014 O ponovnom susretu sa Svetom Petkom! Razmišljam o Njoj... Mилена КШ and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Јун 16, 2014 Пријави Подели Написано Јун 16, 2014 razmisljam o srodnoj dusi. Драшко and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mini Mi Написано Јул 12, 2014 Пријави Подели Написано Јул 12, 2014 О томе како ћу ускоро да идем под на у Острог Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука