Ayla Написано Март 23, 2014 Пријави Подели Написано Март 23, 2014 kako da izgubim apetit.... Daj ga meni ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 23, 2014 Пријави Подели Написано Март 23, 2014 Daj ga meni vrlo rado..... sa izuzetnim zadovoljstvom.... Ayla је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Март 25, 2014 Пријави Подели Написано Март 25, 2014 Није тешко бити смирен. Много је лакше од не бити. Лидија Миленковић and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Март 27, 2014 Пријави Подели Написано Март 27, 2014 ...jos koliko cu morati da gutam suze i trpim neke stvari... :.mislise. ...najradije bih se ispraznila al ni posle toga se nec osecati bolje... http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 27, 2014 Пријави Подели Написано Март 27, 2014 ...jos koliko cu morati da gutam suze i trpim neke stvari... :.mislise. ...najradije bih se ispraznila al ni posle toga se nec osecati bolje... Не гутај, испразни се! Сутра је нови дан "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Март 27, 2014 Пријави Подели Написано Март 27, 2014 Не гутај, испразни се! Сутра је нови дан ma nece mi laknuti ni posle sve mi se vrti u krug...ista nedokaziva prica... http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Април 1, 2014 Пријави Подели Написано Април 1, 2014 ...o poruci: Hranim se emocijamakada mislim na tebe♥ ___Stephen Littleword Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Април 2, 2014 Пријави Подели Написано Април 2, 2014 ...razmišljam o putu u Jaši 11.4. Драшко and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 2, 2014 Пријави Подели Написано Април 2, 2014 ...о дивној духовној вечери са о.Гојком Перовићем..... :0442_feel: ines је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Април 2, 2014 Пријави Подели Написано Април 2, 2014 Svi su nešto super u veri, ja sam crna ovca U stvari ne mislim da sam crna ovca nego sam ovca kakva jesam I o ...... "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 2, 2014 Пријави Подели Написано Април 2, 2014 Svi su nešto super u veri, ja sam crna ovca U stvari ne mislim da sam crna ovca nego sam ovca kakva jesam I o ...... друже мој....немој тако..... каква овца....добар си ти.... Драшко је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Април 2, 2014 Пријави Подели Написано Април 2, 2014 Želim Hoću. Brbljivi um. Hvala ti. VT. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Април 2, 2014 Пријави Подели Написано Април 2, 2014 Želim Hoću. Brbljivi um. Hvala ti. VT. Dušo to su neke šifre Reci o čemu se radi, naši smo "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 2, 2014 Пријави Подели Написано Април 2, 2014 Trash polka, sjutra...jes Oglo је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Април 2, 2014 Пријави Подели Написано Април 2, 2014 Trash polka, sjutra...jes Sa srećom "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука