Дејан Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 S obzirom da se Karleuša proglasila ateistom, njeni obožavaoci su pre nekoliko dana objavili spisak njenih pesama promenivši im nazive u "Isusomnija", "Ide Isus oko tebe". Jelena je na svom fejsbuku dosolila... Iako se mnogima ne dopadaju šale na račun vere, Jeleni i njenom PR timu to izgleda ne smeta: - Jeleni izrazito imponuje popularnost na internetu. Po poslednjim statistikama, jedna je od najčitanijih i najposećenijih pevačica na globalnoj mreži i ima najveći fan klub na ovim prostorima. Njeni obožavaoci su izrazito kreativni, što su potvrdili i na Tviteru, kada su za samo nekoliko sati članovi te mreže preplavili Tviter tajmlajn tekstovima njenih pesama izmenjenim na duhovit način. - poručili su iz njenog PR tima. Jelena se i na fejsbuku oglasila i potpalila žar rečima: - Zovem se Isus, Isus, napisala je pevačica i postavila svoju fotografiju: Status njenog PR-a ipak je bio diskretniji pokušavajući valjda da opravda pevačicinu euforiju sa statusima na društvenoj mreži i napisao: - Jelena je vrlo nestrpljiva da podeli ceo album sa vama i čuje vaše utiske. Dugo vremena se radi na njemu i predstavlja ozbiljan, do sada najbolji, muzički projekat u njenoj karijeri. Budite još malo strpljivi - napisao je njen PR, a prenosi Smedia. IZVOR Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 Кога она може испровоцирати? Пг је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 (измењено) Измењено Јануар 10, 2012 од Дејан Deo posta izbrisan Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 Слатка је. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 Шта јој то значи "зовем се Исус"? .mislise. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 Шта јој то значи "зовем се Исус"? .mislise. izvini Zvonko postavljaš mnogo teška pitanja :) Boba је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 10, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 Шта јој то значи "зовем се Исус"? .mislise. Pošto su prevodili njene pesme ,onda ima ona pesma zovem se Jelena Jelena zar mi se ne sećaš imena... itd pa je ona prevela u zovem se Isus ,Isus... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 Jaoj, majko mila ... da li je ovaio nesso moguce. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 Нисам баш упознат са њеним опусом, али и даље не видим који је смисао те реченице. Не могу да се вређам због нечега што је бесмислено... Зовем се Жика Обретковић, Жика Обретковић obi-wan and sleki је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 Зовем се Чарлс Дарвин. Чарлс Дарвин. 1340_womens Natasa. and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 :wacko: :blink: prst ka dole ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 Хахаха ал' ју је оправио! "Само промениш канал..." Милан Меденица :), obi-wan, Лидија Миленковић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 Шта јој то значи "зовем се Исус"? .mislise. Хула. Тако се (само)забављају озлојађени умови. Или схизофренија, мада верујем да је прво. "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
winux59 Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 Шта јој то значи "зовем се Исус"? .mislise. Odrazava nivo njene inteligencije, koji mi nismo u stanju da pojmimo. Mislim da joj ne treba poklanjatu toliku paznju. Jel neko bio na njenom koncertu gde peva uzivo? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука