Желе Зека Написано Јануар 11, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2012 У свом медиокритетском таленту,остало јој је да покуша да имитира Антимадону-Лујзу Чиконе...Само је треба игнорисати... Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 11, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2012 Можда ће, после свега, и ова да буде проглашена српском мајком, пошто је и ова тренутна прво лутала пре него што се удала за српског патриоту и постала српска мајка. Стварно, капирам да је ван теме, али на основу чега бре неко даје те епитете, типа "српска мајка" за Дафину или Цецу, "отац нације" за Добрицу Ћосића, и остале глупости, које су редовно спрдање са српском традицијом и културом и/или идентитетом? w.a.mozart and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Јануар 11, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2012 verovatno neko ko nam misli dobro.... RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deni72 Написано Јануар 11, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2012 Odrazava nivo njene inteligencije, koji mi nismo u stanju da pojmimo. Mislim da joj ne treba poklanjatu toliku paznju. Jel neko bio na njenom koncertu gde peva uzivo? А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Јануар 11, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2012 МИ ВОЛИМО МИРУ ШКОРИЋ!!!! (ако се неко сећа те рекламе) w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Јануар 11, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2012 МИ ВОЛИМО МИРУ ШКОРИЋ!!!! (ако се неко сећа те рекламе) Šampionska reklama Šunda i kiča devedesetih koja nije ni u rangu Teletabisa. Jedno vreme koje bi i sami danaŠnji Grandovci poslali u crnu rupu,da mogu. Reklamni spot u trajanju od 10 sekudi, vredan ko tri negro bonbone u dinarskoj protiv vrednosti, gde tri devojčice od po 3 godine viču "Mi volimo Miru Škorić". U tom trenutku se u kadru pojavljuje neki Šaban (bele čarape,crne cipele) i viče. "dobro deco,ne vičite viŠe, evo vam kasete". A deca sva hepi "jupiiiiiii". obi-wan је реаговао/ла на ово 1 "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Јануар 11, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2012 Шабан са боксерицом и тренеркама.... Аутентичним начином одевања одређених "бакија" у то време... У филму "Гето" постоји део када Чавке присуствује Поселу (о како урбан назив), а око њега делиријум док он непомично стоји и гледа а не верује... покушаћу да пронађем само тај део... zlata је реаговао/ла на ово 1 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Јануар 11, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2012 Ево... http://www.youtube.com/watch?v=pNXyYY7LOd8 zlata је реаговао/ла на ово 1 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Јануар 11, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2012 Ганци на 2:30 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јануар 11, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2012 Ево мало да се мучите :P Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Јануар 11, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2012 Postoji. Ceca je srpska majka karleusa antisrpska majka. Ove su showbiznismeni. Tj. šoubizniskujke! I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јануар 11, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2012 Bosanac budi ljubazan pa kontroliši svoje ružne epitete kojima kitiš ljudska bića.Odvratni su. “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vjera Написано Јануар 11, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2012 Mislim da joj je previse vremena i prostora posvceno! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 11, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2012 Ево мало да се мучите :P prosto mi dodje da izvršim atentat na Adele da bi mogla u grobu da se prevrće... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јануар 11, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2012 prosto mi dodje da izvršim atentat na Adele da bi mogla u grobu da se prevrće... Тешко, ако узмемо у обзир њене обиме... "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука