Jump to content

Karleuša ponovo provocira: Zovem se Isus

Оцени ову тему

Дејан

Препоручена порука

Prva ateista, kuš veći belaj, a druga osuđenica.

Za mene je je zaslužnija svaka srpkinja koja živi negdje u nedođiji a pošteno odhranila svoj porod i odgojila ih od obje ove.

Takvu možete zvati srpskom majkom a ove, oprostite, da se suzdržim od neprimjerenih komentara.

I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran)

Подели на овим сајтовима

Možeš da ih ne voliš i šta god već,tvoje pravo,ali obrati pažnju kojim rečnikom to iskazuješ na forumu.

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Prva ateista, kuš veći belaj

znaš da jedan hrišćanski mislilac-Dostojevski-kaže da savršen ateista stoji na korak od savršene vere...

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

TO JE ADELE! Na spotovima izgleda mrsavije 1305_womens

i meni se tako čini

https://www.pouke.org/forum/topic/16970-karleusa-ponovo-provocira-zovem-se-isus/page__view__findpost__p__558391

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

jes vala... muka mi je od nje-lepo peva al moje žena je stalno pusta-i to onako... do daske...

ovo obožava ( da malo osvežim temu)

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

jes vala... muka mi je od nje-lepo peva al moje žena je stalno pusta-i to onako... do daske...

ovo obožava ( da malo osvežim temu)

I ja volim tu pesmu :D, a i valja nam malo dekontaminacije greengrin greengrin greengrin

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...