Jump to content

Game of Thrones - нова хит серија! (опаки спојлери, улазите на сопствену одговорност!)

Оцени ову тему

Препоручена порука

E, pa stvarno... pobiše Stark-ove...bezobrazluk....

Bas krenuo da skidam epizodu... Sto sam otvorio ovu temu :(

The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one

In the absence of science, opinion prevails

Подели на овим сајтовима

Ma, bili su strejteri, a i pisac nije valjda lud da ih sve pobije....zlikovac :)

Koliko sam cuo Martin je ostavio reziserima u amanet kako treba sve da se zavrsi za slucaj da ne pozivi dovoljno da zavrsi knjige. Ima raznih spekulacija kako bi to sve ispalo ali sve verzije koje sam cuo su vrlo Tirionocentricne sto i nije tako lose.

Подели на овим сајтовима

Nisu pobili. Rob i Ketlin, meni licnom, nisu bili neki gotivni likovi. Ostala deca ce preziveti svaka u svojoj ulozi.

Meni je krivo sto je rob izginuo, ali slazem se ajra i ovaj mali su mnogo opasniji od ovih ostalih samo sto su jos deca.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Ma idi bre isekose se me sa onom pokoljem!

Nisam se nadala ovom razvoju situacije.

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

Bas krenuo da skidam epizodu... Sto sam otvorio ovu temu :(

E, sorry..sada mi je žao što sam išta pisao! Oprosti!!

E stvarno ljudi, kad nesto pricate unapred, napisite ono "spoiler allert!" ili tako nesto... :)

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Biće još iznenađenja. Baš mi je krivo što su menjali stvari od onih koje su u knjizi. Uprošćavali, ali dobro, nema se toliko mesta... U zadnje 2 epizode sabili su poslednju trećinu knjige, a ono pre toga su razvlačili.

spoiler:....

U knjizi osoba koju Keti ubija je ne Frejeva žena, nego njegov maloumni sin. Ne znam zašto su menjali takve u suštini beznačajne stvari, a ima ih dosta kroz celu seriju. 

Ako mi je prva knjiga bila "Postanje", druga "Izlazak", treću bih nazvao "Zbunjivanje". Martin je kralj. 

Čitam četvrtu (Gozba za vrane) i ona je opet sasvim drugačija. Biti uvek nov i uvek zanimljiv, to može samo majistor. 

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...