Crveni Baron Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 A gde ima da se skine ta serija gratis? Ili da se kupi? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 Ja gledam online. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 Ja gledam online. Gde bre? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 Gde bre? vojvodinanet.com Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 vojvodinanet.com Hvala tebra. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Април 18, 2013 Пријави Подели Написано Април 18, 2013 Ode prvi mac Vesterosa u invalidsku penziju. Bar smo videli jos jedan njego duel pre toga http://www.youtube.com/watch?v=ZDmkwyuZJxc Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
BratDejan Написано Април 19, 2013 Пријави Подели Написано Април 19, 2013 Серију гледам од прошле недеље. И одушевљен сам! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 19, 2013 Пријави Подели Написано Април 19, 2013 Zar ovoj nije hladno. http://25.media.tumblr.com/549bf384a5fab81d27d1357482b43712/tumblr_mhsuxd4EpS1rqrd11o1_1280.jpg Pa nije, vidis da je obucena ... a i neki kaput ima ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 19, 2013 Пријави Подели Написано Април 19, 2013 @BratDejan Dobro nam dosao na forum... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Април 19, 2013 Пријави Подели Написано Април 19, 2013 Ja mislim da ovu seriju ne bi trebalo da gledate za vreme posta Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Април 19, 2013 Пријави Подели Написано Април 19, 2013 Ode prvi mac Vesterosa u invalidsku penziju. Bar smo videli jos jedan njego duel pre toga Па и није неки дуел , и боље му је да иде у пензију. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Април 24, 2013 Пријави Подели Написано Април 24, 2013 Deneris je konačno skupila svoju vojsku. Ova scena je za mene ubedljivo najbolja od onoga što je do sada prikazano, a spada i u sam vrh svih scena ikada. http://www.youtube.com/watch?v=woPgtKKlW6o Vrhunska dramatika, Deneris kao Olujrođena, i njeni uškopljenici kao najbolja vosjka sveta. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Април 24, 2013 Пријави Подели Написано Април 24, 2013 ova treca epizoda mi nije bila nesto posebno, nako je razvodnjena, bzv. vec sam se smorila dok je dosla scena sa Olujnorodjenom a onda TANANANAAAAAAAAAAAAAAAAAA Јаков. је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
deda Написано Мај 26, 2013 Пријави Подели Написано Мај 26, 2013 Ja, vala, cekam da se zavrsi cela sezona (9.juna), pa onda na miru, u jednom dahu, da je odgledam. Nemam zivaca da odgledam epizodu, pa da cekam nedelju dana da izadje nova. drvce and Ромејац је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 E, pa stvarno... pobiše xyz..bezobrazluk.... Evo, ispravih se....sorry.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука