Анастасија Написано Март 12, 2012 Пријави Подели Написано Март 12, 2012 Moraću da kupim knjige i to pod hitno! “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Март 12, 2012 Пријави Подели Написано Март 12, 2012 По мом мишљењу - до сада убедљиво најбољи наставак у серијалу... Dugo smo ga i cekali... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Март 31, 2012 Пријави Подели Написано Март 31, 2012 Jos samo dva dana, i moj zivot opet dobija smisao . nishizawa је реаговао/ла на ово 1 The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Март 31, 2012 Пријави Подели Написано Март 31, 2012 Ко прати, схватиће... https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3584179687938&set=o.261114310592598&type=1&ref=nf marko_13 and sqny је реаговао/ла на ово 2 Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Април 3, 2012 Пријави Подели Написано Април 3, 2012 Дакле, први утисци о новим ликовима: сер Донтос - неубедљив; Мелисандра: убедљива, можда недовољно иритантна; Давос и Станис - солидни; Крастер - недовољно гадан. Solomon Kane је реаговао/ла на ово 1 Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Април 3, 2012 Пријави Подели Написано Април 3, 2012 Али плакат! )))))))) Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Април 3, 2012 Пријави Подели Написано Април 3, 2012 Дакле, први утисци о новим ликовима: сер Донтос - неубедљив; Мелисандра: убедљива, можда недовољно иритантна; Давос и Станис - солидни; Крастер - недовољно гадан. Dontos - za sad ocajan, Melisandra - nedovoljno impresivna, Davos - odlican, Stanis - ok, Kraster - previse uredan... Salladhor Saan - za sad totalno bez veze... Solomon Kane је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Април 3, 2012 Пријави Подели Написано Април 3, 2012 Хехехе, већ си одгледао и другу... Хвалисавче... Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Април 3, 2012 Пријави Подели Написано Април 3, 2012 Хехехе, већ си одгледао и другу... Хвалисавче... 0205_whistling А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Април 3, 2012 Пријави Подели Написано Април 3, 2012 Ја малопре одгледах другу епизоду...све се више свиђам себи. :rolleyes: nishizawa је реаговао/ла на ово 1 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Април 3, 2012 Пријави Подели Написано Април 3, 2012 Ја малопре одгледах другу епизоду...све се више свиђам себи. :rolleyes: Meni si od pocetka bio favorit Idem da trazim tu procurelu epizodu. The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Април 4, 2012 Пријави Подели Написано Април 4, 2012 Мени Саладор уопште не делује лоше - напротив. Јара ми је тотално разочарање - нити је довољно заводљива, нити је довољно дрска, нити делује опако. Белон је већ много убедљивији. Екипа из кавеза ми је такође скроз ОК - Рорџ довољно насилан, Гризач довољно сајко. Џакена не бих још оцењивао, мада од њега много очекујем... Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Април 4, 2012 Пријави Подели Написано Април 4, 2012 Видим да на фејсу људи шире цд са читавом другом сезоном. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Април 4, 2012 Пријави Подели Написано Април 4, 2012 Има ли нових епизода на тубету ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trad Написано Април 27, 2012 Пријави Подели Написано Април 27, 2012 Avocado је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука