Млађони Написано Август 29, 2017 Пријави Подели Написано Август 29, 2017 пре 9 минута, Џуманџи рече Најткинг је врв greenseer. И/ли рејвен, исто као психоБрен (чим је могао да му се 'умеша' у визију и дотакне га). Што ту епизоду чини још бесмисленијом, требао је да има код себе барем 30 оних копаља и само да их баца (како он, тако и они његови "генерали", шта су). Da to je jedna od teorija. Druga od teorija je da ima sve moci koje imaju "deca sume" pa otud mogucnost da se mesa brenu u vizije. Evo odje nesh zanimljivo Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Август 29, 2017 Пријави Подели Написано Август 29, 2017 пре 3 минута, Млађони рече Da to je jedna od teorija. Druga od teorija je da ima sve moci koje imaju "deca sume" pa otud mogucnost da se mesa brenu u vizije. Хм, могуће, али колико сам сконтала - деца шуме су такође greenseers. Нисам у прилици да одгледам сад видео, али мерци, погледаћу касније "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 29, 2017 Пријави Подели Написано Август 29, 2017 пре 25 минута, Џуманџи рече Најткинг је врв greenseer. И/ли рејвен, исто као психоБрен (чим је могао да му се 'умеша' у визију и дотакне га). Што ту епизоду чини још бесмисленијом, требао је да има код себе барем 30 оних копаља и само да их баца (како он, тако и они његови "генерали", шта су). Sta je nightking? "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 29, 2017 Пријави Подели Написано Август 29, 2017 пре 5 минута, Danijela рече Sta je nightking? Ovaj lepotan: oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 29, 2017 Пријави Подели Написано Август 29, 2017 Znam ko je nego sta je врв greenseer? (nisam podebljala sta me je zanimalo) Џуманџи and Млађони је реаговао/ла на ово 1 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Август 29, 2017 Пријави Подели Написано Август 29, 2017 (измењено) пре 13 минута, Danijela рече Sta je nightking? Хипотеза: greenseer = мож' да види прошлост, будућност и садашњост на другом крају Вестероса. Као Брен. Тако неки објашњавају све оно са онима који (се чудом нису заледили и који) су преживели све док Хаунд није бацио камичак. А ја велим да то епизоду чини још бесмисленијом, ако је већ "видео" да ће доћи Денка, могао је да ћапи бар 2 змаја и тако рокне и оне који су остали. Измењено Август 29, 2017 од Џуманџи Млађони је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 29, 2017 Пријави Подели Написано Август 29, 2017 пре 9 минута, Danijela рече Znam ko je nego sta je врв greenseer? (nisam podebljala sta me je zanimalo) ahaa izvini, evo dzumandzi odgovorila, da ja dodam: Greenseer je isto sto i brandon stark... ima iste mogucnosti, deca sume, stark(porodica kompletna nosi tu osobinu), verovatno nosi i porodica Reed (ono dvoje sto su bili sa brandonom). Dakle mogu da vide proslost i sadasnjost (ne buducnost to je dzumandi pogresila). Buducnost koliko znam mogu samo proroci da vide, i uglavnom su vizije koje su sklone intepretaciji tipa vizije "red pristesse" i Hounda u vatri kada vidi planinu gde idu.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 29, 2017 Пријави Подели Написано Август 29, 2017 mali spojler/teorija... ....ako hocesda je cujes citaj odavde.... Lord of the light je isto sto i Night king samo suprotno, on je led ovaj je vatra. Dakle neko zivo stvorenje koje je zapravo antipod nightkinga. Kada nightking ozivi nekog to je ozivljeno ledom i zato je to samo "zombi" a kada crveni svesteni/svestenica ozivi nekog to je ozivljeno vatrom i zato i dalje imaju svest. E sad pitanje je po kojoj logici tacno svet magije u igri prestalo radi.... I na kraju, azor ahai je verovatno manifestacija boga vatre u jednom coveku. On mu prenese svoju moc. naravno samo fan theory nista potvrdjeno nista sigurno Paradoksologija and Lady Godiva је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Август 29, 2017 Пријави Подели Написано Август 29, 2017 пре 1 минут, Млађони рече Dakle mogu da vide proslost i sadasnjost (ne buducnost to je dzumandi pogresila). Ето, нисам знала, нисам читала књиге. Мај бад. Значи вероватно је трооки рејвен... Млађони је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 29, 2017 Пријави Подели Написано Август 29, 2017 Sa kojim ste vi predznanjem usli u gledanje serije A ja to gledam s pola mozga Млађони је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 29, 2017 Пријави Подели Написано Август 29, 2017 пре 2 минута, Danijela рече Sa kojim ste vi predznanjem usli u gledanje serije A ja to gledam s pola mozga Neki smo dokoni pa citam raznorazne teorije, analize, sinteze, gledamo jutjub kanale koji su skoro 100 % posveceni igri prestola. Ako hoces malo pozadine da ispratis preporucujem ovaj kanal, on ce da ti skrati dosta posla: https://www.youtube.com/user/JaiWbio Eto ako te nekad zanima malo dublje mozes krenuti odatle. Ali upozoravam ako ti dodje da kupis sve knjige i da ih citas - ne preuzimam odgovornost. Paradoksologija and Pontifex Emeritus је реаговао/ла на ово 1 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 29, 2017 Пријави Подели Написано Август 29, 2017 пре 9 минута, Џуманџи рече Ето, нисам знала, нисам читала књиге. Мај бад. Значи вероватно је трооки рејвен... evo jedan klip samo za tebe Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Август 29, 2017 Пријави Подели Написано Август 29, 2017 (измењено) Ипак! Цитат Greenseer is the title given to people who possess the magical ability to perceive future, past or distant events in dreams known as Green Dreams. According to legend, greenseers were much respected by the Children of the Forest. и Цитат "Greensight" (or just "The Sight") is the ability to perceive future, past, or contemporary but distant events in dreams. It was one of the talents of the Greenseers of the Children of the Forest. Some humans are also born with this ability. пре 15 минута, Danijela рече Sa kojim ste vi predznanjem usli u gledanje serije A ja to gledam s pola mozga Ја само прогуглам шта ми није јасно, ви'ш како је Млађа одма' успео да ме збуни (speaking of half brain )?! Измењено Август 29, 2017 од Џуманџи Млађони је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 29, 2017 Пријави Подели Написано Август 29, 2017 пре 3 минута, Џуманџи рече Ипак! и aham pa brandon to ne moze... on moze samo da vidi proslost i sadasnjost, ne moze buducnost. Ni u knjigama ni u seriji. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 29, 2017 Пријави Подели Написано Август 29, 2017 пре 6 минута, Млађони рече Neki smo dokoni pa citam raznorazne teorije, analize, sinteze, gledamo jutjub kanale koji su skoro 100 % posveceni igri prestola. Ako hoces malo pozadine da ispratis preporucujem ovaj kanal, on ce da ti skrati dosta posla: https://www.youtube.com/user/JaiWbio Eto ako te nekad zanima malo dublje mozes krenuti odatle. Ali upozoravam ako ti dodje da kupis sve knjige i da ih citas - ne preuzimam odgovornost. Nece to june mene da mune Pocela sam prvu knjigu i smorila sam se posle 50 strana. Џуманџи and Млађони је реаговао/ла на ово 1 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука