Аурор Написано Јун 27, 2016 Пријави Подели Написано Јун 27, 2016 51 minutes ago, Плутон рече У току епизоде сам обзервирао феноменалност музике. Мало је необичан стил само некако... Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 27, 2016 Пријави Подели Написано Јун 27, 2016 On 25.6.2016. at 3:21, Господин Дареалис рече TACTICAL NUKE INCOMING! Ладно сам предвидео шта ће да буде у последњој епизоди... Adelaida је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јун 27, 2016 Пријави Подели Написано Јун 27, 2016 Bum RYLAH је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јун 27, 2016 Пријави Подели Написано Јун 27, 2016 4 minutes ago, Danijela рече Bum RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Јун 27, 2016 Пријави Подели Написано Јун 27, 2016 Плутон, RYLAH, -Владимир- and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 27, 2016 Пријави Подели Написано Јун 27, 2016 4 hours ago, Плутон рече The King In The North! U drugoj sezoni je više bilo "DAKINGINDANORF!" Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 27, 2016 Пријави Подели Написано Јун 27, 2016 E ovako. Posto su valjda svi odgledali... hteo sam sinoc da stavim hint posto sam je verovatno prvi odgledao.. (bukvalno cim se pojavila na netu : D ) sad malo da prokomentarisem - sa septom sam ocekivao, zbog predjasnjih dogadjaja, jedino sto mi je zasmetalo je sto je eksplozija bila malo jaca nego sto bi trebalo. Izgledalo je kao nuklearka jbt - Dorn momenat je prebac. - King in the north i tower of joy - ocekivano ko prati odavno ali super uradjeno. -Arjina linija postaje zanimljiva - scena sa brodovima WAU! - Konacno je pukla teorija da su Varys i Denneris ista osoba hahahah (posto se nikad do sad nisu videli divljala je teorija po netu) - Krivo mi je sto nismo informisani sta se desava sa brotherhood without banners trebalo bi da su stigli do severa....i dalje mi nije jasna funkcija hounda... ali mislim da je klegejn bolt (izguglajte teoriju) istina... posto je arja "ubila" sendora, i sada je on kao i dzon "ziv" moze da ispadne iz price posto je bilo neophodno da dzon umre jer je u strazi sve do svoje smrti. Pa je tako i sendor spao sa arjine liste. - Ocemo jos brandona... - Zasto coldhands ne moze da predje granicu sa brandonom!?? Koja je to granica? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 27, 2016 Пријави Подели Написано Јун 27, 2016 Avocado, Млађони, Ромејац and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 27, 2016 Пријави Подели Написано Јун 27, 2016 Avocado, Млађони, Ромејац and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 27, 2016 Пријави Подели Написано Јун 27, 2016 "The Warrior punishes those who believe themselves to be beyond the reach of justice." Ово је рекао Хај Спероу, ово је јасно предсказање за Валонкара (који је заправо...) и... RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јун 27, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јун 27, 2016 Уф која епизода,изување... Мени је највећи флеш, право порекло Роба Старка, а ову серију пратим искључиво због Старк куће, Денерис змајеви и цела та екипа су најглупља ствар у серији,жао ми само што је Тирион у тој екипи, и навијам за Серсеи да их избаци из серије... Него оде Дубровник у ваздух... Млађони, Mилена КШ and Tumaralo. је реаговао/ла на ово 3 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 27, 2016 Пријави Подели Написано Јун 27, 2016 Управо сада, Зосима рече право порекло Роба Старка, A? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јун 27, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јун 27, 2016 1 minute ago, Господин Дареалис рече A? Па не знам,да ли смем да кажем... Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 27, 2016 Пријави Подели Написано Јун 27, 2016 Управо сада, Зосима рече Па не знам,да ли смем да кажем... Не знам одакле ти да је Роб Старк, оно је био Џон Сноу. Млађони and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 27, 2016 Пријави Подели Написано Јун 27, 2016 Добро, мислио Зоске на Ђонсноа. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука