Jump to content

Game of Thrones - нова хит серија! (опаки спојлери, улазите на сопствену одговорност!)

Оцени ову тему

Препоручена порука

E ovako. Posto su valjda svi odgledali... hteo sam sinoc da stavim hint posto sam je verovatno prvi odgledao.. (bukvalno cim se pojavila na netu : D ) sad malo da prokomentarisem
- sa septom sam ocekivao, zbog predjasnjih dogadjaja, jedino sto mi je zasmetalo je sto je eksplozija bila malo jaca nego sto bi trebalo. Izgledalo je kao nuklearka jbt

- Dorn momenat je prebac. 

- King in the north i tower of joy - ocekivano ko prati odavno ali super uradjeno.

-Arjina linija postaje zanimljiva

- scena sa brodovima WAU! 

- Konacno je pukla teorija da su Varys i Denneris ista osoba hahahah (posto se nikad do sad nisu videli divljala je teorija po netu)

- Krivo mi je sto nismo informisani sta se desava sa brotherhood without banners trebalo bi da su stigli do severa....i dalje mi nije jasna funkcija hounda... ali mislim da je klegejn bolt (izguglajte teoriju) istina... posto je arja "ubila" sendora, i sada je on kao i dzon "ziv" moze da ispadne iz price posto je bilo neophodno da dzon umre jer je u strazi sve do svoje smrti. Pa je tako i sendor spao sa arjine liste.

- Ocemo jos brandona...

- Zasto coldhands ne moze da predje granicu sa brandonom!?? Koja je to granica? 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

"The Warrior punishes those who believe themselves to be beyond the reach of justice."

Ово је рекао Хај Спероу, ово је јасно предсказање за Валонкара (који је заправо...) и... :)

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Уф која епизода,изување...

Мени је највећи флеш, право порекло Роба Старка, а ову серију пратим искључиво због Старк куће, Денерис  змајеви и цела та екипа су најглупља ствар у серији,жао ми само што је Тирион у тој екипи, и навијам за Серсеи да их избаци из серије...:D

Него оде Дубровник у ваздух...:smeh1:

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Господин Дареалис рече

A? :)

Па не знам,да ли смем да кажем...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...