Jump to content

Шта радите ....како сте.....?

Оцени ову тему

prota-vk

Колико времена проводите на поукама?   

71 члановâ је гласало

1. 1. Колико сати дневно проведете на поукама?

• 1-2
      40
    • 2-3
      9
    • 3-4
      12
    • око 5
      5
    • више од 5
      2
    • некад по цео дан, само скокнем да једем и слично
      3
  2. 2. Колико година сте на поукама?

• тек сам дошао
      19
    • 1
      15
    • 2
      9
    • 3 и више
      28

Препоручена порука

@@Srdasce, @@pedja257, наиђе бљак дан (период), али сасвим сигурно - дајем гаранцију на ово - је да брзо прође и да после тога долазе ведрина и снага. Полако, само се мало приштедиш неко време и не бринеш сувише због тога.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

@[member=Srdasce], @@pedja257, наиђе бљак дан (период), али сасвим сигурно - дајем гаранцију на ово - је да брзо прође и да после тога долазе ведрина и снага. Полако, само се мало приштедиш неко време и не бринеш сувише због тога.

Ja Ču da za mene, prokomentarišem. Slažem se, Jelina. Ali, za ono, da će baš brzo da prođe ili prolazi, tu bi te pokolebala, ipak. :) Hvala ti od srca, znam na šta si mislila. :aplauz:

@ tema:

Kada + , - , :, . ,  i nije tako loše. Biće, biće, biće, biiiiiiiiiiiiiiiiićeeeeeeee. Jednog dana. :) Fin i dobar dan. Gde si disalo Srdašce sasvim ok, gledala tim okama, hodala nožicama, i sve je na broju. Treba puno više misliti na ljude, koji su za bilo šta od toga uskraćeni, pa opet žive.

(Zaista hulimo sami nekada na Boga nezahvalnošću. :()

Подели на овим сајтовима

надам се да сте добро ових празничних дана....

јесте ли за....

0_adad3_bca3d121_XL.gif

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

:)Може ...када и где?

Спознај своју грешност у гордости и нетрпељивости, и смири се под јаку руку Божију, не кривећи никога осим себе. Тада ћеш видети помоћ Божију: како те Бог умирује и код оних који ти се супротстављају ствара наклонст срца према теби.Треба се прво очистити, а онда чистити,себе умудрити,а онда умудривати,постати светлост,а потом просветљивати,приближити себе Богу,па приводити,осветити, а онда освећивати.

Подели на овим сајтовима

ево добро сам,Богу хвала,увек сам добро кад киша пада а и  уживам док пикирааааааммм :stadaradim: :ekstra:

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

:)Може ...када и где?

dogovoricemo se... :D

• Волим 1

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

а после? :)

а тоо...паа ништа после ..код овог пикирања нема атерирања :))

пс.

.... :0442_feel: после неизмерно уживам месецима док гледам како расту  и чекам да процветају :0442_feel:

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

а тоо...паа ништа после ..код овог пикирања нема атерирања :)) пс. .... :0442_feel: после неизмерно уживам месецима док гледам како расту и чекам да процветају :0442_feel:
што не кажеш, да - то пикирање сасвим лепо звучи :)
  • Волим 1
Подели на овим сајтовима

....пре 16ог молићу лепо... :)... а мого би и Драшко :)

Спознај своју грешност у гордости и нетрпељивости, и смири се под јаку руку Божију, не кривећи никога осим себе. Тада ћеш видети помоћ Божију: како те Бог умирује и код оних који ти се супротстављају ствара наклонст срца према теби.Треба се прво очистити, а онда чистити,себе умудрити,а онда умудривати,постати светлост,а потом просветљивати,приближити себе Богу,па приводити,осветити, а онда освећивати.

Подели на овим сајтовима

што не кажеш, да - то пикирање сасвим лепо звучи :)

да заиста  и јесте, ....смирује ме скоро до самозаборава :)

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...