Jump to content

Шта радите ....како сте.....?

Оцени ову тему

prota-vk

Колико времена проводите на поукама?   

71 члановâ је гласало

1. 1. Колико сати дневно проведете на поукама?

• 1-2
      40
    • 2-3
      9
    • 3-4
      12
    • око 5
      5
    • више од 5
      2
    • некад по цео дан, само скокнем да једем и слично
      3
  2. 2. Колико година сте на поукама?

• тек сам дошао
      19
    • 1
      15
    • 2
      9
    • 3 и више
      28

Препоручена порука

Lepo mi,da sve posmatram,sa visine ... Just_Cuz_19

"Kao što svako može da vam kaže, nisam baš dobar čovek. Ne znam pravu reč. .....Ne volim glatko izbrijane momke sa kravatom i dobrim poslićem. Volim očajnike, ljude razbijenih zuba, razbijenog duha i razbijene sudbine. Takvi me interesuju..... Mogu da se opustim s klošarima, jer sam i sam klošar. Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo."

Подели на овим сајтовима

Кад споменусте лустер, сцена из"Мућки" кад Дел Бој и Родни чисте лустер,тј кад ујак Алберт одврће један,а они чекају други,мислим да је проглашена за најсмешнију сцену икад у  великој Британији...

david-jason-as-del-boy-and-nicholas-lynd

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Кад споменусте лустер, сцена из"Мућки" кад Дел Бој и Родни чисте лустер,тј кад ујак Алберт одврће један,а они чекају други,мислим да је проглашена за најсмешнију сцену икад у великој Британији...

хвала ти брате Зоске што си нас мало насмејао....:)

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Пијем прву кафу, спремам нешто за јести

нисам баш нешто расположен (искрено нисам неки позитивац ,иако делује другачије)

.

Ti si Drale najpozitivniji "negativac" kog' poznajem :)

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

освануо је још један сунчани мартовски дан....нека вам буде успешан у сваком погледу..... 0442_feel

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Jessy !...Jeessy !...Jeeessy !....a kako si ti ? :)

Uvek ti pitaš nas kako smo i šta radimo, i stalno brineš o nama, a kako si ti, i šta radiš seki ?

Evo za tebe finu jedna fina pesmica, od finih devojaka !

http://www.youtube.com/watch?v=PfQ0pRRjR2E&feature=youtube_gdata_player

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Jessy !...Jeessy !...Jeeessy !....a kako si ti ? :) Uvek ti pitaš nas kako smo i šta radimo, i stalno brineš o nama, a kako si ti, i šta radiš seki ?

хвала Баба на питању....чим се интересујем за све вас, значи да сам (бар релативно ) добро...:)

надам се да сте ми сви ви добро и да вам је данашњи дан прошао без већих проблема....

што се мене тиче, ја сам ''мало'' пала (мислим, баш физички), али није ништа страшно...мало су страдала колена.....

желим вам свима лаку и пријатну ноћ....да се лепо наспавате и одморни дочекате сутрашњи дан.....:)     :)    :)

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

мало су страдала колена.....

:nene:

...да мало ублажимо боли

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

.да мало ублажимо боли

hvala Zoske....pravi si brat....:)

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

добар вам био и данашњи дан....иако дува кошава (бар у Београду) неће нам отерати сунце.... 0442_feel

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

добар вам био и данашњи дан....иако дува кошава (бар у Београду) неће нам отерати сунце.... 0442_feel

Duva košava

Kao da je šašava

Kao da ništa se ne dešava.

Duva košava

razlili smo se kao mastilo i voda,

razlili ti i ja.....

I SVE MI SE ČINI DA MOŽDA JE LJUBAV

A LJUBAV KO LJUBAV JEFTINA I SKUPA

KO DEČJA IGRAČKA

U MOM SRCU LUPA....:)

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Duva košava

Kao da je šašava

Kao da ništa se ne dešava.

Duva košava

razlili smo se kao mastilo i voda,

razlili ti i ja.....

I SVE MI SE ČINI DA MOŽDA JE LJUBAV

A LJUBAV KO LJUBAV JEFTINA I SKUPA

KO DEČJA IGRAČKA

U MOM SRCU LUPA.... :)

eh da su mi tvoji poljupci pri ruci

svašta bi mi opet padalo na pamet :)

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Драшко и Баба....баш се радујем што сте ми тако расположени.....иако ово време нешто ''зеки''....:)

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...