Натан Написано Март 2, 2014 Пријави Подели Написано Март 2, 2014 Ја сам једном скувао пасуљ док сам био на форуму. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LogosAgape Написано Март 2, 2014 Пријави Подели Написано Март 2, 2014 слушам, читам, гледам, пишем, кувам, шетам и не знам где сам JESSY and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Март 2, 2014 Пријави Подели Написано Март 2, 2014 јој, како ти то успева...?... Začitam se, izgubim i pojam o vremenu i apetit uvek sam tako držala dijetu, dok nije bilo interneta čitala sam knjige i časopise . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Март 5, 2014 Пријави Подели Написано Март 5, 2014 :D Ayla , Данче* and Саша од Москве је реаговао/ла на ово 3 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Март 5, 2014 Пријави Подели Написано Март 5, 2014 а нико није написао да доручкује, руча или вечера уз комп и форум.... Па, то се, ваљда, подразумева Лидија Миленковић, JESSY and Саша од Москве је реаговао/ла на ово 3 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 5, 2014 Пријави Подели Написано Март 5, 2014 Мени комп ради по цео дан ,тако да час на форум,час на фб,час се уватим посла као на пр:ручак,поспремање у стану,онда шетња и игра са дететом..итд у недоглед.. Лидија Миленковић, DankaM and JESSY је реаговао/ла на ово 3 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Март 12, 2014 Пријави Подели Написано Март 12, 2014 Po prvi put ne mogu da odgovorim, ni sebi ni drugima :.mislise. "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Март 12, 2014 Пријави Подели Написано Март 12, 2014 Kao krtica u saksiji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Март 12, 2014 Пријави Подели Написано Март 12, 2014 I’m restless. Things are calling me away. My hair is being pulled by the stars again. Anaïs Nin "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Март 13, 2014 Пријави Подели Написано Март 13, 2014 Kao misao, našeg proslavljenog Ive Andrića... " Ponekad je svet oko mene beskrajan, savršeno lep a trajan, sav u skladu sa mojim snagama i mojim željama, ili mojim odsustvom želja. Samo postojanje po sebi znači sreću bez prekida. A ponekad se sav svet ispreči preda mnom kao nedogledan, mračan tesnac, ne širi od iglenih ušiju, kroz koji mi valja proći ili tu pred njim jadno propasti. A znam dobro da proći ne mogu, ali i da propasti ne smem. " S naglaskom, na: " A znam dobro da proći ne mogu, ali i da propasti ne smem " E, takoC... Иван ♪♫ and Amir је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 Češkavo. Počela je sezona alergija, i svrbi me lice i tjelesina , a ne smem da se pipnem, ili će mi na koži ostati tragovi kao da me neko grebao... Tako da se u mašti češem, češem A ako mi dosadi maštanje, ima ispred kancelarije neki španski zid, pa mogu tamo No, nema veze, vreme je lepo, sunčano je i svetlo, pa sam, i pored svega, hepi Srdasce је реаговао/ла на ово 1 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 The sun is shining, the birds are singing, I love Belgrade in the spring time Драшко је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 Ludo i nezaboravno. Mora biti dobro. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 K'o bombona Данче*, Дуња, Oglo and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Март 17, 2014 Пријави Подели Написано Март 17, 2014 I am happy pripremam za farbanje lqj2e2sokakote Саша од Москве, Данче* and Srdasce је реаговао/ла на ово 3 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука