Zayron Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 Razlike izmedju muškarca i žene su tako male (mada - živele razlike! ) pa ipak muškarci nisu sposobni da 'izrode' život. Lično verujem da je Isti Izvor 'razlog' postojanja i majmuna i ljudi. Ne znam na šta misliš tačno ali ako je tto na šta si ti mislio ono što i ja mislim, onda je to besmislica, kakve žene i rađanje, isto kao što muškarci nisu sposbni da "izrode" život tako ni žene nisu sposobne da ga same "naprave"! Šta bi to one molim te rodile? Postavi ih dvije kraj sebe pa čekaj da šta rode! Isto kao i muškarce! Ako razmišljate tako onda raznmišljate pogrešno. I da li je čovjek stvoren najednom ili mu je za to trebalo ojhaha evolucije? Bog je svemu dao svoje vrijeme za sve što se treba desiti, ono što su u nas milioni godina to je u anđela treptaj oka, Boga da uopšte ni ne spominjem jer je to sasvim absurdno. Naravno da Bog koji je postavio zakone fizike, hemije, matematike itd, nikada neće razorit ni rasturit ni jedan takav zakon koji je dao, ne zbog sebe jer bi prvo rekao pa opovrgao, već zbog nas jer MI TO NE BISMO PREŽIVJELI! Kao što ni nećemo. Jer mi smo toliko moćni da čak i Božije zakone kršiti MOŽEMO! A to već i radimo: ekologija, abortusi, ratovi, nepravde po svijetu. Jasno? Logiku malo u glavu! I vi kreacionsiti i vi evolucionisti. Kreacija nije u stanju dokazati da Bog postoji a ni evolucija opovrgnut kako Bog ne postoji. Istinb je u Bogu, Bogu Ocu, Sinu i Duhu Svetome. Izvan njih ne postoji NIŠTA! Ni kreacija ni evolucija, svejedno o čem se radi! Kao što je u Budizmu ZEN BUDIZAM, direktna i najbrža "hirurška" cesta k oslobođenju i nirvani, tako ja kao hrišćanin, vjerujem ai znam da je našom tom direktnom najbržom i najkraćom CESTOM Bog, ON sam, koji je proglasio: Ja sam istina, put i život. Šta sad s tim imaju neka kreacija i evolucija zajedničko? Niišta što ne spašava ME NE ZANIMA! Kreacija ne znači spasenje čovjeku, ani evolucija, ni jedna nije ta koja spašava, koja UMIRE ZBOG MENE! Opet editacija, tamo je bilo nekakvih tih riječi što sam morao poslije natrpat radi lakše razumljivosti. SPAS ODMAH I SAD? DA TO MOŽE, MOGUĆE JE TO! "Zaista, kažem ti danas, bit ćeš sa mnom u raju." —Luka 23:43 To je upravo to "ZEN" kršćanstvo koje je propovijedao Isus Hristos, A koji god prizna mene pred ljudima, priznaću i ja njega pred Ocem svojijem. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 Jasno? Logiku malo u glavu! I vi kreacionsiti i vi evolucionisti. Kreacija nije u stanju dokazati da Bog postoji a ni evolucija opovrgnut kako Bog ne postoji. Ok, razumem potrebu za izbalansiranim pristupom ali ipak pucas u prazno sto se tice tzv. "evolucionista"... niko ovde ne pokusava da ospori postojanje Boga putem teorije evolucije... a ova druga ekipa... hmmm... bolje da ne komentarisem... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 7, 2012 Пријави Подели Написано Мај 7, 2012 Ok, razumem potrebu za izbalansiranim pristupom ali ipak pucas u prazno sto se tice tzv. "evolucionista"... niko ovde ne pokusava da ospori postojanje Boga putem teorije evolucije... a ova druga ekipa... hmmm... bolje da ne komentarisem... Нико овде можда не покушава да оспори постојање Бога, али сигурно има еволуциониста и конзумената ТЕ који мисле да се на тај начин оспорава Бог. И зато се онда ови други упињу да оспоре ТЕ да би избили тај аргумент из руку, и тако конфликат. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука