w.a.mozart Написано Март 24, 2012 Пријави Подели Написано Март 24, 2012 pa jes al nećemo se stopiti u jedno... drugo,v.Atanasije kaže da će drugi dolazak biti kao ekran u kome ćemo moći da jasno vidimo sebe... ne sećam se da li je pominjao druge ali dobro,nije to ni tolko bitno posebno ako se setimo nedogmatske (lol) izjave svetog Isaka Sirina Јасно је да демони неће остати у њиховом демонском стању, нити грешници у својим гресима. Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Март 24, 2012 Пријави Подели Написано Март 24, 2012 da dobar odgovor damo ne znači da će nas iko išta pitati ili da ćemo mi išta reći, jer će nam sve momentalno biti jasno,pa ko mogne da izdrži izdržaće Dakle sada:sav život svoj Hristu Bogu predajmo @profesor da ,nećemo se stopiti ali ćemo svi živjeti Jednim "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Март 24, 2012 Пријави Подели Написано Март 24, 2012 ko ce uopste moci da da DOBAR odgovor???????? Osim- kajem se..... keka је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Март 24, 2012 Пријави Подели Написано Март 24, 2012 Tačno, ali i pomozi nam, koliko se u Tebe uzdasmo "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Март 24, 2012 Пријави Подели Написано Март 24, 2012 Па да, сада дајемо одговор. Malina and Oglo је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Malina Написано Март 24, 2012 Пријави Подели Написано Март 24, 2012 Neko moje razmišljanje: Gospod zna sve naše misli i dela, tako da ne vidim potrebu za bilo kakvim pitanjima. Slažem se sa Ratkom da odgovor dajemo sada. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Децембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2015 Add comment Delete · Lock 26 Dec alilujaDa li na umu već imate neki odgovor za Strašni Hristov sud? 26 Dec Delete Volim_Sina_BozjegBojim se da cemo biti pitani za ceo nas zivot i nadam se u milost a ne zasluge coveka samog po sebi. Strazi. 26 Dec Delete ОрловићДо последњег часа нико није сигуран да ли ће се спасити, па треба стражити до краја. 26 Dec Delete MiroslavJImam:" Neka bude volja Tvoja". 26 Dec Delete Volim_Sina_BozjegU svakom slucaju lepo je i pozitivno razmišljati o odgovoru na strašnom sudu, jer sama pomisao da tražiš odgovor je već ogroman pokret pozitivne energije. Srećno. 26 Dec Delete rapsodija u plavomМисао коју ће прочитати Господе молим те суди ми по чежњи срца. 26 Dec Delete -Владимир-Спремам пушкице . 26 Dec Delete TomaA šta će biti pitanje na sudu-nad-sudovima? 26 Dec Delete pipinKakav odgovor covjek moze dati Bogu?Kad Bog sve vidi i zna? 26 Dec Delete alilujaPipin:Verujem.. Da. kada budemo postali svesni svih naših grehova.. i kada ih sagledamo na Gospodu poznat način.. Možda će Gospod po velikoj milosti svojoj dati nama gresnima šansu da dobar odgovor damo na strašnom sudu njegovom. 26 Dec Delete alilujaVidim da mnogi od nas razmišljaju.. I to mi je drago.. I želim svima da dobar odgovor nadju.. 26 Dec Delete alilujaVladimir : 27 Dec Delete ParadoksologijaPuškice sa Lk 18: 13 i Ps 50 27 Dec Delete alilujaParadoksologija :Nek' ti budu na spasenje! Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Несташна Написано Децембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2015 Na pitanje ko sam ja odgovorila bih "Božje dete". Кратос, keka and Рапсоди је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2015 Нико не може дати добар одговор на страшном Христовом суду. Ја се надам, и верујем да ће прочитати моју чежњу срца за Њим и да ће ми по томе судути. Војвода7, Ненад Р., Дијана. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Децембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2015 Ја бих рекао да сам најобичнији црв. Томо, Бог све види, али Он хоће да чује то и од нас. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Децембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2015 Na tom dijelu liturgije preda mnom su slike mojih milih i dragih koji čekaju 's one strane'... Lakomisleno od mene, o sebi nisam mislila... ne znam šta ču reći, tj. neću ništa reći... riječi nam neće trebati tad niti će nam moći pomoći, jer će naše srce i cijelo biće i sve misli i sva djela biti vidljiva i osvijetljena... Кратос, Несташна and Рапсоди је реаговао/ла на ово 3 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Децембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2015 Na pitanje ko sam ja odgovorila bih "Božje dete". Sad bi kao u onoj priči Bog mogao da kaže ne pitam te čije si dete nego ko si Ja bih mu odgovorio bog po blagodati Tvojoj Несташна је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Toma Написано Децембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2015 U Etiopiji, na primer, kada neko njima nepoznat dodje u crkvu,na Agapama ga pitaju: "Da li ispunjavaš onih 5 Novozavetnih zapovesti"? Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији! Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Децембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2015 Dakle postavlja se pitanje kako razumemo pojmove1. strasnog suda2. odgovora na istom 3. valjanosti odgovora i4. medju odnos svega navedeno Ne bih znala da odgovorim na postavljena pitanja o strasnom sudu ... Ne zamisljam ga kao sud , vec kao suocenje sa nepravdom koju smo ucinili Hristu , tako sto nismo imali dovoljno zrtvene ljubavi za druge ... Nismo se razvili do punoce rasta Hristovog , uceci nevazne stvari nismo naucili da volimo ,da sastradavamo sa bliznjima , da se istinski radujemo njihovim radostima ...nismo uspeli da zavolimo ljude koji su ikona zivog Boga ... I tako smo zavrsili u paklu sopstvenog samoljublja ... Mi ne treba da sudimo ni sebi , a ni drugima ... Odgovaracemo na pitanja koja su nam od pamtiveka namenjena -da li smo zedne napojili , gladne nahranili , same posetili , odbacene prihvatili , da li smo zaista zasluzili da nam neko uzvrati za sve sto smo cinili ne ocekujuci nikakvu nagradu na zemlji , i tada ce svako dobiti svoj nebeski orden , neko venac , neko dva , sve je to Bozija volja . Mi smo gresni ljudi , moramo da budemo milostivi , jer samo mozemo da se uzdamo u milost Boziju . Paradoksologija, Несташна and Дијана. је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Децембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2015 Ne postoje pakao i raj vec samo Bog koji svetli svojom dobrotom i ceka nas da se postidimo pred njim za sve svoje grehe. Najgore ce biti onom koji se nikad nije pokajao za svoje grehe, jer ce ga boleti Bozija ljubav i njegova milost. Ko razume, shvatice. Ja se kajem za sve svoje grehe i uvek placem kad se pokajem ali iznova gresim i kajem se. Vazan je trud da se popravimo(makar on bio i milimetarski) ,da se borimo sa svojim slabostima i da ih priznajemo. Sve to Bog vidi. Zato ce svaki koji se pokaje, biti pomilovan. Paradoksologija and Несташна је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука