МилошБГ Написано Мај 8, 2017 Пријави Подели Написано Мај 8, 2017 Отишао под мач код Мирољуба за један дан, поставио два питања на његовом форуму и човек ме бановао. Оно што он ради и прича је занимљиво, у суштини доста и тачног изрекне уз наравно претеривање, доста паметног каже а надасве јако је занимљив и просто тера човека да га слуша. Чак иако је гостовао 150 пута за месец дана на тву, опет имам жељу да на неки нови клип о њему притиснем плеј. То о њему. Међутим, чињеница је да је човек ван-православан, конкретно питао сам га да ли је православац, шта мисли о СПЦ и о светитељима Божијим, између осталог и о Богородици, иконама... Одговорио ми је да и ван цркве је спасење, да је пуно тога паганског у цркви, али у суштини као поштује добре ствари из цркве што долазе, но пошто је кроз емисије рекао да и у Исламу постоје позитивне ствари и ко зна где све не још, онда то губи на некој тежини. Мени смета што не изађе јавно и каже то, то, то по тим питањима, него то ради са неке притајене и скривене тачке. Притом лик је издао књигу која се назива Православље за почетнике. Дидим, Ina Ina and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 3 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 8, 2017 Пријави Подели Написано Мај 8, 2017 On 8. 5. 2017. at 19:20, Тања1 рече ne predstavlja se kao da je svestenik ili teolog Expand Он уопште није православни хришћанин, а камо ли свештеник или теолог. Обичан шарлатан који заводи лаковерне. Paradoksologija and Ina Ina је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 8, 2017 Пријави Подели Написано Мај 8, 2017 On 8. 5. 2017. at 19:39, МилошБГ рече Мени смета што не изађе јавно и каже то, то, то по тим питањима, него то ради са неке притајене и скривене тачке. Притом лик је издао књигу која се назива Православље за почетнике. Expand Стандардна секташка тактика. Он је одпатник од адвентизма. Сектине секте секта. Јанко and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Мај 8, 2017 Пријави Подели Написано Мај 8, 2017 On 8. 5. 2017. at 19:45, Grizzly Adams рече Он уопште није православни хришћанин, а камо ли свештеник или теолог. Обичан шарлатан који заводи лаковерне. Expand Ne osudjuj. Pokusaj da ga razumes. Meni uopste ne deluje da je "zao" lik. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 8, 2017 Пријави Подели Написано Мај 8, 2017 On 8. 5. 2017. at 19:46, Тања1 рече Ne osudjuj. Pokusaj da ga razumes. Meni uopste ne deluje da je "zao" lik. Expand Разумем га одлично и боље од већине, јер га знам још од кад је почињао каријеру код адвентиста тамо 90-тих. Он је веома несигурна и растројена особа која овим својим "наступима" лечи своје комплексе, а игром случаја је "погодио" неке фазоне који су привукли лаковерну публику. Не осуђујем њега него нас зато што смо дозволили да такви шарлатани заводе младе људе. Само разјашњавам ко је и шта је за оне који не знају. А део одговорности је и на публици, не смеју да буду толико наивни и лаковерни. Juanito, Икар Губелкијан, Васијан and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 8, 2017 Пријави Подели Написано Мај 8, 2017 Да додам - неки из СПЦ су му дали "платформу" па сад мудро ћуте. А велику штету су направили. Рилски, Volim_Sina_Bozjeg, Paradoksologija and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 8, 2017 Пријави Подели Написано Мај 8, 2017 On 8. 5. 2017. at 19:46, Тања1 рече Ne osudjuj. Pokusaj da ga razumes. Meni uopste ne deluje da je "zao" lik. Expand Meni deluje. Biblija koju prodaje je biblija jehovinih svedoka, znam ljude koji su bili u njegovom okruženju, nisu više svi svoji. Nema ama baš ničeg pozitivnog kod njega osim možda neke genijalne poente zašto sve to radi na ovakav način ali je ona isuviše dobro skrivena čak toliko dobro da sam više nego siguran da ne postoji. Prosto čovek koji voli da izaziva pažnju i da je u centru pažnje. Ne znam ako imaš više podataka iznesi jer ovako kako je sada meni se ič ne sviđa. Nego kako je prošla nedelja? Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 8, 2017 Пријави Подели Написано Мај 8, 2017 On 8. 5. 2017. at 19:39, МилошБГ рече Оно што он ради и прича је занимљиво, у суштини доста и тачног изрекне уз наравно претеривање, доста паметног каже а надасве јако је занимљив и просто тера човека да га слуша. Чак иако је гостовао 150 пута за месец дана на тву, опет имам жељу да на неки нови клип о њему притиснем плеј. Expand Он је само веома лоша копија адвентистичких проповедника. Мораш да развијеш "имунитет" на те ствари јер ако ти је ово занимљиво, они би те одували за тридесет секунди. Није лукавост да све слажеш, него да лаж и превару увијеш у неке ствари које "лепо звуче". Тако раде лажни учитељи. Ina Ina and Рилски је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 8, 2017 Пријави Подели Написано Мај 8, 2017 On 8. 5. 2017. at 16:14, Grizzly Adams рече Брате мили какав аплауз, колика маса... Та деца су скроз погубљена... А све то иде на душу нама кад смо стерилни и никакви па сваки шарлатан може да пуни сале неким својим шизофреничним халуцинацијама. Expand Маса и аплауз су због његове популарности у задње време. Али као комичара и захебанта. Видиш да их једва успева смирити и уозбиљити, често се цепају од смеха. Не верујем да већина зна боље ко је и какав је Мики. Опасност постоји да их привуче временом . Црква јесте заказала. Појава МП је велики позив на отрежњење и активност. Иначе ће свакакви ликови моћи да манипулишу омладином под маском Хришћанства, Православља и патриотизма. Непажњом појединих људи из Цркве он је стекао присталице и симпатизере на почетку свог рада. Радио јеу њиховим медијима. Ја сам га упознао први пут преко радиа Светигора. Лукав као лисац. Тужно је и срамота што још увек успева да се лажно представља као православац, док у исто време најбезобразније хули на светиње и демонизује их. Ina Ina, Grizzly Adams, Милан Ракић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 8, 2017 Пријави Подели Написано Мај 8, 2017 Kaže meni jedan njegov sledbenik pre 12 godina već.. Idem kaže u Izrael da se oženim jevrejkom da mi žena uveče pere noge..., kaže i Hristos je bio jevrej. Inače nijednu Liturgiju više ne mogu da izdrže do kraja, ne pričešćuju se i ne čitaju duhovne pravoslavne knjige. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 8, 2017 Пријави Подели Написано Мај 8, 2017 On 8. 5. 2017. at 20:03, Ignjatije рече Маса и аплауз су због његове популарности у задње време. Али као комичара и захебанта. Видиш да их једва успева смирити и уозбиљити, често се цепају од смеха. Expand Надам се да је тако... On 8. 5. 2017. at 20:03, Ignjatije рече Непажњом појединих људи из Цркве он је стекао присталице и симпатизере на почетку свог рада. Радио јеу њиховим медијима. Ја сам га упознао први пут преко радија Светигора. Лукав као лисац. Тужно је и срамота што још увек успева да се лажно представља као православац, док у исто време најбезобразније хули на светиње и демонизује их. Expand Насамарио их је, а после их је било срамота да јавно кажу да су погрешили и на томе је остало. А лукавост је покупио од секташа, они се претварају максимално. Док их не упознаш изнутра па видиш да су трули. Ја се слажем да он лично није толико "опасан", као што рекох - у питању је само особа са унутрашњим проблемима - оно што може бити опасно ако се ове његове приче "приме" код пуно људи. Има у историји таквих примера... Juanito, Ignjatije and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 8, 2017 Пријави Подели Написано Мај 8, 2017 А коме није јасно да одваљује тоталне глупости - он у овом предавању каже да је Христос дошао да "успостави теократију". Свако ко је прочитао Нови Завет зна да то није тачно. Значи не само да лаже, него клевеће Писмо и Спаситеља. Хули. Juanito, Ina Ina, Ignjatije and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Мај 8, 2017 Пријави Подели Написано Мај 8, 2017 Miroljubu mozak radi u alfa režimu kada čita Bibliju,sve usvaja nekritički i sve buhvalno shvata ko bukva. Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 8, 2017 Пријави Подели Написано Мај 8, 2017 Крст је по њему најјачи симбол за призивање демона. Света Литургија призивање демона јер се "разговара са мртвима". Иконе исто привлач демоне. Веродостојан је само Стари Завет, док Нови Завет није јер је , по њему, превод са оригиналног хебрејског, тако да у НЗ је питање шта је баш тачно. Чека откриће НЗ на хебрејском. А врхунац секташког лудила је, колико се сећам, чин крштења у којем је Мики сам себе, САМ СЕБЕ КРСТИО у кади. Да ли је ово довољно? Grizzly Adams, Васијан and Ina Ina је реаговао/ла на ово 3 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Васијан Написано Мај 8, 2017 Пријави Подели Написано Мај 8, 2017 "Mislim da sam do sada bio iskren. Na slican nacin nisam odgovorio i kad su me pitali za "cuda" u manastiru Ostrog, pa evo da i na to ovde direktno odgovorim (ako neko nije razumeo sta sam mislio kada sam rekao da to "nisam proucavao"). Dakle, kao i u Jerusalimu, u pitanju je velika bruka i sramota koja se radi u srcu pravoslavlja - najstrasniji oblik idolopoklonstva i sirenja fizicke i duhovne zaraze. Za razliku od tzv. "svetog ognja", na Ostrogu sam bio i video sta se radi. Ljudi stoje u velikom redu i ulaze u malu pecinu gde stoji izlozen les Vasilija Ostroskog, i onda ljube taj les (koji je umoran u neko platno ili cilim). Strasno, stvarno strasno. Pored kovcega sa lesom sedi neki debeli kabadahija od monaha i "zavodi red". Ja sam usao na kratko u pecinu i izasao.Citao sam izvestaje o "iscelenjima" na Ostrogu. U pitanju su klasicna "iscelenja" koja su vezana za psihosomatske poremecaje, kao sto su nocno mokrenje, glavobolje, sizofrenija, kosmari i slicno, dakle bolesti koje izazivaju demoni zbog covekovog odvajanja od Boga. I onda, kada covek dodje na mesto gde se obozavaju mrtvi ljudi, i kada ucestvuje u idolopoklonstvu, demon se trenutno povuce od bolesnika, ovaj oseti da mu je bolje ili da mu je mnogo bolje, i onda svi kazu kako ga je "Vasilije Ostroski izlecio". Naravno da takvim ljudima ne moze da bude bolje, vec demon njihovo trenutno poboljsanje iskoristi da bi promovisao paganski ritual obozavanja mrtvih. Kasnije tim bolesnicima bude mnogo gore, ili demon njima manipulise na nacin da ljude privuce na takav oblik "poboznosti" koji predstavlja strasnu hulu na Boga. Pored fizicke zaraze (ljubljenja lesa), na sceni je mnogo strasnija - duhovna zaraza, gde se ljudi navlace na jedan strasan oblik idolopoklonstva i kao na tacni serviraju Sotoni i demonima. Treba da se molimo da Bog spasi te ljude koji tamo idu i da dodje dan da se znameniti Vasilije Ostroski sahrani na dostojan nacin, a da se pagani najure iz manastira Ostrog i da Ostrog bude hram znanja o Bogu, a ne mesto najstrasnijeg idolopoklonstva." У потпису; Мирољуб Петровић Због ширења и проповедања богопротивне бласфемије и јереси, супротне учењима Свете и Католичанске Православне Цркве, осуђује се Мирољуб Петровић на погубљење мачем. У потпису; Цар Срба и Грка, благоверни Стефан Душан Силни Ina Ina, Volim_Sina_Bozjeg, goranger and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 https://m.youtube.com/watch?v=nsB5P4VsUdA Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука