Grizzly Adams Написано Јун 14, 2013 Пријави Подели Написано Јун 14, 2013 Луд. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јун 16, 2013 Пријави Подели Написано Јун 16, 2013 Nema tu ovamo onamo, nego samo kod Mikija u kadi! :lol: Ti ne znas? On se prvo krstio u drvenom buretu u kuci svoje babe. A posle se za svaki slucaj kako sam kaze umocio u Jordan. Kadu je preporucio u slucju da je u Crkvi ekumenizam, paganizam, okultizam kao sto po njemu i jeste. Zbog toga je rekao "bolje da se samokrstite u kadi nego u Crkvi gde su ekumenisti pa da vas tamo opsednu demoni.". Анастасија је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gerhard Написано Јун 16, 2013 Пријави Подели Написано Јун 16, 2013 M.P. je bolji covjek od mnogih pravoslavaca. Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јун 16, 2013 Пријави Подели Написано Јун 16, 2013 M.P. je bolji covjek od mnogih pravoslavaca. Ceniš da je tako? “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gerhard Написано Јун 16, 2013 Пријави Подели Написано Јун 16, 2013 Naravno. Covjek ima uglavnom dobre namjere. E,sad, to sto je u zabludi i jeresi, druga je stvar. Svakome se moze desiti. Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јун 16, 2013 Пријави Подели Написано Јун 16, 2013 M.P. je bolji covjek od mnogih pravoslavaca. Zavisi od mnogo faktora. Recimo od toga ko i gde bazdari dobrometar. Vockica, Срђан Ранђеловић and Анастасија је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јун 16, 2013 Пријави Подели Написано Јун 16, 2013 Naravno. Covjek ima uglavnom dobre namjere. E,sad, to sto je u zabludi i jeresi, druga je stvar. Svakome se moze desiti. Put u pakao popločan je dobrim namerama. Nije problem što je on sam u jeresi već što vuče gomilu ljudi sa sobom i uništava im živote.On se bogati prodajući maglu, nagovara ljude da se razvode i namerno ih obmanjuje.Njegove namere ni malo nisu dobre, on je opasan. Silence , Vockica, Јефимија Крунић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gerhard Написано Јун 16, 2013 Пријави Подели Написано Јун 16, 2013 Put u pakao popločan je dobrim namerama. Nije problem što je on sam u jeresi već što vuče gomilu ljudi sa sobom i uništava im živote.On se bogati prodajući maglu, nagovara ljude da se razvode i namerno ih obmanjuje.Njegove namere ni malo nisu dobre, on je opasan. Zavisi za koga je opasan. Onaj ko ima mir i cvrstu vjeru tesko da se moze osjetiti ugrozenim. M.P. nije nista veca prijetnja za slabe u vjeri od nekih ateistickih udruzenja i onih koji brane prava gejeva i slicno. Zaista ne znam kako se doticni bogati i da li se uopste bogati. Svi njegovi materijali su dostupni besplatno na netu. Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јун 16, 2013 Пријави Подели Написано Јун 16, 2013 Zavisi za koga je opasan. Onaj ko ima mir i cvrstu vjeru tesko da se moze osjetiti ugrozenim. M.P. nije nista veca prijetnja za slabe u vjeri od nekih ateistickih udruzenja i onih koji brane prava gejeva i slicno. Zaista ne znam kako se doticni bogati i da li se uopste bogati. Svi njegovi materijali su dostupni besplatno na netu. Sad si kontradiktoran, kažeš prvo da je dobar čovek onda pišeš zavisi za koga je opasan.Kako može biti dobar čovek onaj koji svesno obmanjuje ljude, koji zarađuje na njihovoj naivnosti i onaj koji rastura brakove?Opasan je za one koje obmane koji mu poveruju. Sad ti tu mešaš čvrstu veru.Onaj koji poveruje MP-U više nema vere u Hrista.Jel tebi to jasno? “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јун 16, 2013 Пријави Подели Написано Јун 16, 2013 Osim toga sto su mu knjige dostupne za preuzimanje bez neposredne novcane nadoknade takodje iste te knjige prodaje i po raznim manastirima i sajmovima. Takodje stotinu fakulteta za sve i svasta i razne restorane "ispravne hrane" naplacuje i to ozbiljnim ciframa. Јефимија Крунић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gerhard Написано Јун 16, 2013 Пријави Подели Написано Јун 16, 2013 Sad si kontradiktoran, kažeš prvo da je dobar čovek onda pišeš zavisi za koga je opasan.Kako može biti dobar čovek onaj koji svesno obmanjuje ljude, koji zarađuje na njihovoj naivnosti i onaj koji rastura brakove?Opasan je za one koje obmane koji mu poveruju. Sad ti tu mešaš čvrstu veru.Onaj koji poveruje MP-U više nema vere u Hrista.Jel tebi to jasno? Nisam rekao da je dobar covjek nego da je bolji od mnogih pravoslavaca. Ne bih rekao da ih svjesno obmanjuje. Radi se o prelesti. Kako zaradjuje? Kako rastura brakove? Kako nema vjere u Hrista? Dakle, ako povjerujem M.P.-u da se treba zdravo hraniti i da je Bog stvorio svijet za 6 dana, ja sam ostao bez vjere u Hrista? Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јун 16, 2013 Пријави Подели Написано Јун 16, 2013 Ma manipulant i obmanjivač bre!Upropastio je tolike ljude i mozgove im isprao, izmislio svoje miroljubovo jevanđelje ne bi me čudilo da se za Isusa Navina proglasi pošto on veruje samo u stari zavet.Kad je tako skroman i ljudima preporučuje da jedu semenje i žive u kućama od blata što sam ne živi u takvoj udžerici nego u kućerini na Senjaku.Manipulant. Јефимија Крунић је реаговао/ла на ово 1 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gerhard Написано Јун 16, 2013 Пријави Подели Написано Јун 16, 2013 Osim toga sto su mu knjige dostupne za preuzimanje bez neposredne novcane nadoknade takodje iste te knjige prodaje i po raznim manastirima i sajmovima. Takodje stotinu fakulteta za sve i svasta i razne restorane "ispravne hrane" naplacuje i to ozbiljnim ciframa. I brojni svestenici naplacuju krstenja, vjencanja i druge obrede. Takodje, knjige pravoslavnih teologa i svetitelja su itekako skupa i prodaju se po manastirima i crkvama, Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gerhard Написано Јун 16, 2013 Пријави Подели Написано Јун 16, 2013 Ma manipulant i obmanjivač bre!Upropastio je tolike ljude i mozgove im isprao, izmislio svoje miroljubovo jevanđelje ne bi me čudilo da se za Isusa Navina proglasi pošto on veruje samo u stari zavet.Kad je tako skroman i ljudima preporučuje da jedu semenje i žive u kućama od blata što sam ne živi u takvoj udžerici nego u kućerini na Senjaku.Manipulant. I nase vladike su se zavjetovale na skromnost a pogledaj im vozni park. Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јун 16, 2013 Пријави Подели Написано Јун 16, 2013 Nisam rekao da je dobar covjek nego da je bolji od mnogih pravoslavaca. Ne bih rekao da ih svjesno obmanjuje. Radi se o prelesti. Kako zaradjuje? Kako rastura brakove? Kako nema vjere u Hrista? Dakle, ako povjerujem M.P.-u da se treba zdravo hraniti i da je Bog stvorio svijet za 6 dana, ja sam ostao bez vjere u Hrista? A kako je to bolji od mnogih pravoslavaca?Po čemu? Da svesno obmanjuje, nije on ni malo glup, tačno zna šta radi. Zato što je za dotičnog Liturgija klasično prizivanje demona,a Hristos nije vaskrsao,jer je Bože me oprosti sotona i ikone su samo slike znamenitih ljudi i to nisu nikakvi svetitelji...itd spisak gluposti je predugačak. Candy Butcher је реаговао/ла на ово 1 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука