Ignjatije Написано Април 30, 2012 Пријави Подели Написано Април 30, 2012 Miroljub na RTS-u u drugom Dnevniku : Sve je popularniji i prave mu reklamu http://www.creation6days.com/diskusije/forum/viewthread.php?thread_id=4&pid=36105#post_36099 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јул 25, 2012 Пријави Подели Написано Јул 25, 2012 Miroljub Petrovic #23539 Odgovorio 25.07.2012 06:27 Super Administrator Odgovori: 11526 Pristupio/la: 16.01.08 Svi racunari koriste, manje ili vise, okultne simbole. Oni sami po sebi ne mogu da deluju negativno na nas. Evo ja koristim racunar koji ima Windows 7 i svako jutro kad se pali pojavljuje se kompjuterska animacija koja prikazuje najcesce prikazivanje demona: http://www.creation6...7605#post_37605 I kako da budes normalan kada te svakog jutra napadaju Windows demoni RYLAH, Јадранка-Дервента and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 3 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Јул 25, 2012 Пријави Подели Написано Јул 25, 2012 Svi racunari koriste, manje ili vise, okultne simbole. Oni sami po sebi ne mogu da deluju negativno na nas. Evo ja koristim racunar koji ima Windows 7 RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Август 2, 2012 Пријави Подели Написано Август 2, 2012 Koliko mogu da predvidim..... ti ces Vaso biti banovan, ako ne posle ovog a ono sigurno nakon sledeceg posta sHa_sarcasticlol Gde si nasao Miroljubu da spominjes razum, jos si mu rekao da ne postoje naucni dokazi za Boga ?!!!!? Da demoni ne mogu napasti one koji nisu " biblijski hriscani " ?!!!? Pa neme vece uvrede za jednog protestantsko-adventisticko-muslimansko-samovernog kreacionistu ! Jos da si mu napisao i da je meso zdravo poslao bi tebe Miki na jednu od svojih klinika za oddemonizovanje. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Август 2, 2012 Пријави Подели Написано Август 2, 2012 U pravu je covek. sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Август 2, 2012 Пријави Подели Написано Август 2, 2012 Наслушао сам се доста о Мирољубу он каже да је наш клир црквени под влашћу демона сем неких владика и свештеника, вређа патријаха, епископа бачког итд... Он изгледа да је неки "Божији гласник" чим он зна како Господ кажњава "атеисте" послушао сам доста његових предавања, човек је изгледа умислио да је агент 007 и да је он ту да спаси свет! Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 2, 2012 Пријави Подели Написано Август 2, 2012 месијански комплекс ... Candy Butcher је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Август 2, 2012 Пријави Подели Написано Август 2, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1343906441' post='687085] месијански комплекс ... Mesijanski sindrom http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Август 2, 2012 Пријави Подели Написано Август 2, 2012 Изгледа да има доброг спонзора, најбоља му је она провала кад прети да ће срушити оне бране у Холандији, нисам могао да верујем које глупости прича! Ал бар има идеје. Да извинете сад али човек је пун идеја ко говно витамина! sHa_sarcasticlol Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Август 2, 2012 Пријави Подели Написано Август 2, 2012 Koliko mogu da predvidim..... ti ces Vaso biti banovan, ako ne posle ovog a ono sigurno nakon sledeceg posta sHa_sarcasticlol Gde si nasao Miroljubu da spominjes razum, jos si mu rekao da ne postoje naucni dokazi za Boga ?!!!!? Da demoni ne mogu napasti one koji nisu " biblijski hriscani " ?!!!? Pa neme vece uvrede za jednog protestantsko-adventisticko-muslimansko-samovernog kreacionistu ! Jos da si mu napisao i da je meso zdravo poslao bi tebe Miki na jednu od svojih klinika za oddemonizovanje. А где је главно:месијанско-јеврејски... [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1343906441' post='687085] месијански комплекс ... Ево Милан га убо. Колико ми је познато, он је члан те групације месијанских јевреја, дакле сасвим је нормално да има месијански комплекс Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Август 2, 2012 Пријави Подели Написано Август 2, 2012 Vaso, ovo poslednje sto si napisao mozda ce mu delovati kao trolovanje. Menjaj post. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Август 2, 2012 Пријави Подели Написано Август 2, 2012 Aко ће ти бити лакше, има и луђих - ја сам прво дипломирао електротехнику па је напустио Нема повлачења, нема предаје - до краја па иза краја у бесконачност И то је сасвим логично, проучиш прво створене, па онда нестворене енергије. Кол`ко да знаш шта те чека pivo DYNABLASTER and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Август 8, 2012 Пријави Подели Написано Август 8, 2012 MIROLJUB PETROVIĆ U TEORIJI I PRAKSI STAV PREMA BIVŠOJ VERSKOJ ZAJEDNICI KOJOJ JE PRIPADAO Lepo od tebe sto govoris u mnozini, da se zna da nisi sam nego da vas je vise, da je cela sekta na okupu. Samo radite to sto ste naumili, pokazite kakva ste govna vi subotari, kakvo ste smece. Ja sam ovde izneo samo delic vase prljavstine, jer me prozivate, a vi nastavite ostalo. Cak su i ekumenisti manje zlo od vas. Oni imaju svoje forume gde pokusavaju da me blate, ali ovde se ne ukljucuju, a vi nasrcete neprestano. To pokazuje da ste vise demonizovani nego oni. Ali znajte da se priblizava dan kada ce se Bog zestoko obracunati sa vama. Ako pre toga dodje sloboda u Srbiju, sa zadovoljstvom cu doci sa bracom da vam bejzbol palicama izlomim glave, da popalim vase kupleraje koje nazivate "crkvama" i da vam zatrem seme sotonsko kao sto je Isus Navin zatro Hahanejce. STAV PREMA KRŠTENJU Nije tajna, zasto bi bila? Kada sam se krstio 1990. godine, krstio me je svestenik iz jednog sela u okolini Leskovca, i to u kuci moje babe, tako da mi je baba bila kuma (posto je ona htela da me krsti dok sam bio mali, ali moji roditelji komunisti to nisu dali, pa sam hteo da obradujem babu tako sto ce da mi bude kuma). To krstenje smatram kao trenutak kada sam usao u savez sa Bogom. Pre dve godine sam bio u Izraelu i iskoristio sam priliku da se uronim u reku Jordan na nacin kako se to radilo tokom istorije. (To je bio jedan od najlepsih trenutaka u mom zivotu.) Krstenje je stari obred obrednog kupanja koji se koristio u istoriji Bozjeg naroda. U stara vremena, da bi neko postao deo Bozjeg naroda trebao je da se obreze, da se obredno okupa i da prinese zrtvu (naravno i da se pokaje za svoje grehe i da prihvati da zivi po Bozjim zapovestima datim od Boga preko Mojsija). Tokom obrednog kupanja nije potrebno niko da vas uranja, vec je to licni cin i mozete sami da ga obavite. Naravno, kada se u prisustvu svestenika covek krstava (uranja) on tako zeli da kaze da prihvata religiju koju svestenik ispoveda. Tako je bilo i u vreme Jovana Krstitelja, kada su se ljudi krstavali na njegov poziv na pokajanje i na uspostavljanje zaveta (saveza) sa Bogom koji su pokidali. U odredjenim uslovima krstenje moze da se obavi i skropljenjem (prskanjem vodom) sto bi predstavljalo simboliku uronjavanja. Lepo je kad se covek krsti u crkvi i kada se svestenik pomoli Bogu za njega. Ali ako je neko razocaran u crkvu, moze i kod kuce da napuni kadu, da se pomoli Bogu, i da se uroni, ili da ode na reku i da se tamo uroni. Dakle, to je licni cin. Opet ponavljam, najlepse i najprirodnije bi bilo da se to uradi u crkvi, ali ako je u crkvi svestenik neki Djakovac ili neki papski poltron ekumenista, onda je bolje da se covek tamo ne krstava (da ga ne bi opseli demoni). LAŽI SE NASTAVLJAJU… Nisam se nikada krstio u adventistickoj crkvi u Zemunu, ali se JESAM "krstio" u adventistickoj crkvi u Beogradu (u ulici Bozidara Adzije 4). U prethodnim postovima sam rekao da sam 1990. godine postao religiozan (tada sam imao 25 godina), a 1992. sam bio dobrovoljac na trebinjsko-dubrovackom ratistu. Tamo na ratistu sam nasao, u jednoj napustenoj kuci u kojoj smo spavali, neke stare novine (beogradsku "Politiku" staru godinu dana) i u njima prvi put procitao kratke tekstove vladike Nikolaja Velimirovica koji su me odusevili. Kada sam se vratio u Beograd trazio sam da kupim knjige vladike Nikolaja, ali nisam mogao da ih nadjem. Onda sam jednog dana na jednoj banderi na Novom Beogradu video reklamu za "teolosku" biblioteku "Logos" iz Zemuna, koja je reklamirala knjige i video materijale o Bibliji. Nazvao sam ih i pitao da li imaju knjige vladike Nikolaja. Tip koji se javio rekao mi je da momentalno nema, ali da ce mi nabaviti iz Valjeva, i jos me je pozvao da dodjem u biblioteku jer ima druge "sjajne knjige i video materijale". Dao mi je adresu i ja sam otisao. Kad sam dosao na adresu koju mi je tip dao u Zemunu bio sam iznenadjen kada sam video da je u pitanju adventisticka crkva. Secam se da je bila zima i da sam se smrzao dok sam nasao tu "biblioteku" u nekoj zabacenoj ulici. Tada nisam znao sta su sekte i iako sam pretpostavljao da je u pitanju neka prevara, mislio sam da su to neke bakice koje dele letke i pamflete o smaku sveta i slicno. Rehoh: "Ajde kad sam dovde dosao i toliko se smrzavao da vidim kakva je to 'biblioteka'." Unutra je bio neki ljubazan tip, ali ja sam video da tu nema vladike Nikolaja i da ga nikada necu ni dobiti. Ponudili su mi da se "besplatno uclanim" u njihovu "biblioteku", i posto su bili napadni, ja sam se uclanio u tu njihovu biblioteku da ispadnem ljubazan. Medjutim, to je bila navlaka da dobiju moj broj telefona, pa da me posle svaki cas zivkaju. Onda sam otisao kod lokalnog pravoslavnog svestenika i malo povisenim tonom ga pitao kako dozvoljava da se rade ovakve stvari i da se podvaljuje ljudima na takav nacin, da se ljudi vrbuju za razne ne-pravoslavne verske zajednice, a on me je izbacio napolje zato sto nisam "sa postovanjem" razgovarao sa njim. Brzo sam shvatio da od svestenika (velike vecine njih) nema vajde, pa sam krenuo da se sam obracunavam sa sektasima. Nisam ih tukao, kao Sladjan Mijailjevic, sadasnji poslanik SRS-a, predsednik udruzenja "Istina" koja se bori protiv sekti i urednik jednog antiglobalistickog sajta (koji je nekoliko puta uletao sa prijateljima u sektu Hare Krisna i tukao sve redom - ja navijam da taj tip bude ministar policije). Ja sam pokusavao da se uvlacim u sekte i da izvlacim ljude iz njih. Dva puta sam umalo nastradao - jednom kod pentakostalaca, a jednom u sekti Hare Krisna, kada su u oba slucaja poceli da padaju u trans i da opsednuti demonima budu van svake kontrole. Posto su me adventisti stalno zivkali na telefon, pokusao sam tamo da nesto uradim. Odmah su me startovale njihove "mlade vernice", koje su se odmah ohladile kad su videle da sam "Crnogorac" i da necu sa njima da idem na plazu i u duge nocne setnje po dunavskom keju da "proucavam Bibliju". Njihovim svestenicima nije smetalo sto sam pravoslavac ako dolazim u njihovu "crkvu". Kasnije sam shvatio da je sektama vazno samo da im ljudi dolaze u "crkvu" i da ostavljaju tamo novac, a kakvo je duhovno stanje vernika to ih uopste ne interesuje. Ako se neko kurva ili laze ili krade, a da ga niko ne vidi, to je dozvoljeno, ali ako "ne dolazi u crkvu", to je najveci skandal. Onda se svi "mole" za njega jer dolazenje u "crkvu" je "uslov svih uslova za spasenje", kako oni veruju. Adventisti i Jehovini svedoci su manje opasni u odnosu na ostale sekte, jer ne veruju u besmrtnost duse pa kod njih nema demonskih cuda, tako da je sa njima lakse raditi, ali su vecinom hipnotisani i ispranih mozgova kao i ostali sektasi. Posle kraceg vremena video sam da se adventisti interesuju za nauku i za moja objasnjenja Biblije kroz nauku, tako da su me pozvali da odrzim par predavanja u njihovoj crkvi u Zemunu. Bili su odusevljeni, a nekoliko mladih momaka je pocelo da prelazi na moju stranu i da se raspituje o tome kako ja vidim teologiju. Tada sam shvatio da sa tim predavanjima mogu da pridobijem mnogo njihovih vernika, ali je problem bio sto nisam adventista, tako da nisam dobijao puno prostora. Posto sam vec bio odlucan da se obracunavam sa sektasima (bio sam samo 3 godine religiozan), onako mlad (i "lud") odlucio sam se na "tezak" korak, a to je da pridobijem poverenje njihovih glavesina tako sto cu se "krstiti" u njiihovoj "crkvi". Oni su to oberucke docekali i organizovali mi ekspresno "krstenje", a da nisam morao ni da prolazim kroz proceduru da "radim teme", kako to oni zovu, ili proucavanje Biblije. Taj dan "krstenja", bio je to 29. maj 1993, bio je jedan od najtezih dana u mom zivotu. Lakse mi je bilo na frontu pod granatama Zengi, nego tog dana u Bozidara Adzije 4. Prvo sam morao da obucem neku belu suknju, haljinu, ili sta vec, tako da sam izgledao kao glupi avgust (klovn). Onda sam morao da izadjem na veliku binu, sa jos dvadesetak ljudi koji su se takodje "kstavali". To su uglavnom bila deca adventista koje su roditelji nagovorili da se krste, iako tu decu religija uopste ne interesuje. Ta deca (uzrasta 16-22 godine) su se sve vreme glupirala, cerekala i isprdavala, kao da su na zurci, a ne na krstenju. Pred skoro hiljadu ljudi, usledio je "slag na tortu" kada je adventisticki svestenik poceo preko mikrofona da sve nas u glas ispituje o nasoj veri, a publika je odusevljeno pratila "program". Pitanja su uglavnom bila u stilu: "Da li priznajes da je adventisticka crkva jedina Bozja crkva?" i slicno. Ovi oko mene su svi vikali (mnogi kroz smeh) "da", a ja sam u sebi govorio "ne". Pa je posle toga bio muzicki program, pa ovo, pa ono, nikad kraja celom cirkusu. Na kraju su me zaronili u neki bazen, pa me cak i slikali, a kada sam posle mom bratu pokazao tu sliku kako me njihov svestenik uranja u vodu, on mi je kroz smeh rekao: "Kada te sledeci put budu uranjali u septicku jamu, zovi mene da te ja slikam." Iako je sve bilo odvratno i otuzno, bilo je svrsishodno jer sam dobio veliki prostor da uticem na ljude, tako da je veliki broj adventista presao na moju stranu i kasnije napustio tu "crkvu". Problem je nastao kada sam poceo da se pojavljujem na televiziji i kada su shvatili da ja ne pozivam (vrbujem) ljude u njihovu "crkvu". Secam se kada sam gostovao na jednoj televiziji u Podgorici, i onda su gledaoci mogli da se ukljucuju u program i da mi postavljaju pitanja. Ja sam pricao o stvaranju i Potopu, a gledaoci su postavljali pitanja na te teme. Medjutim, onda se ukljucio jedan gledalac koji je pitao: "Kojoj crkvi vi pripadate?" Prepoznao sam glas jednog adventiste iz Podgorice, i odgovorio sam: "Ovde se ne bavimo crkvama, nego naucnim dokazima za Bibliju." Posle nekoliko minuta, isti gledalac se javio sa pitanjem: "Koji je dan od odmora?" Ja sam odgovorio: "Ne bavimo se tim temama, imate o tome u Bibliji." Posle te emisije adventisti iz Podgorice su bili jako razocarani u mene i vise me nikad nisu pozvali da im odrzim predavanje u crkvi. "Los glas" se preneo i u Srbiju. Prigovor je bio otprilike ovakav: "Ti Miroljube odrzis predavanje, odusevis ljude, a onda dodju Jehovini svedoci i odvuku ljude." Ja sam im rekao: "Sto ih vi ne odvucete?" A oni su trazili da ja reklamiram njihovu crkvu, sto sam ja odbio i onda je "pukla tikva". Kasnije je najvisi organ njihove crkve na ovim prostorima doneo odluku da se svim njihovim svestenicima zabranjuje da me pozivaju u njihove crkve da drzim predavanja. Celu ovu pricu, koju sam ispricao u najkracoj mogucnoj verziji, nisam do sada nigde javno iznosio jer nisam zeleo da se bavim ruznim stvarima. Medjutim, problem nastupa sto mnogi adventisticki svestenici, u svom nastojanju da pridobiju ljude za svoju crkvu, dele ljudima moja predavanja i kazu da sam ja adventista, pa kad se ljudi oduseve sa mojim predavanjima, onda ih posle vrbuju za svoju "crkvu". Nema problema da dele moja predavanja, ali nije u redu da me lazno predstavljaju. Svi koji posecuju ovaj forum i koji prate moja predavanja, znaju da ja ne gledam ko je ko, i ko je clan ove ili one crkve, i da li ide u neku crkvu ili ne ide. Ja zelim da promovisem biblijski koncept i to je to. Nigde ne isticem da sam pravoslavac i nikog ne vrbujem u pravoslavnu crkvu, vec zelim da promovisem izvorni biblijski koncept (pravoslavlje). E sad, to sto su neki adventisti bili dosadni pa su hteli da me iskompromituju sa tim "krstenjem", evo, saznali su o cemu se tu radi. Zao mi je ako su se razocarali, ali dobro je ako su se razocarali, jer ce mozda neko od njih da vise gleda u Boga, a manje u idole (svoje svestenike i "crkvu" kojima slepo veruju). Sa ovom pamecu nikada ne bih radio takve stvari koje sam radio pre 16 i vise godina, vezano za razbijanje sekti. Sekte se razbijaju jacanjem imunog sistema, dakle jacanjem licne i porodicne duhovnosti. To je upravo i cilj organizacije "Centar za antropoloske studije" koju vodi kapetan kriminalisticke policije Zoran Lukovic, koji me je pozvao da budem jedan od osnivaca pomenute organizacije i sa kojim radim na tom cilju. STAV PREMA OSVEDOČENIM KRIMINALCIMA Danas su krvnici uhapsili kapetana Dragana. Podsecam da je taj covek ne samo branio narod od jezuitskog noza, nego je i osnovao fond koji je pomogao mnogim porodicama poginulih boraca. Tesko je u istoriji naseg naroda naci većeg junaka i čoveka od Dragana Vasiljkovića, bez obzira na sve njegove nedostatke i mane (a ko ih nema?). Ja cu od veceras do sutra da uzmem post i da se molim za njega, a i narednih dana cu da se molim, a zelim da pozovem sve zainteresovane da i oni uzmu post do sutra pa da se molimo za ovog junaka, da ga Bog sacuva od zlikovaca. Mislim da je ta nemoralna drzava Autralija odavno zasluzila da potone u zemlju. Takodje mislim da ovaj forum okuplja dovoljan broj poboznih ljudi cije ce molitve mnogo znaciti u Bozjim ocima, a Bog je veliki i Njemu je sve moguce. Ja sam pre dva meseca razgovarao u Holandiji sa advokatom kapetana Dragana i rekao sam mu da on treba da se pothitno skloni u Izrael, i dao sam mu moj broj telefona u Izraelu i ponudio se da ga ja stitim, koliko mogu, ali taj njegov advokat je jedan kreten, kilavi Radovan, koji hoce "pravnim putem" da zastiti svog klijenta. Kako da ga pravno zastiti kad zivimo na planeti na kojoj se nijedno pravo ne postuje? Kapetan Dragan je ocigledno kasno shvatio da "pravnim putem" ne moze nista da se resi. Dakle, hajde da se molimo Bogu za ovog coveka. p.s. nemoj neki evropljanin ili neki smrdović da prokomentarise ovo sto sam gore napisao, jer će mu to biti zadnje na ovom forumu. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Септембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2012 Sad mi se javio jedan prijatelj iz Republike Srpske i rekao kako je njegova majka isla kod vracare na "konsultacije" i pored njegovih brojnih upozorenja. Vracara joj je rekla kako je njen sin poceo da zastranjuje od kako prati predavanja "nekog problematicnog coveka". Njegova majka je onda jasno prepoznala da sam ja u pitanju. http://www.creation6...8540#post_38539 znaaaaao 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha smej.gif smej.gif RYLAH and kron је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Септембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2012 Od jaja japanskih prepelica rastu usi i rep, tako da pazi se. http://www.creation6days.com/diskusije/forum/viewthread.php?thread_id=4&pid=38572#post_38554 sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol Ignjatije, sqny and kron је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука