Jump to content

,,Мудрости" Мирољуба Петровића

Оцени ову тему

Guest Evgenik

Препоручена порука

• Гости

ne samo da nema granicu nego je gradacija u pitanju

Људски мозак поседује коначно много неурона и самим тим може да опише коначно много стања. На основу тога тврдим да постоји коначно много мисли и да међу њима мора да постоји и она најглупља.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Људски мозак поседује коначно много неурона и самим тим може да опише коначно много стања. На основу тога тврдим да постоји коначно много мисли и да међу њима мора да постоји и она најглупља.

Под условом да су мисао или воља или свест везани само за неуроне, и да спољни фактори у датом тренутку буду искључени.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

dobro, samo pomocu koje sprave ces izmeriti najgluplju misao? :P

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• Гости

Под условом да су мисао или воља или свест везани само за неуроне, и да спољни фактори у датом тренутку буду искључени.

Спољашњи услови морају некако да утичу на тренутно стање неурона.

Ја не кажем да могу да измерим најглупљу могућу мисао. Само тврдим да она постоји, на основу тога што је број могућих мисли ограничен.

Подели на овим сајтовима

nema to veze, moze da bude da imas nekoliko hyper-glupih misli, da ne znas prosto koja je gluplja :lol:

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

Ево шта Мирољуб Петровић каже о Суботарима:

Miroljub Petrovic:

Lepo od tebe sto govoris u mnozini, da se zna da nisi sam nego da vas je vise, da je cela sekta na okupu. Samo radite to sto ste naumili, pokazite kakva ste govna vi subotari, kakvo ste smece. Ja sam ovde izneo samo delic vase prljavstine, jer me prozivate, a vi nastavite ostalo. Cak su i ekumenisti manje zlo od vas. Oni imaju svoje forume gde pokusavaju da me blate, ali ovde se ne ukljucuju, a vi nasrcete neprestano. To pokazuje da ste vise demonizovani nego oni.

Ali znajte da se priblizava dan kada ce se Bog zestoko obracunati sa vama. Ako pre toga dodje sloboda u Srbiju, sa zadovoljstvom cu doci sa bracom da vam bejzbol palicama izlomim glave, da popalim vase kupleraje koje nazivate "crkvama" i da vam zatrem seme sotonsko kao sto je Isus Navin zatro Hahanejce.

Препуно љубави и хришћанске доброте. Као што рекох пре једно метар дана, грађанин Петровић заиста постаје опасан по околину.

Колико видим, ово је увод у неко зло које ће нас све снаћи од грађанина Петровића, јер градацијски испољава све већу дозу агресије према околини.

Да нас само Бог сачува од оваквих. А посебно се ваља замислити над чињеницом да је он бивши суботар.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

zar nije bio adventista?

uostalom nije ni bitno sta je bio neg sta je sada- sadista

Подели на овим сајтовима

Суботари су грана адвентиста - адвентисти седмог дана. Мајуочљивија разлика је у томе што обични адвентисти, којих ја мислим да код нас и нема, празнују недељу, а адвентисти седмог дана - суботари, празнују суботу.

Подели на овим сајтовима

Као што рекох пре једно метар дана, грађанин Петровић заиста постаје опасан по околину.

Он је опасан само по умове оних који су довољно блесави да му поверују. Мада, ако ћемо право, такви су опасни сами по себе и без Петровића...

На начин на који би он, како видимо из његових писанија, желео да буде опасан - он је више него безопасан...

Због тога је толико и исфрустриран...

Катодна цев све трпи, а интернет свакога.

Подели на овим сајтовима

Он је опасан само по умове оних који су довољно блесави да му поверују. Мада, ако ћемо право, такви су опасни сами по себе и без Петровића...

На начин на који би он, како видимо из његових писанија, желео да буде опасан - он је више него безопасан...

Не знам га лично, нити било шта о његовој личности, па ме радује то што причаш уколико га познајеш, јер ми је ово што је овде само пејстовано деловало и више него забрињавајуће.

Подели на овим сајтовима

Prvoslav888:

Danas u debilani bilo neko testiranje na drzavnom nivou, u kojem ucestvuje 67 zemalja. I bilo neko pitanje o nestanku dinosaurusa (prije toga, u tekstu su se pominjali milioni godina). Pitanje je: Koju od hipoteza podržava svaka od ove 3 činjenice? 1)sudar sa asteroidom 2)vulkanske erupcije 3)obje hipoteze.Moj odgovor: "Sve gore navedene cinjenice su lazne, zato što je zemlja nastala prije oko 6000godina, kako Bog kaže u Bibliji. Dinosaurusi su nestali jer je Bog poslao potop na Zemlju. Pogledajte na internetu predavanja dr. Miroljuba Petrovića" grin.gif

Evo slika:02042012273.jpg

Miroljub Petrovic:

Pametan si mnogo. Sad kad budu zvali tvoje roditelje, pa te roditelji izbace iz kuce, onda ces da kukas. Cuti i gledaj svoja posla dok si u debilani, pa kad napustis debilanu onda drzi predavanja iz Biblije.

Узгред, има ли право по српским законима да ”компанију” регистровану у САД лажно представља као факултет и да наплаћује школарину?

http://www.ipm.netau.net/

Akreditacija

Diploma sa ovog fakulteta priznata je u svim državama sveta za rad u privatnoj praksi. Priznavanje diplome u zdravstvenim institucijama i lekarskim ordinacijama koje se bave konvencionalnom medicinom, zavisi od lokalnih zakona. Napomenimo da je cilj našeg instituta da ponudi visoko-kvaliteteno obrazovanje na polju prirodne medicine koje je naučno utemeljeno, lako dostupno i u praksi potvrđeno, kao i omogućavanje studentu da nakon završetka studija započne privatnu lekarsku praksu.

"Nakon završenih studija započeo sam svoju privatnu praksu, a znanja koja sam stekao su mi veoma pomogna da razvijem posao i steknem veliki broj zadovoljnih klijenata."

Danijel Alemu, Minhen, Nemačka

"Naučio sam puno korisnih stvari tokom studija koje su mi pomogle da steknem nova znanja i podstakle me da pokrenem sopstveni posao i tako obezbedim više vremena za sebe, familiju i prijatelje.”

Aleksandar Milošević, Beč, Austrija

“Zаnimljiv i koristаn progrаm ovog fаkultetа je inspirаcijа zа dаlje sаmostаlno usаvršаvаnje i upoznаvаnje sа ogromnom riznicom trаdicionаlne medicine i pružа potrebno rаzumevаnje zаkonа prirode zа uspešnu privаtnu prаksu.”

Irenа Beret, Otava, Kanada

"Zaista je neverovatno kako znanja iz prirodne medicine mogu tako uspešno da pomognu ljudima. Studije su za mene bile veliko otkriće i veoma su mi pomogle u poslu koji radim."

Milisav Nikolić, Botenvil, Švajcarska

“Studije su vrlo profesionalne i bile su mi od velike koristi prilikom otvaranja mog privatnog medicinskog biznisa.”

Ime Okon Edet, Lagos, Nigerija

“Veoma sam zadovoljan što sam saznao za ovaj fakultet jer mi je pomogao da steknem znanja za kojima sam tragao i da radim ono što volim.”

Nikola Šavija, Beograd, Srbija

“Znanja koja sam stekao na studiju prirodne medicine su od neprocjenjive vrijednosti jer sam svakodnevno u doticaju s ljudima koji imaju zdravstvenih problema ili su u kontaktu s takvim osobama.”

Robert Župančić, Zagreb, Hrvatska

Školarina

STUDIJE

Cena školarine za studije "Diplomirani lekar prirodne medicine" (B.S.) iznosi 950 evra, a uplatu je moguće izvršiti u tri rate. Ukoliko se ceo iznos školarine uplaćuje odjednom, studentu se odobrava popust od 10% (u tom slučaju je iznos školarine 855 evra). U slučaju uplaćivanja školarine u ratama, uplata se vrši na sledeći način: 1. prilikom upisa - 350 evra, 2. nakon polozenih 6 ispita - 300 evra, 3. nakon polozenih 13 ispita - 300 evra. Postoji mogućnost pojedinačnog plaćanja ispita. Cena polaganja jednog ispita je 60 evra.

U slučaju da nekoliko članova porodice upisuje fakultet, svaki drugi, treći itd član porodice plaća 50% školarine.

Cena školarine za studije "Magistar prirodne medicine" (M.S.) iznosi 1100 evra, a uplatu je moguće izvršiti u tri rate. Ukoliko se ceo iznos školarine uplaćuje odjednom, studentu se odobrava popust od 10% (u tom slučaju je iznos školarine 990 evra). U slučaju uplaćivanja školarine u ratama, uplata se vrši na sledeći način: 1. prilikom upisa - 400 evra, 2. nakon položenih pet ispita - 350 evra, 3. pre izrade magistarskog rada - 350 evra. Postoji mogućnost pojedinačnog plaćanja ispita. Cena polaganja jednog ispita je 140 evra.

Cena školarine za studije "Doktor prirodne medicine" (N.D.) iznosi 1250 evra, a uplatu je moguće izvršiti u tri rate. Ukoliko se ceo iznos školarine uplaćuje odjednom, studentu se odobrava popust od 10% (u tom slučaju je iznos školarine 1125 evra). U slučaju uplaćivanja školarine u ratama, uplata se vrši na sledeći način: 1. prilikom upisa - 450 evra, 2. nakon položenih pet ispita - 400 evra, 3. pre izrade doktorskog rada - 400 evra. Postoji mogućnost pojedinačnog plaćanja ispita. Cena polaganja jednog ispita je 150 evra.

KURSEVI

Cena školarine za kurs "Nutricionista" (CNC) i "Herbalista" iznosi 400 evra, a uplatu je moguće izvršiti u dva dela. Ukoliko se ceo iznos školarine uplaćuje odjednom, studentu se odobrava popust od 10% (u tom slučaju je iznos školarine 360 evra). U slučaju uplaćivanja školarine u delovima, uplata se vrši prilikom upisa na sledeći način: 1. deo - 200 evra (na početku kursa), 2. deo - 200 evra (nakon položena 4 ispita). Postoji mogućnost pojedinačnog plaćanja ispita. Cena polaganja jednog ispita je 60 evra.

Kontakt

Kontakt sa Institutom za prirodnu medicinu može se uspostaviti:

- Putem e-maila:

[email protected]

[email protected]

- Putem telefona:

U.S.A.: 001-310-302-7419

Srbija: 063-770-4265

Izrael: 00972-52-682-1487

- Pismom na adresu:

The Center for Natural Studies

6151 Fair Oaks Blvd

Carmichael, CA 95608

U.S.A.

Акредитација

У процесу је добијање акредитације од стране министарства Републике Србије. Напоменимо да је циљ нашег института да понуди високо-квалитетено образовање на пољу историје које је научно утемељено, лако доступно и у пракси потврђено, као и омогућавање студенту да након завршетка студија настави бављење научно-истраживачким радом на пољу историје.

Школарина

Цена школарине за студије "Дипломирани историчар" износи 950 евра, а уплату је могуће извршити у три рате. Уколико се цео износ школарине уплаћује одједном, студенту се одобрава попуст од 10% (у том случају је износ школарине 855 евра). У случају уплаћивања школарине у ратама, уплата се врши на следећи начин: 1. рата приликом уписа - 350 евра, 2. рата након положених 6 испита - 300 евра, 3. рата након положених 13 испита - 300 евра. Постоји могућност појединачног плаћања испита. Цена полагања једног испита је 60 евра.

У случају да неколико чланова породице уписује факултет, сваки други, трећи итд члан породице плаћа 50% школарине.

Колегијум, особље и стручни сарадници

- Др Мирољуб Петровић, директор

- Петар Калезић, дипл. правник, секретар

- Др Илија Петровић

- Др Никола Жутић

- Др Јован Деретић

- Др Желимир Јовановић

- Др Жељко Станојевић

- Др Милорад Радусиновић

- Др Предраг Петровић

Контакт

Контакт са Институтом за националну историју може се успоставити:

- Путем е-maila: [email protected]

- Путем телефона:

САД: 001-310-302-7419

Србија: 063-770-4265

- Писмом на адресу:

The Center for Natural Studies

(The Institute for Natural Medicine)

6151 Fair Oaks Blvd

Carmichael, CA 95608

U.S.A.

http://www.istorija.herobo.com

А ово је најјаче:

http://www.junaci.webege.com/

0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Узгред, има ли право по српским законима да ”компанију” регистровану у САД лажно представља као факултет и да наплаћује школарину?

Мирољуб има право на све. Мирољуб је изнад закона. Мирољуб признаје само законе своје партије. Ако закон каже једно, а Мирољуб друго, погоди чија ће да се важи? Мислим да то стоји и у нашем Уставу.

Али да има и луђих, ево тужног примера: http://theflatearthsociety.org/cms/

Дакле, чувајмо ми Мирољуба док га имамо, јер је тужна чињеница да докле год овакви имају Мирољуба да се са њим препуцавају по ЦПС форуму, неће им пасти на памет да од свог лудила направе сајт.

Откако ми је Ниши рекао да је Мирољуб безопасан на онај начин на који прети, онда ми је опуштено.

Подели на овим сајтовима

pa ako MP nije opasan onda nije opasna nijedna sekta

Подели на овим сајтовима

pa ako MP nije opasan onda nije opasna nijedna sekta

Не, енго је мање опасан од многих који би били много експониранији да није њега. А треба се борити против његових глупости и болештина, то свакако.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...