Jump to content

,,Мудрости" Мирољуба Петровића

Оцени ову тему

Guest Evgenik

Препоручена порука

Zaista sam mislio da ti nesto odgovorim ali onda videh da si napisao da je veca steta od TE nego od Miroljuba pa sam odustao. idi uzivaj u zivotu sa svojim guruom; ja ti necu smetati.

Divan primer...

Kada neko sa strane cita sta pise Zeebedee ili Akvilio, pomislio bi da je brat Dragan jedan retardirani tip koji za svako svoje misljenje mora najpre da dobije odobrenje od Miroljuba PEtrovica i kojem je potrebna deguruizacija koju ce sprovesti "strucna" forumska lica...

A brat Dragan je samo izrazio sumnju u prihvatanje TE kao tacne. Nigde se covek ne poziva na lik i delo Miroljuba Petrovica, a vi napraviste od njega kao da mu je Miroljub i otac i majka i zena i dete i brat i sestra...

ALO, LJUDI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ko ovde koga vuce za nos???

Dokle ce se menjati teze i raditi podmetacine?

Imam dovoljno razloga da smatram da teorija evolucije nije tacna.

Imam dovoljno razloga da smatram da ono sto forumski evolucionisti propovedaju je protivno Svetom Pismu, Predanju i svetootackom ucenju.

Hajde da vidim hoce li mene neko optuziti da sam Petrovicev sledbenik?

Брате Ђунис они се очито понашају као да смо сви ретардирани па не видимо ту њихову дијалектичку игру.

ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ !

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Они који верују у ТЕ немогу да буду Православни то сам већ објаснио.

Ово је скроз претерано, исто као и оно да је ТЕ већа "јерес" од Петровићевих.

Управо такав однос према питању ме највише плаши...

E to je ono sto ja govorim. I bas to Draganovo da je TE gore od onoga sto prica Petrovic

je dokaz da postoje ljudi koji bi i sa crnim djavolom samo da nema evolucije.

Подели на овим сајтовима

Уграђена је у  образовни систем.Петровићеве јереси су његови лични ставови који некога од оних који прате шта он о томе прича може да занима или не, да се сложе или не. ТЕ је учење које се предаје деци у школама, у које ко такне уједе га змија, као што се десило са бившом министарком Чолић. Неморам стално да се понављам. Пратите ли ви причу уопште ?

Подели на овим сајтовима

E to je ono sto ja govorim. I bas to Draganovo da je TE gore od onoga sto prica Petrovic

Па гледај, за мене је то добра тема за уз кафицу кад седнемо негде после Литургије или тако нешто. Чисто мало гимнастике за мозак. Али дизати на тај "догматски" ниво је - благо речено - претерано...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Да ли сте ви нормални или мислите да сам ја луд ? Шта сте се уватили за тог Петровића као пијан плота ? Које је моје објашњење зашто је гора ? Како смо рекли ?

Подели на овим сајтовима

Уграђена је у  образовни систем.Петровићеве јереси су његови лични ставови који некога од оних који прате шта он о томе прича може да занима или не, да се сложе или не. ТЕ је учење које се предаје деци у школама, у које ко такне уједе га змија, као што се десило са бившом министарком Чолић. Неморам стално да се понављам. Пратите ли ви причу уопште?

Па шта је очекивала? Без обзира да ли је у праву или није, покушала да је прогура нешто сама против свих у чему је нико у власти није подржавао. Све што се затим десило су сасвим нормалне последице.

Аквилије, Ивица и остали нису никога отерали од Литургије и Цркве, нити учили неким одвратним јересима попут Петровића. Дакле нису "само његови лични ставови", него заводи и вара друге.

Шта сте се уватили за тог Петровића као пијан плота?

Погледај назив теме.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Нисам причао ни о иконама ни о Мирољубу али ајде пошто је он тема и на силу ми га трпате непоменутог од мене да кажем и о њему кратко; Мирољуб је по својим ставовима јеретик, само што је теорија еволуције гора и штетнија јерес од свих јереси које он проповеда.  

Ovo smesta ide u bisere.

algabacaju algabacaju algabacaju :group111: :group111: :group111: 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif

Znaci bratac po tebi je teorije evolucija stetnija od Miroljubove propovedi da je liturgija prizivanje demona???

0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh

Nije tebi lako batice.

Наравно, та лаж је уграђена у образовни систем, учили смо је као бајку приде уз ону о офанзивама и Рексовом бацању на Тита. Него ви знајући за Православни став о иконама причате о Мирољубовом ставу о иконама и као пошто Мирољуб заговара креационизам онда стварање није Православно јер његов став о иконама није Православан. Служите се заменом тезе и ЛУКАВСТВОМ. Кога је брига шта Мирољуб као нестручни појединац за литургију мисли о њој? Дали деца у школи уче шта Мирољуб мисли о литургији или иконама? Не уче његова лупетања већ нека друга. Генерацијама се систематски трују душе ово штеном јереси. Сада ти сатанисти мисле да је у овом лудом времену безумља ситуација повољна да ти јеретици који оповргавају стварање уђу у саму цркву и ту ступате на сцену ви да одрадите свој део посла.
Ајмо телетабиси да поновимо још једном.  algabacaju

Подели на овим сајтовима

Да ли сте ви нормални или мислите да сам ја луд ? Шта сте се уватили за тог Петровића као пијан плота ? Које је моје објашњење зашто је гора ? Како смо рекли ?

Ne znam ti do sada nisi rekao nista samo si pricao gluposti.

Ko god kaze da je TE gora od Petroviceve price TAJ NEMA POJMA STA JE SUSTINA NASE VERE.

A da, oni koji misle da je "poverenje u Sveto Pismo" sustina nase vere takodje nemaju pojma o toj

sustini.

Подели на овим сајтовима

Нисам причао ни о иконама ни о Мирољубу али ајде пошто је он тема и на силу ми га трпате непоменутог од мене да кажем и о њему кратко; Мирољуб је по својим ставовима јеретик, само што је теорија еволуције гора и штетнија јерес од свих јереси које он проповеда.  

Ovo smesta ide u bisere.

algabacaju algabacaju algabacaju :group111: :group111: :group111: 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif

Znaci bratac po tebi je teorije evolucija stetnija od Miroljubove propovedi da je liturgija prizivanje demona???

0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh

Nije tebi lako batice.

Наравно, та лаж је уграђена у образовни систем, учили смо је као бајку приде уз ону о офанзивама и Рексовом бацању на Тита. Него ви знајући за Православни став о иконама причате о Мирољубовом ставу о иконама и као пошто Мирољуб заговара креационизам онда стварање није Православно јер његов став о иконама није Православан. Служите се заменом тезе и ЛУКАВСТВОМ. Кога је брига шта Мирољуб као нестручни појединац за литургију мисли о њој? Дали деца у школи уче шта Мирољуб мисли о литургији или иконама? Не уче његова лупетања већ нека друга. Генерацијама се систематски трују душе ово штеном јереси. Сада ти сатанисти мисле да је у овом лудом времену безумља ситуација повољна да ти јеретици који оповргавају стварање уђу у саму цркву и ту ступате на сцену ви да одрадите свој део посла.
Ајмо телетабиси да поновимо још једном.  algabacaju

To samo pokazuje koliko ti nemas blagog pojma ni o teolgiji ni i nauci.

Knjiga postanja i otacka ucenja NISU NAUCNE KNJIGE to ce ti potvrditi svaki teolog. Pa ZATO NEMOGU

BITI  u suprotnosti sa naucnim teorijama koje se uce u skoli. Ovo nemoze da svati samo onaj ko se

namerno pravi lud.

A Petrovicevo ne samo da moze da zadire u teolgiju nego udara u samu srz hriscanstva. Nema to veze

sto nije u skolama kad on dobija prostor u mnogim medijima.

Подели на овим сајтовима

Ау, мислим да би стварно требало престати са крштавањем деце, него да се лепо уведе искушенички стаж од две или више година оглашенства (катехуменства), и то тек након пунолетства, па тек ко прође да буде хришћанин. А не овако сви мисле да су православци. Ово је стварно страшно! Па људи хоћете ли сутра да осудите квантну електродинамику? Или можда "безбожну" електронику? Како то замисли, ти транзистори се нигде не појављују у Светом Писму, можеш мислит' вероватно су ђавоља обмана. Или  је у питању можда "најбезбожнија" медицина. Како се усуђују ти лекари да лече, ни мање ни више користећи биологију, хемију и технику, а не молитве...

Credo in unum Deum!

Подели на овим сајтовима

DA ne zna gde se nalazi, covek bi pomislio da se nalazi na forumu Ateisti s obzirom na nacin na koji se ophodi prema onima koji nisu pristalice evolucionisticke teorije....

Kakve su to zamene teza i irelevantna poredjenja (koje je Akvilio vec X puta koristio i vec mu je receno zasto su neupotrebljiva), Maksvele?

Kakve veze bilo sta od toga sto si pomenuo ima sa domostrojem spasenja?

Za razliku od svega toga teorija evolucije implicira da je smrt i propadljivost postojala oduvek.

19 Jer sva stvorenja sa žudnjom očekuju otkrivenje slave sinova Božijih. 20 A tvorevina Božija potčinjena je ništavnosti ne svojevoljno, nego za volju onoga koji je potčinio, na nadu 21 - da će i sama tvorevina biti oslobođena ropstva propadljivosti - za slobodu slave dece Božije. 22 Znamo, naime, da cela tvorevina Božija zajedno s nama uzdiše i muči se do sada. 23 I ne samo ona, nego i mi sami, koji imamo prvi dar Duha, i mi sami u sebi uzdišemo očekujući usinovljenje, iskupljenje svoga tela.

Hajde malo, prokomentarisi ovaj stih...

Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23)

Подели на овим сајтовима

DA ne zna gde se nalazi, covek bi pomislio da se nalazi na forumu Ateisti s obzirom na nacin na koji se ophodi prema onima koji nisu pristalice evolucionisticke teorije....

Kakve su to zamene teza i irelevantna poredjenja (koje je Akvilio vec X puta koristio i vec mu je receno zasto su neupotrebljiva), Maksvele?

Kakve veze bilo sta od toga sto si pomenuo ima sa domostrojem spasenja?

Za razliku od svega toga teorija evolucije implicira da je smrt i propadljivost postojala oduvek.

19 Jer sva stvorenja sa žudnjom očekuju otkrivenje slave sinova Božijih. 20 A tvorevina Božija potčinjena je ništavnosti ne svojevoljno, nego za volju onoga koji je potčinio, na nadu 21 - da će i sama tvorevina biti oslobođena ropstva propadljivosti - za slobodu slave dece Božije. 22 Znamo, naime, da cela tvorevina Božija zajedno s nama uzdiše i muči se do sada. 23 I ne samo ona, nego i mi sami, koji imamo prvi dar Duha, i mi sami u sebi uzdišemo očekujući usinovljenje, iskupljenje svoga tela.

Hajde malo, prokomentarisi ovaj stih...

Nije zamene teza vec sam ti hiljadu puta objasnjavao a ti hiljadu puta bezis od odogovora i papagajski ponavljas.

Cinjenicu da je tovrevina umirala od samog pocetka ili kako ti volis reci da je Bog uveo smrt u svet ne implicira

evolucija ni sama biologija nego teorija gravitacija i fundamenti nuklearne fizike.

Tako da uopste NIJE ZAMENA TEZA nego jasna argumentacija od koje ti bezis.

Подели на овим сајтовима

Nije zamene teza vec sam ti hiljadu puta objasnjavao a ti hiljadu puta bezis od odogovora i papagajski ponavljas.

Cinjenicu da je tovrevina umirala od samog pocetka ili kako ti volis reci da je Bog uveo smrt u svet ne implicira

evolucija ni sama biologija nego teorija gravitacija i fundamenti nuklearne fizike.

Tako da uopste NIJE ZAMENA TEZA nego jasna argumentacija od koje ti bezis.

Na svako od tvojih "hiljadu puta ponovljenih objasnjenja", Akvilio,  dobio si isto toliko objasnjenja koja govore koliko su predanjski neutemeljeni tvoji licni teologumeni, koje na forumu poturas kao nesto sto je vec, maltene. saborno prihvaceno...

Na svaku tvoju "cinjenicu" da su smrt i propadljivost, sagalasno evolucionistickoj teoriji, carovali na Zemlji oduvek, davao sam ti svedocanstva koja govore protiv evolucionistickih "cinjenica", a to su svedocanstva koja su dali:

- Sv.Apostol Pavle

- Sv.Jovan Zlatousti

- Sv.Simeon Novi Bogoslov

- Sv.Teofilakt Ohridski

- Sv.Grigorije Sinait

- Sv.Justin Celijski, itd

p.s. nisam znao da je gravitacija implicira da Boga kao tvorca smrti (Boze me sacuvaj!).. Mastovito, nema sta....

Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...