Jump to content

,,Мудрости" Мирољуба Петровића

Оцени ову тему

Guest Evgenik

Препоручена порука

• Одговори 2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ма немам времена да се надгласавам ни са ким, имате форум па просвећујте неупућене чланове. Овај Ћирковићев текст није ништа нарочито, можда је некоме то препаметно, мени лично није.

Obrazlozenje bar delimicno pretpostavljam necemo dobiti?!

Подели на овим сајтовима

Нахвалисте Докинса...

AlefShin, ове ваше речи не значе ништа и немају научну нити било какву другу вредност,

али откривају једну ствар - ако би вам aquilio успео доказати постојање еволуције и да су животиње пролазне, пропадљиве (смртне тј. умирале) и пре настанка  човека, и ви би постали  атеиста.

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ма немам времена да се надгласавам ни са ким, имате форум па просвећујте неупућене чланове. Овај Ћирковићев текст није ништа нарочито, можда је некоме то препаметно, мени лично није.

Шта да образлажем? Ма не верујем вам као људима најозбиљније, немам шта да се бакћем, изволи форум па доказуј еволуцију, желим ти пуно среће.

Подели на овим сајтовима

@Velja

Evo ti odgovor na tvoje pitanje.

Шта да образлажем? Ма не верујем вам као људима најозбиљније, немам шта да се бакћем, изволи форум па доказуј еволуцију, желим ти пуно среће.

Подели на овим сајтовима

Pretpostavljam da si ti dorecen i da si "obradio" te tomove knjiga. Naravno i tvoji PhD iz Biologije i Fizike i naucni radovi koje si objavio na ovu temu, daje ti pravo i da sve sagovornike nazoves neznalicama i sarlatanima?

Никога не називам ни незналицом ни шарлатаном нити сам ја битан у овој причи нити је прича лична. Напротив, гледам увек да говорим искључиво о идеологији и теорији, не помињући никога конкретно. У свим овим дискусијама ти си далеко најострашћенији и твој стил ме јако подсећа на стил неког анонимног православног свештеника који је на форуму Верујем имао никнејм Зокс. Јеси ли ти он?

Ја износим своје мишљење као православни свештеник гледајући максимално да будем веран Светим Оцима и Светом Писму. Нисам др наука, управо зато се и ослањам на мишљења научника са ове теме који то јесу, сваки који је тамо поменут, а има их још како у садашњости, тако и у прошлости. Да су толики `фанатици`, `шарлатани` или шта већ они би одавно изгубили своје докторске титуле, а то се није десило ниједном од њих. Такође, има их из САД, Русије, Румуније, Немачке, Велике Британије, Пољске, Аустралије итд. са врло сличним гледиштима у односу на ову тематику. Њихово мишљење као научника је битно, не моје.

Иначе, не верујем да си ти нешто упућен у тематику еволуционизма, твоје знање је у погледу тога очигледно врло површно.

Procitaj jednom sta napises. Tvoj ego ce te sahraniti jednog dana. Sta ti uopste znas prvo o meni, drugo o TE o kojoj pokusavas da se predstavis kao neki strucnjak. da li treba da se vratim nazad na forumu pa da vidimo koje si sve uvrede ostavljao svojim sagovornicima.Ponavljam; bolje ti je bilo dok si jos uvek imao makar zrno grize savesti sto si ucestvovao u stvaranju Miroljubove sekte , koja pocinje da odnosi zrtve iz Pravoslavlja i dok si cutao. Sada samo nastavljas gde si stao.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Шта не верујете од онога што је написано у тексту?   :drugarstvo: Па Ћирковићев текст је углавном једна епистемолошка анализа. Може да се слаже или да се не слаже. Шта ту има да се не верује, осим да, ето, постоје неки емпиријски налази у Британској Колумбији? ОК, ајде да избацимо тај део, кога су измислили лажљиви еволуционисти, и фокусирамо се на остатак текста, који савршено има смисла и без тог дела.

А и то што ”нам” не верујете је по себи занимљиво? Коме? Да ли Вам је јасно да не постји нека хомогена екипа ”нас” ни по положају, ни по звању, ни по мотивима, ни по сензибилитету ни по верским, политичким и било којим другим уверењима. Нема тих имагинарних ”нас” осим у главама креациониста.

И на крају, ако се ваш врло озбиљан рад на ове теме своди на то да нам ”не верујете као људима”, дефинитивно ћете људима да улијете поверење да сте врхунски познавалац проблематике.  mocart Е, не требају Цркви непријатељи поред таквих свештеника. ne_shvata

Подели на овим сајтовима

Што се мене тиче, имам ја далеко паметнија посла него да се овде `ћерам` тако да вас двојица уживајте у отварању очију другима. Посвећујем време тој глупости, а толико има паметнијих послова од тога...

Само напред момци

I po treci put Никога не називам ни незналицом ни шарлатаном Bravo strucnjace za Teologiju, Biologiju, Fiziku, Astronomiju, and I guess Fudbal, Kosarku, Istoriju, Poker i sta sve jos ego uspe da proguta.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

• Гости

Нахвалисте Докинса...

AlefShin, ове ваше речи не значе ништа и немају научну нити било какву другу вредност,

али откривају једну ствар - ако би вам aquilio успео доказати постојање еволуције и да су животиње пролазне, пропадљиве (смртне тј. умирале) и пре настанка  човека, и ви би постали  атеиста.

Хахаха, да, баш то... Ако бих ја био Ева, змија би могла да ме превари, али ја нисам Ева наравно.

Него, саће да ме оптужују једно годину дана око Докинса као око Мирољуба чим сам ово написао за њега, а стварно је човек најпоштенији међу њима.

Подели на овим сајтовима

• Гости

I po treci put Никога не називам ни незналицом ни шарлатаном Bravo strucnjace za Teologiju, Biologiju, Fiziku, Astronomiju, and I guess Fudbal, Kosarku, Istoriju, Poker i sta sve jos ego uspe da proguta.

Пре него што уопште наставимо дискусију, не волим да причам са анонимним личностима. Дакле, јеси ли ти Зокс, анонимни православни свештеник са Верујем форума или не?

И не вређам никог, рекох већ да теорија нема лице и личност, ако неко верује у глупост шта ћу му ја.

И да... Хвала за силне комплименте хаха

Подели на овим сајтовима

To neverovanje u nas ili u bilo koga je narocito zanimljivo i pokazuje pravo lice svih kreacionista.

Pazi oni prave taj Sestodnev ili sta je vec zato sto navodno "druga strana" nemoze da se cuje i nema

"dijaloga". A kako da bude dijaloga kad oni u startu nastupaju sad ad hominemom "ne verujem vam". Wow

mislim koja je to zelja za dijalogom?!

Nisu bitne cinjenice i dedukcija nego ko kome veruje. confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt=':)' />

Jako je indikativno da je Petrovic imao identican modus operandi dok je gostovao na Vidovdanu.

Milos Babic : Ne postoje nacuni radovi koji pokazuju da se brzina svetosti smanjivala eksponencijalno

a kamoli 150 radova kako ste vi rekli.

Miroljub Petrovic : Vi ste navodno profesor iz Arizone a  poznato je da je Arizona leglo masona i satanista

i njima nikako ne treba verovati.

Подели на овим сајтовима

Пре него што уопште наставимо дискусију, не волим да причам са анонимним личностима. Дакле, јеси ли ти Зокс, анонимни православни свештеник са Верујем форума или не?

И не вређам никог, рекох већ да теорија нема лице и личност, ако неко верује у глупост шта ћу му ја.

Ne , ja sam Richard Dockins; uostalom kako ti vec tvrdis samo oni koji su deo teorije zavere mogu verovati u evoluciju zar ne; a ja sam bas zagrizen u to? I da li moram ici da pregledam stare topike o ovoj temi pa da citiram sve uvrede kojima si castio sagovornike?

POnavljam posto je obrisano; za tebe je bolje bilo dok si imao grizu savesti jer si ucestvovao u stvaranju Miroljubove Sekte koja je odnela vec dosta pravsoalvnih zrtava i dok si cutao.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...