Aquilius Cratus Написано Новембар 2, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2010 a sto se tice te slike, kakve veze ima sto se njegova mislenja razlikuju od onoga sto pise u dogmatikama, evo isti je slucaj i sa akviljom. tako da akvilj nemoz nista da mi objasni, niti ikome ista da objasni, makar do sada nije imao ikakvog uspeha, jer izgleda nemoze da a ne propoveda samo pogresne stvari. on dodje kao antipod nekome ko moze nesto da objasni. To samo govori o slabostiam u rogijevom logickom aparatu nista vise. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rogi Написано Новембар 2, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2010 rogić, sta mislis sta je Vladika Nikolaj hteo reći kada je rekao: ,,Lako je nauciti prostaka, ali je tesko pouciti onoga ko je nenaucen vec postao ucitelj drugima"?pa mislio je na one kao je npr. akvilj, koji nema pojma ni o cemu a misli da je posisao svu mudrost sveta. vrlo prosto kaze- nenauceni koji su postali ucitelji. cogito ergo deus est Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 2, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2010 Значи, наш Господ Исус Христос, је на Велики четвртак пре него што га је Јуда издао - призивао демоне???nisam znao da je isus na veliki cetvrtak sluzio liturgiju jovana zlatoustog u pravoslavnom hramu.rogić, sta mislis sta je Vladika Nikolaj hteo reći kada je rekao: ,,Lako je nauciti prostaka, ali je tesko pouciti onoga ko je nenaucen vec postao ucitelj drugima"? Ma nemoj tako vladika Nikolaj je po njemu nedosledni modernista. eheeeej Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 2, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2010 rogić, sta mislis sta je Vladika Nikolaj hteo reći kada je rekao: ,,Lako je nauciti prostaka, ali je tesko pouciti onoga ko je nenaucen vec postao ucitelj drugima"?pa mislio je na one kao je npr. akvilj, koji nema pojma ni o cemu a misli da je posisao svu mudrost sveta. vrlo prosto kaze- nenauceni koji su postali ucitelji. Neko drugi se ovde postavlja kao ucitelj drugima. Ja mu samo ukazujemo na fundamentalne neistine na kojima zasniva to svoje ucenje. Igrom slucaja taj samozvani ucitelj si sada ti a bilo je pre tebe jos dosta takvih. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rogi Написано Новембар 2, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2010 Neko drugi se ovde postavlja kao ucitelj drugima. Ja mu samo ukazujemo na fundamentalne neistine na kojima zasniva to svoje ucenje. Igrom slucaja taj samozvani ucitelj si sada ti a bilo je pre tebe jos dosta takvih.ne ukazujes ti ni na sta, vec sve vreme ponavljas liberalne floskule i mlatis praznu slamu. cogito ergo deus est Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kajaa Написано Новембар 2, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2010 • Maximus Sve ovo što Dino crpi na ovom forumu govori mi da je Petrovićev ljubimac - pogledao sam njegova predavanja, sve je očito. Dino ako imaš duha i moć spoznaje pogledaj kako izgleda taj Miroljub, vidiš li mu u očima ono što i ja. • Koliko znam Petrović se nigdje ne spominje u Bibliji. Kažeš, naučio si neke stvari od njega. I ja sam naučio neke stvari od njega, ali ne one koje se tiču krščanstva i Crkve nego starosti zemlje, geologije i paleontologije. A zašto ne naučiš nešto od nekakvih teologa koji o samoj religiji više znaju nego neki paleontolog Miroljub Petrović, koji je uz to adventist. Dino Ja ti ne govorim o imenu i prezimenu...ja govorim o čovjekovom karakteru • Miroljub nije adventist i to je on sam reka. Čovik se odreka toga, kao što sam se ja odreka katoličanstva. Dalje...ponavljam po ne znam koji put da me nije briga šta su oni (adventisti, jehovini svjedoci itd), sve dok Bog kaže da to što oni rade, da je to dobro! Niti imam ikakve predrasude kad mi netko kaže da je npr. adventist...ili katolik... (dobavito sa Facebook..) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 2, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2010 Neko drugi se ovde postavlja kao ucitelj drugima. Ja mu samo ukazujemo na fundamentalne neistine na kojima zasniva to svoje ucenje. Igrom slucaja taj samozvani ucitelj si sada ti a bilo je pre tebe jos dosta takvih.ne ukazujes ti ni na sta, vec sve vreme ponavljas liberalne floskule i mlatis praznu slamu. Hhaahahha pravi intelaktualac, svaka cast na kritici. greengrin 1405_love 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Новембар 2, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2010 Значи, наш Господ Исус Христос, је на Велики четвртак пре него што га је Јуда издао - призивао демоне???nisam znao da je isus na veliki cetvrtak sluzio liturgiju jovana zlatoustog u pravoslavnom hramu.Ne znas osnovno, a hvatas se u kostac sa gorostasom. Ne valja ti to, ne, ne. ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Новембар 2, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2010 Neko drugi se ovde postavlja kao ucitelj drugima. Ja mu samo ukazujemo na fundamentalne neistine na kojima zasniva to svoje ucenje. Igrom slucaja taj samozvani ucitelj si sada ti a bilo je pre tebe jos dosta takvih.ne ukazujes ti ni na sta, vec sve vreme ponavljas liberalne floskule i mlatis praznu slamu. Стварно брате Аквилио, понашај се регулисано! 1405_love 0110_hahaha 0110_hahaha http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Новембар 2, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2010 Значи, наш Господ Исус Христос, је на Велики четвртак пре него што га је Јуда издао - призивао демоне???nisam znao da je isus na veliki cetvrtak sluzio liturgiju jovana zlatoustog u pravoslavnom hramu.Ne znas osnovno, a hvatas se u kostac sa gorostasom. Ne valja ti to, ne, ne. Исто као ''легенда Мирољуб''! 1405_love http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 2, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2010 http://www.box.net/shared/hrp4516vgy 0110_hahaha 0110_hahaha greengrin smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif Брате, са ког форума је ова изјава? 1405_love Vidovdan. Tema postavite pitanje Miroljubu Petrovicu u vezi evolucije. Ко га пустио тамо? 0110_hahaha Боље да се држи свог форума, и овако је превише људи контаминирао... Pozvao ga o.Goran, Alefshin, josu prolece 2007. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Новембар 2, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2010 Значи, наш Господ Исус Христос, је на Велики четвртак пре него што га је Јуда издао - призивао демоне???nisam znao da je isus na veliki cetvrtak sluzio liturgiju jovana zlatoustog u pravoslavnom hramu.Ne znas osnovno, a hvatas se u kostac sa gorostasom. Ne valja ti to, ne, ne. Исто као ''легенда Мирољуб''! 0110_hahaha S jednom razlikom.Miroljub se u sve ,,razume" 1405_love ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Новембар 2, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2010 Значи, наш Господ Исус Христос, је на Велики четвртак пре него што га је Јуда издао - призивао демоне???nisam znao da je isus na veliki cetvrtak sluzio liturgiju jovana zlatoustog u pravoslavnom hramu.Ne znas osnovno, a hvatas se u kostac sa gorostasom. Ne valja ti to, ne, ne. Исто као ''легенда Мирољуб''! 0110_hahaha S jednom razlikom.Miroljub se u sve ,,razume" 0110_hahaha Па откуд онда епитет легенде ако се не разуме у све? 1405_love http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Новембар 2, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2010 pa da, a rogi nam je ekspert samo za pravoslavno veroispovedanje :/ ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Новембар 2, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 2, 2010 Pozvao ga o.Goran, Alefshin, josu prolece 2007. Па зар опет 1405_love ? Добро се зна у ком својству га је позвао о.Горан, да се не понављам више. Да није био гост на Видовдану можда се никад не би сазнало које све заблуде исповеда МП на плану литургике и догматике. А за питање преиспитивања еволуционизма је он учинио лавовски посао и то стоји. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука