Милан Меденица :) Написано Октобар 10, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2010 Moram da se pohvalim svima da sam izgurao >2000 poruka i postao Inventar Foruma! Jeeeee! :cheesy: 0102_laugh stadaradim 0442_feelјел МП стварно толико задрт човек да му се не може објаснити да греши и да треба да размисли о својим ставовима ако је у фазону да буде православац? ако није, чему прича толика? еј, дугогодишња. :cheesy: dada клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Октобар 10, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2010 pa to i jeste uzrok u vecem cesto ,covjek je ubijedjen da ima pravo i da pravilno vjeruje a svi drugi ,tako isto kaze i rekao bi za tebe da si grijesan kao sto ti kazes njemu ,interesantni njegovi recepti su ,mogli bi da ga pozovemo ,malo smijeha isto nije lose ,ali neko uzima i to i kupuje a staces ljudi se snalaze,lakse je da pise citav dan u hladu knjige nego da ide kopati za kruh,kao u bosni sto ima moraju se boriti da prezive dan za danom, da ga pitamo sta propisuje tom narodu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Октобар 10, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2010 Alo ljudi pa sta ova budala Miroljub jos treba da kaze pa da svi mogu da se sloze da je u pitanju teski sektas i da ga ne pozivaju ni 100 m blizu Crkve a ne da drzi predavanja. Covek je jasno i nedvosmisleno rekao da je svaka ikona sredstvo za prizivanje demona!! Budjenje ljudi manite demagogiju. Evgenik је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Октобар 10, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2010 јел МП стварно толико задрт човек да му се не може објаснити да греши и да треба да размисли о својим ставовима ако је у фазону да буде православац? Мирољуб заступа све најгоре јереси које су се икада појавиле у историји Хришћанства, а још је додао и неке своје. Лажно се представља као "православан" само да би могао да продаје своје отровне књиге и држи "предавања" по православним храмовима, иначе није ни "ж" од православног. Дакле, јесте задрт, не може да му се објасни да греши, размислио је он о својим ставовима добро и није уопште у "фазону да буде православац" већ у фазону да шири свој отров међу православнима пошто га више ни његови Адвентисти не пуштају у своје зборнице. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 10, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2010 Дакле, јесте задрт, не може да му се објасни да греши, размислио је он о својим ставовима добро и није уопште у "фазону да буде православац" већ у фазону да шири свој отров међу православнима пошто га више ни његови Адвентисти не пуштају у своје зборнице.има једна лепа прича, поготово поучна за Србе ...https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,244.msg255932.html#msg255932 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Октобар 10, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2010 Дакле, јесте задрт, не може да му се објасни да греши, размислио је он о својим ставовима добро и није уопште у "фазону да буде православац" већ у фазону да шири свој отров међу православнима пошто га више ни његови Адвентисти не пуштају у своје зборнице.има једна лепа прича, поготово поучна за Србе ...https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,244.msg255932.html#msg255932 upravo je o tome rec, narod je (uvek) gladan Istine, pustanje MP da propoveda svoje ideje prakticno postaje cutanje pametnih, i ako imamo izvrsne teologe, svestenike, pastire... koji dobro rade. Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Октобар 10, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2010 I jel zna neko da li je na kraju održano predavanje ili ne? Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Октобар 10, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2010 http://www.creation6days.com/diskusije/forum/viewthread.php?thread_id=4&highlight=Danas+sam+imao+predavanje+u+jednom+manastiru+pored+Beograda+u+11.15+tako+da+sam+ostao+tamo+do+15+sati.&pid=22182#post_22182 Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
uros Написано Октобар 10, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2010 http://www.creation6days.com/diskusije/forum/viewthread.php?thread_id=4&highlight=Danas+sam+imao+predavanje+u+jednom+manastiru+pored+Beograda+u+11.15+tako+da+sam+ostao+tamo+do+15+sati.&pid=22182#post_22182 Дакле хорор Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 10, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2010 jeste on malko demonizovan al kaze i po koju pametnu, jedino je problem to sto mnoge zaludi, al da za nesto ima pravo- ima mozda se opameti lol Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Октобар 25, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2010 jeste on malko demonizovan facenew22222222 al kaze i po koju pametnu, jedino je problem to sto mnoge zaludi, al da za nesto ima pravo- ima mozda se opameti lol klapklap Mozda pri konstataciji da je svet pun nemorala. Ali ostale njegove prica variraju od debilizma tipa da je sotona izmislio wc papir pa do teskih hula da su ikone sredstva za prizivanje demona. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Октобар 25, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2010 http://www.creation6days.com/diskusije/forum/viewthread.php?thread_id=4&rowstart=15260#post_22515 Eto ja letos pukoh skoro 1500 e da celu kucu izolujem stiroporom i to peticom a on mi tek sada kaze za kamen. facenew22222222 klapklap 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Октобар 25, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2010 Одгледао сам предавење! Ништа ново! Спојио је неколико својих предавања, своди се на ово: Католичка црква тј језуити су покорили сва тајна друштва и водећи масони су постали малтешки витезови који су потређени језуитском генералу! И тако даље.... http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Октобар 25, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2010 Одгледао сам предавење! Ништа ново! Спојио је неколико својих предавања, своди се на ово: Католичка црква тј језуити су покорили сва тајна друштва и водећи масони су постали малтешки витезови који су потређени језуитском генералу! И тако даље.... Nemoj mi reci da je izostavio ono da papa svako jutro, valjda pre kafe, redovno komunicira sa demonima? algabacaju nesiguran stadaradim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Октобар 25, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2010 Dobro kao kreacionista sigurno zna dobra svojsta kamena,ali dje brate da kucu gradi od kamena i to sa zidovima od 70-100 cm pa taj masivno-konstruktivni sklop nije u upotrebi od bog zna kad + sto je kamen skup materijal danas stadaradim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука