Jump to content

,,Мудрости" Мирољуба Петровића

Оцени ову тему

Guest Evgenik

Препоручена порука

1 hour ago, Sasa Vojvoda рече

Ниси слушао његова...

Ниси ни ти драги Саша пажљиво слушао све што овај лик говори. Хајде, како се ово уклапа у твој долазак у Србију?

Свет је на ивици новог рата, много страшнијег од оног пре 70 година, и веома је важно да Србија сачува војну и сваку другу неутралност. Велике силе знају да су Срби најбољи ратници на свету, о томе је говорио и Наполеон и многи други, и очекивано је да они хоће да нас придобију на своју страну. Али пошто њих покреће само себични интерес, није добро да се сврставамо ни на чију страну. Зато је политика коју води Александар Вучић веома важна. Вучић својом политиком буквално чува биолошки опстанак српског народа.

... А што се тиче Косова, па Косово се продавало више од 550 година, и сад је почело да долази до заокрета, управо захваљујући Вучићу.

...Мислим да би Бошко могао много да научи од Вучића. Добар пример је Шешељ. Он је видео да га је Вучић надмашио, да води државу на мудар начин и не одмаже му, што је особина мудрих људи.

...Ја не подржавам Вучића него концепт који он промовише. Можда ће он сутра да застрани, да скрене са правог пута, али за ово што је до сада урадио, на стабилизацији региона и очувању мира у Србији, Вучић је заслужио да добије Обилића медаљу – медаљу која се додељивала у српској Црној Гори за највеће јунаштво. Вучић је постигао да Србија данас нема ниједног непријатеља у свету. Велике силе се отимају око Србије као младожење око добре удаваче, а Вучих их крчка на тихој ватри и тражи уступке од свих. Знам да је Вучић студирао право, али тамо није учио најважније право – библијско право, односно Божји закон дат преко Мојсија. Мислим да када би се Вучић „апгрејдовао“ на библијско право и научио како да се повеже са Богом, Бог би преко њега могао поново да успостави Душаново царство, много јаче од оног првог.

линк

пре 22 часа, Sasa Vojvoda рече

Омладини је пуна капа ових издајника

Којих?

Или те нисам добро разумела, можда је Вучић ОК, само да се апгрејдује и узме Мирољуба за тренера и где ће нам бити крај у бескрајном царству Душољуба Вучића?

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

@АлександраВ

"Заборавила" си пљувачину по Војсци Србије, а нарочито простачке доскочице по старешинском кадру који чине жене! 

Накнадно додато...

Такође, његово "решење" за ратне ветеране, односно инвалиде рата! Дакле људе који су своју младост и здравље дали за ову земљу...

Срамотно, бедно и јадно

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Милан Ракић рече

Срамотно, бедно и јадно

Сав је такав, тај Мирољуб, све што изговори, чак и ако звучи смислено, довољно је погледати израз лица и гримасу која прати изговорено да ти буде јасно да је он срамота једна, бедан и јадан један %&$#)(/&/%&%%&### да се не изражавам сада....

Мене интересује како људи могу да запрате такву будалу? То је неко и поменуо, Срђан мислим. Па погледајте добро ово, па јел то стварно неко ко може да води икога игде?

iy_ktkpTURBXy8wMTZmZTc3NDBkNWYwZjZkNGM1MjkxYWM0YTNlM2FkMC5wbmeTlQLNAxQAwsOVAs0B1gDCw5UH2TIvcHVsc2Ntc-NREFfLzFkNzRjYjQxNzA1OTUwNDM2NjI5Y2FiZDYwNmY1MGY2LnBuZwfCAA.png.162f3ea158bc399eabf209b42b015a40.png

Подели на овим сајтовима

пре 38 минута, АлександраВ рече

Ниси ни ти драги Саша пажљиво слушао све што овај лик говори. Хајде, како се ово уклапа у твој долазак у Србију?

Свет је на ивици новог рата, много страшнијег од оног пре 70 година, и веома је важно да Србија сачува војну и сваку другу неутралност. Велике силе знају да су Срби најбољи ратници на свету, о томе је говорио и Наполеон и многи други, и очекивано је да они хоће да нас придобију на своју страну. Али пошто њих покреће само себични интерес, није добро да се сврставамо ни на чију страну. Зато је политика коју води Александар Вучић веома важна. Вучић својом политиком буквално чува биолошки опстанак српског народа.

... А што се тиче Косова, па Косово се продавало више од 550 година, и сад је почело да долази до заокрета, управо захваљујући Вучићу.

...Мислим да би Бошко могао много да научи од Вучића. Добар пример је Шешељ. Он је видео да га је Вучић надмашио, да води државу на мудар начин и не одмаже му, што је особина мудрих људи.

...Ја не подржавам Вучића него концепт који он промовише. Можда ће он сутра да застрани, да скрене са правог пута, али за ово што је до сада урадио, на стабилизацији региона и очувању мира у Србији, Вучић је заслужио да добије Обилића медаљу – медаљу која се додељивала у српској Црној Гори за највеће јунаштво. Вучић је постигао да Србија данас нема ниједног непријатеља у свету. Велике силе се отимају око Србије као младожење око добре удаваче, а Вучих их крчка на тихој ватри и тражи уступке од свих. Знам да је Вучић студирао право, али тамо није учио најважније право – библијско право, односно Божји закон дат преко Мојсија. Мислим да када би се Вучић „апгрејдовао“ на библијско право и научио како да се повеже са Богом, Бог би преко њега могао поново да успостави Душаново царство, много јаче од оног првог.

линк

Којих?

Или те нисам добро разумела, можда је Вучић ОК, само да се апгрејдује и узме Мирољуба за тренера и где ће нам бити крај у бескрајном царству Душољуба Вучића?

''.....Погледајте како ми радимо, ми користимо власт за наше интересе, ми користимо власт да власт нама помогне да обновимо Душаново царство,да власт нама помогне да ми дођемо на власт....''  

Подели на овим сајтовима

пре 39 минута, АлександраВ рече

линк

Цитат

Када су Срби били увучени у рат, Дража Михајловић је одлучио судбину Другог светског рата спречавањем да нацисти допреме оружје и опрему у Солун, и даље за Африку, па су нацисти изгубили кључну битку и тада је кренуо слом нациста.

:)):)):))

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Sasa Vojvoda рече

''.....Погледајте како ми радимо, ми користимо власт за наше интересе, ми користимо власт да власт нама помогне да обновимо Душаново царство,да власт нама помогне да ми дођемо на власт....''  

Па ово је потпуно шизофрено...

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Sasa Vojvoda рече

зависи шта је за тебе моралан човјек

Неко ко има дописни курс за бабицу није моралан човек (додуше, сада је привремено укинут).

Upis na kurs za babicu je otvoren tokom cele godine. Pohađanje ovog kurse se jednim delom odvija online (dopisnim putem), a nakon položenih ispita pohađa se praktična nastava. Vremenski rok pohađanja kurseva nije ograničen - zavisi isključivo od studenta - kada položi sve ispite, pristupa praksi. Ispiti se polažu tako što student za svaki ispit dobija dva Word dokumenta - u jednom se nalaze pitanja, a u drugi treba da upiše odgovore. Takođe, za svaki ispit dobija se udžbenik u elektronskoj formi (većina njih je već postavljena na ovom sajtu), a postoji mogućnost kupovine udžbenika u knjižari ili preko nekog od distributera. Dakle, student nema predavanja, već sprema ispite isključivo iz udžbenika, a polaže ih popunjavanjem dokumenta sa odgovorima i slanjem na e-mail fakulteta. Veći deo ispita se sastoji iz dva dela, a manji deo iz jednog dela.

ISPITI ZA KURS BABICA

IPM 01 - Koncept prirodne medicine
IPM 02 - Principi zdrave ishrane
IPM 80 - Osnovi akušerstva
IPM 11 - Kućni porođaj
IPM 10 - Zdravlje žena
IPM 09 - Zdravlje dece
IPM 12 - Vakcinacija

IPM 90 - Prakticna nastava

Ово НИЈЕ моралан човек! Ово је зло! Требало би га затворити. Ставити под контролу. Урадити нешто. Да ли си ти свестан колико је он опасан буквално на СВИМ пољима?

Program za demenciju, Alchajmerovu, Parkinsonovu bolest:

Primeniti „Program za čišćenje organizma“ i uz njega dodati tinkture „Nervi 2“ i „Mozak

Program za čišćenje organizma:

Program čišćenja organizma zasniva se na korišćenju ceđenih sokova i sirove biljne hrane, kao i uzimanju biljnih preparata (tinktura i čajeva).

Preporučujemo da pročitate knjigu „Čudo izlečenja“ i da živite u skladu sa tim principima, kao i da primenite navedeni program čišćenja i jačanja organizma.

To znači da biste trebali da uradite:

1) 5-10 dana svake večeri čišćenje creva korišćenjem formule Creva 1, a preko dana korišćenjem formule Creva 2.

2) u isto vreme, 5-10 dana da budete samo na ceđenim sokovima, 2-4 litra dnevno, pije se oko 2,5 dl na svakih sat ili sat i po (vode pijete koliko zelite). Najbolji sok je 50% šargarepa, 30% cvekla, 20% jabuka. Napravite ujutru 2 litre soka i stavite u frižider, pa kad popijete, napravite novu količinu. Nakon toga prelazite na sirovu biljnu hranu. Idealno je ako možete da budete svih 30 dana na sokovima. Ako ne možete bez kuvane hrane, uzimajte i nju. Ali, što više sirovo, to bolje. Od pijenja samo sokova i vode nećete biti gladni.

3) u isto vreme, 30 dana da uzimate tinkture i čajeve za čišćenje i jačanje organizma, i to sledeće:

– Prve i treće sedmice: Detoks, Jetra-zuč i Čaj za detoksikaciju

– Druge i četvrte sedmice: Imuno tonik, Imuno plus, Bubrezi-bešika i Čaj za bubrege i bešiku

– Svih 30 dana uzimajte tinkturu Cirkulacija.

Tinkture i čajevi se piju tri puta dnevno, prema uputstvu na bočici, tako što se najpre u pola decilitra soka ili vode nakapa jedna tinktura, pa se popije, i sačeka par minuta. Onda se po istom obrascu uzima sledeća, i sve tinkture redom.

4) Treba da radite tuširanje toplom i hladnom vodom, kao što je navedeno u knjizi, a naročito na delu tela gde je oboljenje (to je dobro zbog cirkulacije). Možete sami da se masirate, ili da vas neko masira, što češće, bar tri puta dnevno, takođe zbog cirkulacije (može bilo ko da vas masira). Trebate što više da se krećete.

5) Morate da izbacite sve namirnice životinjskog porekla i sve proizvode iz prodavnice (keksevi, čokolade, sokovi, i druge stvari iz konzervi i kesa, kao i sve navodno „integralne“ proizvode). Dakle, možete da konzumirate samo vodu i hranu sa pijace (voće, povrće, žitarice, orašasti plodovi). Što više sirovo, to bolje. Ako ne možete bez prerađene hrane, mozete ponekad da uzmete neko bareno povrće (krompir pire, kuvani grašak, pasulj…), ali sirovo je najbolje dok potpuno ne ozdravite, a i posle bi bilo dobro da se što više tako hranite.

6) Kafu, cigarete, alkohol, čokolade, beli šećer, gazirane sokove ne smete ni da pomirišete, a kamoli da konzumirate.

7) Na obolela mesta treba da stavljate 15 dana obloge od ricinusovog ulja preko noći, kao i preko dana u trajanju od 5 sati. Ove obloge su jako dobre za izvlačenje otrova.

Ako koristite lekove, polako ih izbacujte kako napreduje izlečenje. Tempo izbacivanja lekova morate sami da odredite.

Ukoliko želite više detalja, kontaktirajte dežurnog lekara i nutricionistu telefonom na: +381 621622241

nervi-2-235x386.jpgmozak1-226x386.jpg

Мирољуб Петровић је опасан човек. Што је најгоре, његово лудило је заразно! Ово није забава, нити је смешно. Он је лудак.

Подели на овим сајтовима

Ко је Жељко Радуловић, кога је чудесно излечио Мирољуб?

Lečenje Parkinsonove bolesti na prirodan način (okt 11. 2014)

Željko Radulović iz Banatskog Karlovca svedoči o neverovatnom lečenju Parkinsonove bolesti prirodnim putem. Pod nadzorom i instrukcijama dr Miroljuba Petrovića uspeo je da za 30 dana otkloni čak 50% simptoma ove opake bolesti koja napada nervni sistem. Ostatak terapije predstoji do konačnog izlečenja. Pogledajte sami i uverite se još jednom u neverovatne moći prirodnog lečenja!  (При чему је Мирољуб рекао да је овај излечен, види видео горе, итд...)

https://tinkturedrsulca.com/lecenje-parkinsonove-bolesti-na-prirodan-nacin/

Ево и друге приче:

26. travnja 2010. u 08:00 Do Zagreba je iz susjedne Srbije, iz Pančeva, potegnuo Željko Radulović. Prije deset godina obolio je od Parkinsonove bolesti, a za Domančića, kod kojeg dolazi drugi put, čuo je od svog zagrebačkog prijatelja.

- Već sam nakon prvog tretmana mogao voziti automobil, što dotad nisam mogao ni zamisliti. Zato sam poveo i svoju nećakinju Jasminu, kojoj je pronađen tumor na dojci. Tek joj je 19 godina - kasže Željko, inače vlasnik pekarnice, u čijoj su pratnji supruga i sin, u ulozi polaznika seminara.

https://www.magicus.info/vijesti/iz-drugih-medija/ruke-koje-lijece

https://www.vecernji.hr/lifestyle/zdenko-domancic-nakon-17-godina-opet-lijeci-u-hrvatskoj-131276

Иначе, од власника "пекарнице" постао је власник овога

https://www.facebook.com/pg/senacaffe/about/?ref=page_internal

...имамо два Жељка Радуловића, оба оболела од Паркинсона, оба чудесно излечена, и то у оба случаја тинктурама др Шулца, с тим што на Мирољубовим не пише др Шулц, али исто ср..ње https://prodavnica.tinkturedrsulca.com/index.php?route=product/category&path=59

mozak-500x500.pngmozak1-226x386.jpg

... ето чуда, један пекар Жељко из Панчева (али пекара у Карловцима) чудесно излечен од Паркинсона, после првог третмана возио аутомобил, и други Жељко, власник играонице, чудесно излечен од Паркинсона, после Мирољубових метода, узјахао бицикл и возио 10 км,  ....можда и грешим, мрзи ме да се бавим истраживачким новинарством....

Какви лажови...

Подели на овим сајтовима

Да, зашто не би био, опет... зависи шта је за тебе моралан човјек.

Мирољуб је патолошки лажов. Проблем је у томе што ви не знате одакле он долази и одакле је покупио тај сладуњави начин "проповеди". Секташтво најгоре врсте. Разрађена тактика како људе изманипулисати а да не примете.

А нећете да слушате кад вам старији и искуснији кажу... иста прича...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Sasa Vojvoda рече

Нема потребе да се сели, кад Мирољуб дође на власт, РС и Србија ће бити једно ;)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ниси слушао његова предавања.

Odgovoriću ti spajajući ove dve tvoje rečenice jer tako je, mislim, najbolje. Ujedno je i ovo moje poslednje obraćanje tebi. Ne vidim kako te mogu ja ili bilo ko drugi barem malo naterati da protreseš one preostale dve moždane vijugice koje još nisu otišle bestraga, i da donekle koriguješ svoje razmišljanje o čoveku koji će vas, njegove sledbenike, svojim"naučavanjem"  odvesti u mentalni hendikep. 

Ovo što ti imam za kazati tebi se sigurno neće dopasti, kao ni većini "srbujuščih" persona na ovom forumu, pa i van njega. Ali ja drugačije ne znam, ne mogu, a pogotovo neću, što i je najvažnije. 

Gle. Živim u Vojvodini, Vojvođanin sam. Ne Srbin-Vojvođanin, niti samo Srbin. Možda će ti bti čudno, ali sam takođe i veliki protivnik vojvođanskih secesionista & separatista svih fela. Isto tako, čak  i više, protivnik sam obnove/obnavljanja raznih kretenoidnih "carstava Dušanovih", Lazarevih i inih romantičarskih imperija, kojim kao baba-rogama mal-mal pa plašimo svoje komšije.  Da ima makar kakve utemeljenosti u svemu tome, mislim na nas kao plašioce a na njih kao strahujuće, ali nema...  Ako smatraš da je bog stvorio čoveka, onda treba i da se ponašaš u skladu s tim svojim "smatranjem". Inače, nisi ništa bolji od životinje, tj. kera koji zapišava svoju teritoriju. A majmun onda dođe kao pametniji askurđel od psa, velim. 

Ovde (Vojvodina) vekovima živimo jedni s drugima, i bukvalno smo se svi mi živujušči ovde tek nedavno doselili. Kada su nas raseljavali, a toga je bilo mnogo puta, to nismo mi činili sami sebi, nego su nas "pametniji" od nas šorali kojekude. Uglavnom. Nesrećni "kolonisti" koji su se posle WWII doselili u Vojvodinu prvih desetak godina su bili svet za sebe. Ali kasnije, sam` da vidiš! Nastajale su takve kombinacije imena i prezimena da je to stvarno bilo pomalo komično. Zapažam ovaj fakat  u napozitivnijem smislu, najljudskije što mogu. Dakle, imamo poznanike, prijatelje, kumove čak, koji ne dele naša "krvna zrnca". Udajemo se i ženimo NAVELIKO "jedni protiv drugih" i boli nas patka za "carstva" Dušanova, Ištvanova ili bilo čija druga! Ja lično u svojoj (široj) familiji imam i Jevrejskih predaka. (I to nije sve, ali biće dovoljno da te "sablaznim"). Švabe su nas naučile da zapisujemo u tefter tako te važnije događaje, rođenja, venčanja, odlazak na Ahiret, itd. Pa, tako, mogu da iščitam iz tih svojevrsnih hronika da su nam/mi se (ili smo se mi, pak, njima?) nakon mađarske revolucije "pridružili" nekakve snaje i zetovi iz severozapadne MaDŽarske, jevrejskog porekla. (Šta tek da mislim o "olujnim" nesrećnicima koji su se bežeći od nekih tipova koji  (su) zagovaraju "kraljevstvo Tomislavovo" doselili u jedno meni susedno Šokačko (Hrvatsko) mesto i tamo ostali, oženivši se i poudavavši se za Šokce, tj. Hrvate! Štokholmski sindrom? Ne b` rek`o. Nego ljubav i čovečnost. 

Hoću reći da se "zdravo" bojim one mitske šljive pod koju ćemo svi jednom stati,  naguravajući jedni druge. Ali vi, "Vojvode", ni tada nećete biti zadovoljni, nego ćete se svejednako dernjati - "NEĆEMO ŠLJIVU OVU, NEGO ŠLJIVU DUŠANOVU!" 

Подели на овим сајтовима

Udajemo se i ženimo NAVELIKO "jedni protiv drugih" i boli nas patka za "carstva" Dušanova, Ištvanova ili bilo čija druga!

:D

Свака част! :)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, АлександраВ рече

....можда и грешим, мрзи ме да се бавим истраживачким новинарством....

Ovo je više nego zadovoljavajuće istraživanje :dobro:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...