Jump to content

Potop, argumenti za i protiv

winux59

Препоручена порука

Stena je stara između 200 miliona i 3 milijarde godina, tako bar piše u opisu klipa. Tako da teško ovo može da bude argument za potop 

Ала су прецизни.... нема шта. Између 200 мил. и 3 милијарде. Брига ме за старост стене. Знамо да није старија од око 6000 година.  :D

Налаз је интересантан. Један од дивова који бејаху на земљи се на тренутак ногом заглибио у стену у настајању. Када би то могло бити ако не та време Потопа. Вери интерестинг  :)

Подели на овим сајтовима

Mnogi smatraju da se Zemlja okrenula za 180 stepenu u 4.5 miliajardi godina 18.000 puta što je po meni suludo. Meni je poznato da se magnetni polovi Zemlje menjaju i da time slabi magnetno polje. Preporučujem da se odgleda ovaj ruski film Tajni znaci - Apokalipsa - Preokret Zemlje 2010. sa srpskim prevodom.

Подели на овим сајтовима

Mnogi smatraju da se Zemlja okrenula za 180 stepenu u 4.5 miliajardi godina 18.000 puta što je po meni suludo. Meni je poznato da se magnetni polovi Zemlje menjaju i da time slabi magnetno polje. Preporučujem da se odgleda ovaj ruski film Tajni znaci - Apokalipsa - Preokret Zemlje 2010. sa srpskim prevodom.

Nije se bre zemlja okrenula, nego polovi...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Један од дивова који бејаху на земљи се на тренутак ногом заглибио у стену у настајању.

Кркобабићу пала цигла на ногу док је зидао кућу и онда је тако отеклим стопалом угазио у свеж малтер.

Подели на овим сајтовима

Кркобабићу пала цигла на ногу док је зидао кућу и онда је тако отеклим стопалом угазио у свеж малтер.

Cement nije postojao pre 3 milijarde godina ... duuh!

Edukuj se malo...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Kako to sve mere da mi je znati...

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Kako to sve mere da mi je znati...

Sama Zemlja je stara 4 milijarade godina. Da bi se formirao život na nekoj planeti treba 3 milijarde godina jer za to vreme kiseonik i vodonik se spajaju u vodu koja je osnov života. Cijanobakterije se redukuju preko nitrata i ispuštaju azot u vazduh. Sve je ovo potrebno da bi se desio potop. Potop prelazak jednog menjanj polova u drugi.

Подели на овим сајтовима

Sama Zemlja je stara 4 milijarade godina. Da bi se formirao život na nekoj planeti treba 3 milijarde godina jer za to vreme kiseonik i vodonik se spajaju u vodu koja je osnov života. Cijanobakterije se redukuju preko nitrata i ispuštaju azot u vazduh. Sve je ovo potrebno da bi se desio potop. Potop prelazak jednog menjanj polova u drugi.

Studirao sam biologiju tako da manje vise znam sta kako, nego mi nije jasno kojim metodama se sve to meri... drugim recima ocu da kazem da ne verujem u tacnost tih merenja. Kao sto ne verujem ni mnogim tkzv. naucnicima sta pricaju, jer je njihovo opazanje samo trenutni model stvarnosti.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Може ли неко да ми потврди да овде заиста пише оно што сам прочитао? Имам утисак као да сам у сред... ма нема везе.

Подели на овим сајтовима

Evo malo o tome: http://m.news24.com/news24/MyNews24/Debunking-Giants-in-the-Granites-20130514

Ukratko: stene iz tog područja su stare oko 3 milijarde godina, znači nije između 200 miliona i 3 mlrd. kako tvrdi video. Drugo, granit se formira isključivo u unutrašnjosti Zemlje, pri temperaturi od oko 1200 stepeni. Znači stvorenje koje je ostavilo trag je moralo da se kreće ispod površine Zemlje i da mu ne smeta da hoda bos po podlozi čija je temperatura 1000+ stepeni. Treće, čak i da je sve to moguće, pre 3 milijarde godina količina kiseonika u atmosferi je bila daleko manja nego danas, toliko manja da čak i današnji ljudi ne bi preživeli, a kamoli džinovi koji bi ostavljali tragove te veličine.

A čak i da je star samo 200 miliona godina (kao što nije), opet ne postoje nikakvi fosilni ostaci da je bilo šta slično sisarima živelo u to doba; a tako ogromna bića bi valjda morala da ostave barem neki trag...

:)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...