Jump to content

Скандал у основним школама-Увели деци геј рачунаре

Оцени ову тему

Дејан

Препоручена порука

On 20. 11. 2011. at 13:57, Walter рече

Па просто у смислу истине.. јер написати да је :

normalno = kao ja

то ја на овом форуму и на темама на којима с есрећемо заиста нисам видео .. можда ти имаш такав осећај али онда би било корисно да на то упутиш.. исто важи и за следећи појам који појашњаваш...

nenormalno / drustvena devijacija / opasnost za drustvo = sve sto se meni ne dopada

Pa izraz nenormalno se cesto koristi samo da se dodeli neka tezina izrazu: "ja to ne radim, vecina ljudi to ne radi i to se meni ne dopada".

Цитат
napad na porodicne vrednosti = bilo kakvo odstupanje od moje zamisli idealne porodice

Ово је крајње тендециозно бар кад су твоји саговорници са форума -мислим на Хришћане, у питању јер се тачно зна шта подразумева термин ''породичне вредности''..дакле на твоје велико изненађење термин је много шири од патријархалног васпитања..које чак не игра никакву улогу у ''породичним вредностима''..али такође и не мора да смета ако постоји..

Ma nisam mislio uopste na partrijarhalno vaspitanje. Prosto, svo to pominjanje Porodice (sa velikim P) kao neke metafizicke kategorije koja veze nema sa konkretnim porodicama je meni smesno. Ja imam oca, majku i brata kao clanove uze porodice, brojnu siru porodicu, sutra cu (nadam se) imati suprugu i bar dvoje dece... i ne vidim apsolutno nikakav nacin kako okolnost da se neka dva muskarca ili dve zene vole mogu da ugrozavaju moju ili bilo ciju porodicu.

Цитат

izazivanje nasilja = svako ponasanje koje se nasilnicima ne dopada

то је вероватно за насилнике тачно али који је контекст поставити га овде а не назначити га таквим..

I ovde (ne toliko na ovoj, koliko na drugim temama o ovom pitanju) se veoma cesto iznosila ta teza kako su homoseksualci i lezbejke krivi za nasilje.... kako ne bi ni bilo nasilja da nema parade... ne od strane nasilnika, vec od strane ljudi koji su protiv nasilja ali nekako nepropisno dodeljuju krivicu za to posmatrajuci nasilnike ne kao svesne i krive pojedince odgovorne za nasilje, vec maltene kao elementarnu nepogodu koja se desi kad se ispune odredjeni uslovi... cak je i za nase udruzenje bilo takvih reci, kako cemo eto mi biti krivi kad sutra dobijemo batine zbog onoga sto radimo i pricamo...

• Волим 1

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 232
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

On 18. 11. 2011. at 14:15, Жељко Билбија рече

A ko je majstor koji je preveo naziv igrice na srpski?

ил јепрестолонаследник ил је google translate, ништа друго ми не звучи смислено greengrin greengrin greengrin

Подели на овим сајтовима

On 18. 11. 2011. at 15:11, nishizawa рече

Не знам да ли си прочитао целу тему, и да ли ти је намерно или случајно промакла чињеница да се не ради ни о каквој злој намери онога ко је поклањао рачунаре са невештим преводом линукса, већ о злонамерној интерпретацији бескрупулозних новинара усмереној на изазивање хомофобичне хистерије (што је и успело, како је Кеноби приметио, да се развуче на читавих 18 страна), али ако већ упоређујеш целу причу са Џокером и Бетменом, мени се чини да би ово пре одговарало ситуацији у којој би Бетмен одвалио од батина неку мало јаче нашминкану бакицу на улици мислећи да је у питању Џокер...

ма дај ...

боли неког уво јел тема или прича има неког смисла, важно је да се гањају педери ...

а то што су педери и лезбоси исто блудници ко и неки мастурбатор, то ником ништа greengrin

Подели на овим сајтовима

On 18. 11. 2011. at 15:13, obi-wan рече

Ispada kao da sveti Sava nije bas znao sta je radio, pa je nehotice ispala sekularna drzava njegovom zaslugom... jel to kazes?

па ти си геније ...

фасцинира ме да ти је толико неприхватљиво да је свети Сава одвојио државу од Цркве, да ће свака друга идеја, ма колико бесмислена, нелогична или невероватно бити више пријемчива од очгиледног ...

Подели на овим сајтовима

On 20. 11. 2011. at 13:04, Avocado рече

Trebalo bi za ove teme napraviti neki manji recnik odredjenih pojmova da bismo se lakse razumeli, posto ima nekih fraza koje se izuzetno cesto pojavljuju sa prilicno netipicnim znacenjem, npr.

namecu svoje homoseksualne stavove = ne kriju se

svoju seksualnost nabijaju drugima na nos = ne kriju se

propagiranje homoseksualnosti / provociranje normalnih ljudi / izazivanje homofobije = bilo kakvo pominjanje homoseksualnosti u smislu koji nije potpuno negativan

normalno = kao ja

nenormalno / drustvena devijacija / opasnost za drustvo = sve sto se meni ne dopada

napad na porodicne vrednosti = bilo kakvo odstupanje od moje zamisli idealne porodice

izazivanje nasilja = svako ponasanje koje se nasilnicima ne dopada

drzava finansira paradu = organi javnog reda drzave stite zivot i bezbednost njenih gradjana od nasilnika

:cheesy2: :cheesy2: :cheesy2:

Подели на овим сајтовима

On 20. 11. 2011. at 11:19, Filipov i Sarin tata рече

Хвала на препоруци, ја још једном прођох кроз тему, додуше неке делове сам мало брже прелазио због недостатка било какве вредности сем конфронтације са свима који мисле другачије.

На питање имаш ли децу нашао сам одговор и нека су ти жива и здрава :-)

Лепо је што си сину све објаснио, али зар се не плашиш да ће у окружењу у коме се тако перфидно подмећу неке ствари та твоја прича бити јалова?!? На сва уста се жалимо како је џабе да учимо децу да буду поштена кад нам се држава заснива на лоповлуку и зна се какви су данас најуспешнији! Ако повучеш паралелу са овим, онда испада и да је беспредметно да ти сину нешто објашњаваш, кад ће врло брзо да га сачека нека фора у којој се пропагира да је ОК и кул бити педер! Е једино ако теби то не би сметало, незнам... :-(

Схватам ја да нам је држава секуларна (мада се баш не бих као неки заклињао у то да је Св. Сава имао у виду овако нешто кад је Цркву одвајао од државе) али ако смо сви исти у очима те државе, онда треба и моја хришћанска начела да се узимају у обзир. А не да се на параду троше силне паре, а ја да не смем да се побуним што је у компјутеру мог детета игрица која се коси са мојим православним гледиштима. Осим тога, држава се заснива на владавини већине а мислим да би свака статистика показала да у Србији ипак има више хришћана него хомосексуалаца. Заштита права мањинских заједница не значи давање права мањини да намеће своје ставове колико год они сметали већини. А Породична шетња пре параде је показала ко је већина у овој држави... t5509

Свако може да ради шта хоће у својој кући али не желим да мени то намеће! Да ли би ти волео да ја теби и твојој породици намећем нешто што се теби не свиђа и са чим се не слажеш?!? Како би реаговао да неко у школском дворишту пружи твом сину џоинт зато што је то "кул" и зато што се "човек супер осећа због тога"?!? Мислим да нећу да будем већи хришћанин ако, због неке квазихришћанске толеранције, жмурим на све што се дешава, већ ако указујем на то, ако желим да се нађе решење. Наравно, не сматрам за решење никакво насиље, далеко од тога... :cheesy2:

Надам се да сам сад мало појаснио моје гледиште, наравно, можемо да се слажемо, не слажемо, да нешто прихватимо једни од других или не. А овај форум и схватам као место за размену мишљења.

.smil.

slavabogu

о чему бре ти причаш, аман ...

http://www.tarzanija.com/pederi-iz-crtaca-koje-smo-obozavali/

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1321806722' post='530143]

http://www.tarzanija...-smo-obozavali/

Да не причамо о томе да је Снебивљива Аждаја у оригиналу мушко...

;D

Катодна цев све трпи, а интернет свакога.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...