Jump to content

Ко ли је у праву?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Mi smo ovde sad postali peđini fanovi?Peđa,vrati se,sve ti je oprošteno ,mada nisam pratila što si otišao.Ipak on mi je na trećem mestu od ateista.Imam svoje favorite ovde već :D

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Meni je sqny ateista No1 :). Na Pedju sam jednostavno navikla, kao sto rekoh prvo mi je bio iritantno nadmen, ali sad ga posmatram kao simpaticno gundjalo :D. Preteruje svakako, ali sta da se radi, takav je.

Подели на овим сајтовима

ali ima sto niki nema! hipnotizirajuce magicne obrvice!! The Obrvica Powers! :lol:

• Волим 1

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Moja lista omiljenih ateista je :

1. Avokado

2. Skubi ( Sqny )

3.Peđa d boy :D :D

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Skuby boys? :lol:

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

Aha . A ova tema sada liči na ateistički fun club animal-smiley-075 Mislim da je Aleksandar nije ovako zamislio,a mi se malo zaneli,uz noćnu kafu i priču :D Da Avokado odlično poznaje TE . Lol za to 1312_womens

Подели на овим сајтовима

Može da se brišu ovi postovi kasnije,mislim ovi gde smo ti i ja razvukle priču onako u drugom pravcu.Važno je da nam se Peđa vrati pa da i mi iziđemo na televizor sa njim. 0102_laugh

Подели на овим сајтовима

sve sto kazes to si ti- ne mozes mi vratiti, olovka pise- gumica brise, utataaaaaaa! :lol:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...