w.a.mozart Написано Фебруар 15, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2012 ma pišeš po sopstvenom nahodjenju... dok imaš volje ... i snage-što bi reko o.Justin savinski Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Фебруар 15, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2012 ma pišeš po sopstvenom nahodjenju... dok imaš volje ... i snage-što bi reko o.Justin savinski Е, онда имам идеју за 1027. грех: 1027. Родила сам се са вагином. Срђан Шијакињић, w.a.mozart and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Фебруар 16, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2012 Е, онда имам идеју за 1027. грех: 1027. Родила сам се са вагином. sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Фебруар 16, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2012 sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 16, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2012 Е, онда имам идеју за 1027. грех: 1027. Родила сам се са вагином. koji LOL3 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 16, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2012 Пази, ово са прекрштањем ногу је ствар пристојности и како се нешто прихвата у одређеној средини. Нпр. док сам ишао у школу у Енглеској дошли су нам у посету принчеви и са свима су се здравили (директор, наставници, ђаци итд) са левом руком у џепу. Мени је то било страшно некултурно, а Енглезима је сасвим нормално. Дакле, није у питању неки метафизички разлог, већ се напросто сматра непристојним да седиш прекрштених ногу у порти и сл. па јел` би ти пришао непознатој особи и рекао јој како треба да седи? ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Фебруар 16, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2012 класично замлаћивање и измотавање и изврдавање које је по мени одавно прешло у сујеверја типа ваља се не ваља се.Иначе и ја сама понекад паднем у искушење да направим сцену усред цркве.За прошли Васкрс ми се десило да ме је једна паметна госпоџа гурнула тик испред Путира. Била сам толико бесна да немам речи.Због таквих госпоџа и није чудо што слабије идем у Цркву,да не бих не дај Боже поклекла. http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Фебруар 16, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2012 па јел` би ти пришао непознатој особи и рекао јој како треба да седи? Koliko se secam Mociju je to rekao brat... Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ристо Подвожњак Написано Фебруар 16, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2012 Вл. Атанасије не воли Кад се прекрсте ноге док се сједи (чини ми се да мали прекрст зове мали Макарије, а велики велики Макарије, ваљда по неком монаху који је увијек прекршато ноге), кад је неко налакћен (ваљда постоји овај израз на сто, кад се сипа вода у чашу преко руке, итд. (Наћићеш и људе-сељаке који не воле ово да виде, зашто како појма немам) Када би неко могао доказати да је Христос ван истине, и када би истина збиља искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом, а не са истином Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 16, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2012 Вл. Атанасије не воли Кад се прекрсте ноге док се сједи (чини ми се да мали прекрст зове мали Макарије, а велики велики Макарије, ваљда по неком монаху који је увијек прекршато ноге), кад је неко налакћен (ваљда постоји овај израз на сто, кад се сипа вода у чашу преко руке, итд. (Наћићеш и људе-сељаке који не воле ово да виде, зашто како појма немам) Zasto ? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ристо Подвожњак Написано Фебруар 16, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2012 Појма немам, али присуствовао сам на пар догађања гдје би повисио тон. Када би неко могао доказати да је Христос ван истине, и када би истина збиља искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом, а не са истином Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 16, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2012 Koliko se secam Mociju je to rekao brat... ок, и ја сам писала о томе, можда ниси прочитао... а ''особа'' је именица женског рода... .smesko. у сваком случају да ли би ти то рекао? 0409_feel ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Фебруар 16, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2012 Не, није у мом фазону, али се не бих љутио да ме неко "опомене". Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 16, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2012 Не, није у мом фазону, али се не бих љутио да ме неко "опомене". па то ти кажем...ни ја се нисам наљутила... 0203_cool ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Фебруар 16, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2012 Убер кул. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука