Sophrosyne Написано Новембар 12, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2011 mogao bi naziv da bude,kao sto i glasi jedna tema na ovom forumu : iz svestenickog dnevnika. U njemu bi se naslo i ono sto ljude interesuje i oko cega imaju nedoumice, ali i ono sto svestenike muci. klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Новембар 12, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2011 Dragi forumasi, evo i ja vam se prikljucujem. Juce sam imala to zadovoljstvo da u emisiji ugostim vaseg divnog o.Ivana, nadam se da vam se emisija dopala. Bila je jedna od najslusanijih do sada. Hvala svima koji su je pratili! Imate li neki bolji predlog za naziv te emisije u kojoj za goste imam svestenike koje zelim da prikazem iz drugog, ljudskijeg ugla od onog tokom liturgije, propovedi i ostalih formalnih svestenickih aktivnosti? Radni naziv emisije je "Iz drugog ugla", stigla nam je jedna ideja koja mi se dopala, glasi "Iza mantije", a imate li vi neku bolju varijantu da mi predlozite? Hvala unapred! Ana Vukomanovic, novinar i voditelj Radija "Zlatousti" Хвала Богу, коначно још неко из Крагујевца!!!!!!!!! 29dz8zk Ана, добро нам дошла ! smajolik78 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
регистрована Написано Новембар 13, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2011 Hvala vam svima na recima dobrodoslice, bolje vas sve nasla! Predlozi su odlicni, nista manje kreativno nisam ni ocekivala, takve vas je i predstavio o.Ivan. Ideje prikupljamo do 1.decembra, pa cemo u redakciji zajedno izabrati najpodesniji. Ispravicemo gresku na sajtu. w.a.mozart, Лидија Миленковић and Sophrosyne је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Новембар 13, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2011 Drago mi je da nam se priključila ovako šaramantna gospođa-đica, koja veoma lepo vodi svoju emisiju i ne prekida goste, što je ondraz i kulture. Moji predlozi su u duhu ... (za naziv emisije) 1. Popovska je tuga pregolema 2. Sveštenik u domu 3. Osveštani talasi (misli se je li na radio valove) 4. Sveštenički zapisi 5. Lepi Sića (onako neskromno može emisija da se zove i po meni, što da ne) Nadam se da ćete biti aktivni i van ove teme vezane za vašu randio emisiju. Mironosica, Andre Williams and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Новембар 13, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2011 Помаже Бог, драги слушаоци. Ви сте на таласима Радио Златоусти и слушате вашу омиљену емисију "Лепи Сића"... O0 Може!!! 1340_womens Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 13, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2011 ili još bolje- Lepi Sića se isića .volamozine. Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 13, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2011 Drago mi je da nam se priključila ovako šaramantna gospođa-đica, koja veoma lepo vodi svoju emisiju i ne prekida goste, što je ondraz i kulture. Moji predlozi su u duhu ... (za naziv emisije) 1. Popovska je tuga pregolema 2. Sveštenik u domu 3. Osveštani talasi (misli se je li na radio valove) 4. Sveštenički zapisi 5. Lepi Sića (onako neskromno može emisija da se zove i po meni, što da ne) Nadam se da ćete biti aktivni i van ove teme vezane za vašu randio emisiju. likefaceeeeeeee likefaceeeeeeee likefaceeeeeeee men875847'0789 pod 5 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Новембар 13, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2011 http://www.radiozlatousti.rs/ ево имате емисију на насловној сајта. Увек може боље и имам проблем са некаквим глупавим поштапалицама које гледам да избацим Sad sam odslusao... evo i iz drugog ugla: bio si odlican. А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Новембар 13, 2011 Гости Пријави Подели Написано Новембар 13, 2011 Хвала Авокадо, мени се лично све допало, водитељка је фентастична и атмосфера, али ја сам некако прилично конфузан и погубљен. Мож да ја тако себе чујем јер када сам слушао снимак себи веома очајно звучим. Нервира ме мој глас, моје поштапалице, моје конфузне мисли... али сигурно је да имам шта да кажем и имам идеју коју, како видим, делим са многим људима. То ме заиста радује и даје вољу и снагу да будем још бољи на добробит свих. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 13, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2011 Поздрав Ана, добродошла! Оче, свакоме сопствени глас звучи чудно на снимку, другима звучи сасвим нормално. Мени се баш свиђао интервју, посебно онај део око виртуелног бенда... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Новембар 13, 2011 Гости Пријави Подели Написано Новембар 13, 2011 Када сам говорио о бенду, све време сам тебе има на уму као и Ивицу и још неке наше чланове. Пази, ово можемо одрадити, ја сам веома расположен. Наша новинарка Ана ће свирати перкусије Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Новембар 14, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2011 11.11 2011 у 11 сати сам био на послу и нисам могао да слушам оца Ивана , а за време викенда од унука нисам могао да се докопам компа и тек негде синоћ око 21 и 30 сам преслушао емисију и било је ЕКСТРА . Знао сам је за излете оца Ивана у рок енд рол водама и да је волео да " чука" бубњеве. Свака част оче Иване сјајна је била емисија . ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 14, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2011 Поздрав Ана, добродошла! Оче, свакоме сопствени глас звучи чудно на снимку, другима звучи сасвим нормално. Мени се баш свиђао интервју, посебно онај део око виртуелног бенда... Jes tako... ccvige "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 14, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2011 meni moj nije čudan Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Новембар 14, 2011 Гости Пријави Подели Написано Новембар 14, 2011 meni moj nije čudan Није ни мени мој док се не сними и не слушам га као слушалац. Осећам се као да сам прогутао шишарку. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука