Александрида Написано Новембар 11, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2011 Ne,završilo se kolega,ali mislim da će biti snimak,pa ćemo opet moći da odslušamo.Ni ja nisam slušala sve. Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 11, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2011 U koliko sati je počela emisija,ja sam mislio da će početi u 11h? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Новембар 11, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2011 Nemoj Lido biće snimak verovatno,preslušaćeš.U,baš volim ovu pesmu od Oktobra ! Хвала ти, Насто, на Живој Речи Утехе 1406_love А, што се тиче Октобра, и ја их волим. prstgore Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Новембар 11, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2011 чини ми се и да радио Зл. качи емисије на свој сајт, па ако нико није снимио ил ако отац не узме ЦД скинућемо одатле. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Новембар 11, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2011 U koliko sati je počela emisija,ja sam mislio da će početi u 11h? па тако... неких пар мин. после 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Новембар 11, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2011 Видех у програмској шеми да је реприза сутра у 20 h. Може ли неко да је сними ? Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 11, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2011 može svako... ko instalira real player onda idete na ono polje na sajtu radija gde piše desnim klikom kopirajte link i pejstujte u real player-kada počne emisija idite na FILE-RECORD-RECORD THIS CLIP u PREFERENCES pa DOWNLOAD AND RECORDING se podešava kvalitet snimljenog zvuka Александрида је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Новембар 11, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2011 Ја не могу, јер ћу битим на послу у то време. :10500: Свакако, Моци, хвала ти 1405_love Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 11, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2011 Sophrosyne and Walter је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 11, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2011 može svako... ko instalira real player Pomocu real player-a se mogu i skinuti emisije koje su postavljene.Najverovatnije ce postaviti tu emisiju na sajt. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Новембар 11, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2011 Sram te bilo Djubre matoro ..ima$ sto godina ..a ovako se izražava$ :lol: .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Новембар 11, 2011 Гости Пријави Подели Написано Новембар 11, 2011 Хвала свима који су данас били уз мале радио апарате (тако ли се каже?) или компјукторе и слушали емисију. Имате све поздраве од наших драги сестара са радија Иначе, имају наградну игру око имена емисије. Сада се зове "Из другог угла". Имате ли ви неки предлог? Ја бих на пример да се емисија зове "И свештеник је човек" Sinergija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Новембар 11, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2011 The star is born! Ђе си попо! Било је фино, да не кажем екстра. Јесу ли ти нарезали емисију? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Новембар 11, 2011 Гости Пријави Подели Написано Новембар 11, 2011 http://www.radiozlatousti.rs/ ево имате емисију на насловној сајта. Увек може боље и имам проблем са некаквим глупавим поштапалицама које гледам да избацим w.a.mozart and Sophrosyne је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 11, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2011 Свака част о. Иване, преобратио си и Миру Марковић... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука