obi-wan Написано Новембар 14, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2011 Осећам се као да сам прогутао шишарку. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Новембар 14, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2011 to je tacno, ne samo sto ti zvuci drugacije, nego i jeste, jer covek najbolje zna kako zvuci njegov glas, a da bi kolko tolko verno reprodukovao treba vrhunska oprema, od mikrofona pa sve do zvucnika, ljudski glas je najsavrseniji instrument na svetu, i nasa tehnologija ne moze da ga snimi i reprodukuje u punoj kakvotji, a kolko je glas sofisticiran znamo i po tome da coveka u bilo koje doba mozes prepoznati po glasu i nije to samo glas kao glas ima tu jos neka dimenzija osecaja, al nisam strucan da objasnim to su vec neke vislje sfere ja kad cujem svoj glas na snimku sav se nakostresim :blink2: Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
регистрована Написано Новембар 14, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2011 Хвала Авокадо, мени се лично све допало, водитељка је фентастична и атмосфера, али ја сам некако прилично конфузан и погубљен. Мож да ја тако себе чујем јер када сам слушао снимак себи веома очајно звучим. Нервира ме мој глас, моје поштапалице, моје конфузне мисли... али сигурно је да имам шта да кажем и имам идеју коју, како видим, делим са многим људима. То ме заиста радује и даје вољу и снагу да будем још бољи на добробит свих. Oce, bili ste odlican sagovornik, ne obazirite se na sitne greske, pravim ih i ja, i to redovno. Sta da Vam kazem kad sam jednom prilikom uzivo u programu, umesto Sveta Lavra, izgovorila Sveta Larva Bio je opsti smehotres posle Vec u petak, 18.novembra, na Vasem mestu ce, u vrucoj stolici sedeti o.Aleksandar Stankovic, svestenik pri manastiru Divostin. Ukoliko ste u mogucnosti, poslusajte u petak, termin 10 - 11.30. Poziv vazi sa sve forumase! Лидија Миленковић and Sophrosyne је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Новембар 14, 2011 Гости Пријави Подели Написано Новембар 14, 2011 Хвала Ана, пресрећан сам и веома почаствован што сам имао прилике да учествујем у једној овако доброј и необичној радио емисији каква је Твоја а између две духовне величине, два горостаса: Проте Радована Чанчаревића и проте Александра Станковића. Препоручујем да обавезно слушате о. Ацу јер он је био бивши ђакон Владике Атанасија Јевтића. Можете само да замислите каквих ће прича бити Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука