Vladan :::. Написано Мај 21, 2018 Пријави Подели Написано Мај 21, 2018 пре 8 минута, Natasa. рече Zato što vodi apstinenciji . Па да то је цела поента Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kopitar Написано Мај 21, 2018 Пријави Подели Написано Мај 21, 2018 пре 4 минута, Natasa. рече Kako volite kad vas biju Lako se vama šaliti , jedino mi je Paradoksologija ozbiljna...A da ja vama kažem idite na pričest kad kod hoćete nemorate postiti , kako možemo mi katolici morete i vi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Мај 21, 2018 Пријави Подели Написано Мај 21, 2018 пре 1 минут, kopitar рече A da ja vama kažem idite na pričest kad kod hoćete nemorate postiti , kako možemo mi katolici morete i vi. А ко каже да не идемо? kopitar, goranger and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kopitar Написано Мај 21, 2018 Пријави Подели Написано Мај 21, 2018 пре 1 минут, Vladan ::: рече А ко каже да не идемо? Moraću ja vidjeti sa Arsenijom šta se to događa kod vas.. Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 21, 2018 Пријави Подели Написано Мај 21, 2018 пре 10 минута, kopitar рече Arsenijom Sa onom banovanom lujkom? Niko mi ne reče zašto je vazektomija greh? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Мај 21, 2018 Пријави Подели Написано Мај 21, 2018 пре 14 минута, kopitar рече Moraću ja vidjeti sa Arsenijom šta se to događa kod vas.. Дешава се да људи схватају да литургија има свој смисао и да се то испоштује. За почетак Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Мај 21, 2018 Пријави Подели Написано Мај 21, 2018 пре 23 минута, kopitar рече Lako se vama šaliti , jedino mi je Paradoksologija ozbiljna...A da ja vama kažem idite na pričest kad kod hoćete nemorate postiti , kako možemo mi katolici morete i vi. Kod pravoslavnih ne postoji post kao preduslov za pričešće. Neki to nameću, ali ne postoji zvanično pravilo i mnogi teolozi su izrazili neslaganje sa tom praksom da se neki dodatni postovi nameću. пре 8 минута, Natasa. рече Niko mi ne reče zašto je vazektomija greh? Po RKC učenju, namerna sterilizacija zdravih reproduktivnih organa je smrtni greh. Iz istih razloga iz kojih je kontracepcija greh, plus skrnavljenje tela, potencijalno narušavanje zdravlja kao kod svake elektivne operacije, itd. kopitar је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 21, 2018 Пријави Подели Написано Мај 21, 2018 Управо сада, Paradoksologija рече Kod pravoslavnih ne postoji post kao preduslov za pričešće. Neki to nameću, ali ne postoji zvanično pravilo i mnogi teolozi su izrazili neslaganje sa tom praksom da se neki dodatni postovi nameću. Ovde ne vlada sloga među popovima. Kod mene je bila praksa posta nedelju dana pred pričešće . пре 1 минут, Paradoksologija рече Po RKC učenju, namerna sterilizacija zdravih reproduktivnih organa je smrtni greh. Iz istih razloga iz kojih je kontracepcija greh, plus skrnavljenje tela, potencijalno narušavanje zdravlja kao kod svake elektivne operacije, itd. U bre, nije im lako http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Мај 21, 2018 Пријави Подели Написано Мај 21, 2018 пре 22 минута, Natasa. рече Niko mi ne reče zašto je vazektomija greh? пре 7 минута, Paradoksologija рече Po RKC učenju, namerna sterilizacija zdravih reproduktivnih organa je smrtni greh. Iz istih razloga iz kojih je kontracepcija greh, plus skrnavljenje tela, potencijalno narušavanje zdravlja kao kod svake elektivne operacije, itd. Отприлике је овако и код нас, одавно сам читао још пар ствари али се сада више не сећам, у сваком случају посматра се као грех према телу. kopitar је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 21, 2018 Пријави Подели Написано Мај 21, 2018 Управо сада, Vladan ::: рече Отприлике је овако и код нас, одавно сам читао још пар ствари али се сада више не сећам, у сваком случају посматра се као грех према телу. Dakle treba da nam popovi i po genitalijama čeprkaju i za to da se pitaju? Budibogsnama http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Мај 21, 2018 Пријави Подели Написано Мај 21, 2018 пре 2 минута, Natasa. рече Dakle treba da nam popovi i po genitalijama čeprkaju i za to da se pitaju? Budibogsnama Мислим да попове то углавном уопште не занима тј. туђе гениталије Али ако их већ људи питају рећи ће како учи Црква и потрудити се да заједно са њима нађу најмање лош излаз ако је нека тешка ситуација. kopitar and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Мај 21, 2018 Пријави Подели Написано Мај 21, 2018 пре 9 минута, Natasa. рече Ovde ne vlada sloga među popovima. Kod mene je bila praksa posta nedelju dana pred pričešće . Ne postoji nikakvo opšte pravilo na osnovu koga se ova praksa nameće. kopitar and Natasa. је реаговао/ла на ово 2 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 21, 2018 Пријави Подели Написано Мај 21, 2018 пре 2 минута, Vladan ::: рече Мислим да попове то углавном уопште не занима тј. туђе гениталије Али ако их већ људи питају рећи ће како учи Црква и потрудити се да заједно са њима нађу најмање лош излаз ако је нека тешка ситуација. Ne znam ko je luđi. Narod koji pita za genitalije ili popovi koji se upuštaju u takve razgovore. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Мај 21, 2018 Пријави Подели Написано Мај 21, 2018 пре 2 минута, Natasa. рече Ne znam ko je luđi. Narod koji pita za genitalije ili popovi koji se upuštaju u takve razgovore. Па морају попови не могу да шутну човека који има неко питање или проблем. Е сада шта ће им ко у којој ситуацији у оквиру учења Цркве рећи је већ све индивидуално... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 21, 2018 Пријави Подели Написано Мај 21, 2018 пре 1 минут, Paradoksologija рече Ne postoji nikakvo opšte pravilo na osnovu koga se ova praksa nameće. Good to know. Al šta ćeš, rek'o pop kako mora, neću valjda da lažem ili da kršim pravila...kojegod to pravilo bilo. Breakin' the law breakin' the law Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука