Ћириличар Написано Јануар 9, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2017 On 8. 1. 2017. at 23:03, Ayla рече Ne bih rekla da ti je tako težak. Lako si izabrao. Tvoja želja, te crne oči, blagi osmijeh koji ima taj mali anđelak, nije zaludnji posao...samo nisi pregaoc. Expand Naprotiv muka je što bi bilo kakav trud sada bio uzaludan ali neka... Strpljiv sam ja. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јануар 9, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2017 On 9. 1. 2017. at 7:57, Ћириличар рече Naprotiv muka je što bi bilo kakav trud sada bio uzaludan ali neka... Strpljiv sam ja. Expand Dobro, kad ti tako kažeš. Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јануар 9, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2017 Вата ме слављеничка грозница Ближи се Св. Јован, ваљало би урадити много тога по кући. Алии.. још ме држи прехлада. Trifke је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Алекс андрос Написано Јул 3, 2017 Пријави Подели Написано Јул 3, 2017 fata me nevjerica da sam postao hrišćanin (aj dobro , trudim se da postanem) "Tamo daleko", АлександраВ and Trifke је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Јул 3, 2017 Пријави Подели Написано Јул 3, 2017 Vata me u leđima već deset dana АлександраВ and AnaLaz је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Princess Bella Написано Јул 3, 2017 Пријави Подели Написано Јул 3, 2017 Vata me neko srebroljublje, neka nerealna ambicija da zaradjujem svoj novac. LINK AnaLaz, Trifke and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Август 20, 2017 Пријави Подели Написано Август 20, 2017 "Tamo daleko" је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Postomolitvom Написано Август 20, 2017 Пријави Подели Написано Август 20, 2017 Ja sam se zaljubio... ГрешниСлуга, Драшко, Princess Bella and 6 осталих је реаговао/ла на ово 5 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Август 20, 2017 Пријави Подели Написано Август 20, 2017 За разлику од @Postomolitvom, мене вата мука што идем на пос'о. "Tamo daleko" је реаговао/ла на ово 1 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Princess Bella Написано Август 20, 2017 Пријави Подели Написано Август 20, 2017 U grlo me vata. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жедни Написано Август 20, 2017 Пријави Подели Написано Август 20, 2017 Вата ме одушевљење што је ова тема из 2009. и што ју је отворио Моцарт и исто ме вата разочарење што више не пише на форуму. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Август 20, 2017 Пријави Подели Написано Август 20, 2017 Vata me ludilo. Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Август 20, 2017 Пријави Подели Написано Август 20, 2017 Вата ме трема пред пут. Ништа не би било да путовање није тек у четвртак. Вата ме бол у кости. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tavita Написано Август 21, 2017 Пријави Подели Написано Август 21, 2017 Вата ме адреналин раш пред крај посла! БанеЛ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука