karadjordje Написано Фебруар 26, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2010 Сад и убудуће:сви чланови форума ће пратити тему и говорити о теми,ако нису у стању да говоре о теми нека не пишу јер ће свака порука бити брисана без икакве опомене.Настави ли се са увредама,посебно са увредама на вјернике исламске вјероисповијести бићу принуђен да банујем без опомене. Вукмане,имаш двије опомене.Три опомене повлаче бан. Администратор карађорђе. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ako-Heka Написано Фебруар 26, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2010 Izvinite,ja sam stavila o Aliji Izetbegovichu da je bio u mlade dane u SS handzar diviziji,a samo dijalog ga obozava,shta je to uvredljivo,da mi se izbrishe. 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Фебруар 26, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2010 Зато што је тема о Мухамеду а не о Алији Изетбговићу. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ako-Heka Написано Фебруар 26, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2010 Hvala,znachi treba otvoriti nova tema o Aliji! 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Фебруар 26, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2010 То можете,и само аргументовано. 0442_feel pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Фебруар 26, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2010 Hvala,znachi treba otvoriti nova tema o Aliji! 0442_feel Хришћанство је идеална религија, најсавршенија религија света, али је Бог послао Мухамеда да ту идеалну религију спусти на земљу. (Алија Изетбеговић, Ислам између Истока и Запада) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Фебруар 26, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2010 Хришћанство је идеална религија, најсавршенија религија света, али је Бог послао Мухамеда да ту идеалну религију спусти на земљу.Шта год да је мислио под овим,а могао је само две ствари да помисли,обе су у сваком случају,у контексту изреченог и овако формулисаног, типичан,у овом случају,садржајни "contradictio in adjecto". Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Март 27, 2010 Пријави Подели Написано Март 27, 2010 ZAŠTO HRIŠĆANI NE SMATRAJU MUHAMEDA ZA PROROKA Лепо је рекао свети Владика Николај.Чија је њива,онога који има много сведока о власништву или онога који нема ни једног.Mi ovdje ne pričamo o njivama! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istina je samo jedna Написано Мај 23, 2011 Пријави Подели Написано Мај 23, 2011 Hvala,znachi treba otvoriti nova tema o Aliji! 0205_whistling Хришћанство је идеална религија, најсавршенија религија света, али је Бог послао Мухамеда да ту идеалну религију спусти на земљу. (Алија Изетбеговић, Ислам између Истока и Запада) ne bih se slozio sa tim. RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Мај 23, 2011 Пријави Подели Написано Мај 23, 2011 Зашто Хришћани не сматрају Мухамеда за пророка? Зато што није... idea Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Мај 23, 2011 Пријави Подели Написано Мај 23, 2011 Hvala,znachi treba otvoriti nova tema o Aliji! idea Хришћанство је идеална религија, најсавршенија религија света, али је Бог послао Мухамеда да ту идеалну религију спусти на земљу. (Алија Изетбеговић, Ислам између Истока и Запада) ne bih se slozio sa tim. Ни ја се не слажем са тим, јер верујем да Мухамеда није послао Бог у ту мисију спуштања Хришћанства. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Мај 23, 2011 Пријави Подели Написано Мај 23, 2011 Pa postoi del u Sv.Pismom da posle Isusa nece biti nikakvih proroka. Sad neznaj koji bese citat. http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јул 18, 2020 Пријави Подели Написано Јул 18, 2020 Nije tačno da hrišćani ne smatraju Mohammada za proroka, smatraju ga prorokom ali lažnim kao i mnogo drugih daljih! Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Јул 18, 2020 Пријави Подели Написано Јул 18, 2020 Pa, vrlo je jednostavno..... ili Isus vodi istinitom Bogu (Ocu) ili Muhamed istinitom Bogu (Alahu)..... da ne pricamo da je Isus takodje istiniti Bog i Sin Boziji..... Zayron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука