Crveni Baron Написано Април 28, 2011 Пријави Подели Написано Април 28, 2011 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 28, 2011 Пријави Подели Написано Април 28, 2011 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 28, 2011 Пријави Подели Написано Април 28, 2011 Imas li neki link za ove slike? facenew22222222 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Април 28, 2011 Пријави Подели Написано Април 28, 2011 Imas li neki link za ove slike? 1312_womens http://forum.bilbija.net/index.php?topic=15.msg88#msg88 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јун 4, 2011 Пријави Подели Написано Јун 4, 2011 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јун 4, 2011 Пријави Подели Написано Јун 4, 2011 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јун 4, 2011 Пријави Подели Написано Јун 4, 2011 зеленизуб је реаговао/ла на ово 1 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 4, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јун 4, 2011 4chsmu1 0442_feel 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 26, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јун 26, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јул 5, 2011 Пријави Подели Написано Јул 5, 2011 Moravska umjetnost - dugin pehar Johanna Meyra iz dobi oko 1835 godine. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 29, 2011 Пријави Подели Написано Август 29, 2011 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Август 29, 2011 Пријави Подели Написано Август 29, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Август 10, 2013 Пријави Подели Написано Август 10, 2013 Чисто да оживим ову тему.. "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дамјан Написано Септембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2013 Руски фотограф Сергеј Прокудин-Горски, један од пионира фотографије у боји: http://punjenipaprikas.com/fascinantne-fotografije-sergeja-prokudina-gorskog Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука